WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Siwulec wrote:A Amy się odzywała po wizycie ? Nie widzę żadnych wiesci od niej
A Ty kiedy masz kontrole tego pecherzyka żółtkowego ?Siwulec, Amy333 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Co do testu Pappa to ja go nie robie .Dużo czytałam i słyszałam opini że jest on mało wiarygodny to tylko czysta statystyka wyliczenia i że może niepotrzebnie narobić strachu .
Ale to tylko moje skromne.zdanie -
Tasia86 wrote:Już po badaniu Bobuś ma 2,32cm, odpowiada wzrostowo 9w0d, wiec idealnie zgodnie z moimi obliczeniami. Niestety nie zbadala mi szyjki.
Wiek 9+2 wg OM, a wg usg 9+0
Napatrzec sie nie moglismy z Mkiem, Maluszek sie ruszal, widac bylo rączki, nóżki, mialam wrażenie jakby rączke do buzi brał, cuuuudo!
Rucola, Siwulec, natalinka, Paulla89, arya12, Av, Natalia1984, asese, Herbata, Tasia86, Marzena782, JustynaG, Antonina38, MiSia :), promyczek 39, zuza88 lubią tę wiadomość
-
Wesoła89 wrote:Aha skierowano mnie do krakowa a na stronie ośrodka pisze, że pappa najlepiej zrobic w skonczonym 10tyg. a usg w skonczonym 12 a mi się nie uśmiecha jeździć te 100 km 2 razy, nie można zrobić tego jakoś jednocześnie?
jatoszka lubi tę wiadomość
-
Amy333 wrote:O Kochana to mamy identyczne Bąbelki- ja tez jestem po usg i tez mamy 2,32cm:)
Wiek 9+2 wg OM, a wg usg 9+0
Napatrzec sie nie moglismy z Mkiem, Maluszek sie ruszal, widac bylo rączki, nóżki, mialam wrażenie jakby rączke do buzi brał, cuuuudo!Amy333, Paulla89 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Rucola wrote:Wieki jej nie widziałam. Ale na pewni wszystko u niej dobrze
A Ty kiedy masz kontrole tego pecherzyka żółtkowego ?
Ja jutro 17:30
Amy cudownie baaaardzo się ciesze :*Amy333 lubi tę wiadomość
-
Rucola wrote:Amy to cudownie !!! Dobrze Cię widzieć, dawaj czasem znaki
Rucola lubi tę wiadomość
-
Mamaawiki wrote:A ja gdzieś czytałam że Pappa i usg powinno być zrobione w ten sam dzień .Ale może się mylę
-
Wesoła89 wrote:Na stronie tego ośrodka pisalo ze najlepiej w odstepie 2 tygodni bo wynik usg, który masz od razu można porównać z pappa na które czeka się z 10 dni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2018, 23:05
Leon
-
Witam. Nie czytałam Was regularnie bo nie chcialam się nakręcać. Po wczorajszej jednak wizycie nie daje rady psychicznie. Lekarz stwierdził, że jest puste jajo płodowe, długo się zastanawiał oglądał, analizował moje długie cykle i dal szance 40/60 ze wogóle będzie dobrze. Kazał przygotować sie na najgorsze....Dostałam znowu luteine i duphaston, w kolejny piątek mam przyjśc na usg. Dzisiaj idę zrobić bete, ale z tego co mówił nie ma do duzego znaczenia diagnostycznego, bo beta tez rosnie przy pustym jaju płodowym.Jestem załamana, nie mogę powstrzymać łez,moja córcia pyta sie o maluszka, a ja narazie nie umiem z nią rozmawiać. Tyle czasu czekaliśmy, po tylu zawodach a tu jeszcze to, nie wiem jak ja dzisiaj dam radę i przez kolejne dni. Muszę zaprowadzić ją do przedszkola, a sama pójdę do laboratorium. Tak cięzko mi opanować emocje..Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Anet85 wrote:Witam. Nie czytałam Was regularnie bo nie chcialam się nakręcać. Po wczorajszej jednak wizycie nie daje rady psychicznie. Lekarz stwierdził, że jest puste jajo płodowe, długo się zastanawiał oglądał, analizował moje długie cykle i dal szance 40/60 ze wogóle będzie dobrze. Kazał przygotować sie na najgorsze....Dostałam znowu luteine i duphaston, w kolejny piątek mam przyjśc na usg. Dzisiaj idę zrobić bete, ale z tego co mówił nie ma do duzego znaczenia diagnostycznego, bo beta tez rosnie przy pustym jaju płodowym.Jestem załamana, nie mogę powstrzymać łez,moja córcia pyta sie o maluszka, a ja narazie nie umiem z nią rozmawiać. Tyle czasu czekaliśmy, po tylu zawodach a tu jeszcze to, nie wiem jak ja dzisiaj dam radę i przez kolejne dni. Muszę zaprowadzić ją do przedszkola, a sama pójdę do laboratorium. Tak cięzko mi opanować emocje..#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualnyJa Pappa nie robie bo widziałam mnóstwo przypadków, że wychodziło koszmarnie źle a dzieci rodziły się zdrowe, szkoda nerwów. Jeśli usg bedzie coś nie tak to zrobie nifty, ono jest bardziej wiarygodne. Pappa powinno się zrobić przed usg i jego wynik lekarz musi odnieść do widoku na usg właśnie. Przynajmniej tak mi to tlumaczyla moja gin.