WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucola nie dziękuje żeby nie zapeszyć :*
Nat super bąbelki rośnijcie zdrowo
Anet oby wszystko było dobrze u Was
Za wizytujące dzisiaj ściskam kciukiRucola lubi tę wiadomość
-
Nat@la wrote:
Witam się serdecznie przedstawiam moje 2 kruszynki 2.6 cm i 2.7 cm oba tancowaly w najlepsze całymi cialkami, cudowny widok:)
Dostaliśmy skierowanie do poradni genetycznej na 5 marca i duphaston 3×1 co wydaje mi się troszkę dużo. Czy przyjmuje któraś z Was te tabletki i zauważyła gorsze samopoczucie? Naczytalam sie jakichś głupot o skutkach ubocznych.. -
Nat@la wrote:
Witam się serdecznie przedstawiam moje 2 kruszynki 2.6 cm i 2.7 cm oba tancowaly w najlepsze całymi cialkami, cudowny widok:)
Dostaliśmy skierowanie do poradni genetycznej na 5 marca i duphaston 3×1 co wydaje mi się troszkę dużo. Czy przyjmuje któraś z Was te tabletki i zauważyła gorsze samopoczucie? Naczytalam sie jakichś głupot o skutkach ubocznych..Justyna
-
Anet85 wrote:dziekuje
-
Kochana, jakie piękne bąbelki Ja biorę Duphaston 2x2 dziennie, żadnych skutków ubocznych nie mam, do tego jeszcze Luteina dopochwowo, jestem więc napakowana progesteronem, że hej. Mi od soboty mdłości ustąpiły, przychodzą wieczorem, ale takie bardzo delikatne. Za to zaparcia pełną parą no i ciągnie mnie mocno w brzuchu, kichnę albo zakaszlam to aż zwijam się z bólu, w nocy gwałtownie się ruszę, to aż czasami jęknę bo tak zapiecze w środku Brzuch już nie jest płaski jak zawsze. Teraz górka towarzyszy mi nawet rano na głodniaka.
Nat@la, Vlinder lubią tę wiadomość
-
Nat@la wrote:
Dostaliśmy skierowanie do poradni genetycznej na 5 marca i duphaston 3×1 co wydaje mi się troszkę dużo. Czy przyjmuje któraś z Was te tabletki i zauważyła gorsze samopoczucie? Naczytalam sie jakichś głupot o skutkach ubocznych..
Jejku, jakie to zdjecie jest rozczulajace ))) podwojne szczescie !!! Moje gratulacje kochana.
Jesli chodzi o duphaston, to byl czas, ze mi kazali brac 3x2, teraz biore 3x1, nie przejmuj się, bo to naprawde jest tylko czysty progesteron. Nie czuję się inaczej niz zwykle, choc bardzo się tego balam, bo po przebytej cholestazie w pierwszej ciazy, mam dozywotni zakaz przyjmowania hormonów ze wzgledu na wątrobę. Biorę juz 5 tygodni te tabletki, a wątrobowe w najlepszymporządku !Nat@la lubi tę wiadomość
Córka Igusia 13.03.2014 - 4 latka -
Dziękuję dziewczyny, będę spokojniejsza poprzednio bralam luteine raz dziennie dlatego teraz 3×1 trochę mnie przerazilo. Jak u Was jest ok to jestem spokojna.
Justyna mamy teraz 9t2d ale gin w karcie ciąży poprawil mi na 10tydz. Od kilku dni mi również ustapily mdłości i szczerze nie chciałabym by wróciłyJustyna2212 lubi tę wiadomość
-
Nat@la wrote:Dziękuję dziewczyny, będę spokojniejsza poprzednio bralam luteine raz dziennie dlatego teraz 3×1 trochę mnie przerazilo. Jak u Was jest ok to jestem spokojna.
Justyna mamy teraz 9t2d ale gin w karcie ciąży poprawil mi na 10tydz. Od kilku dni mi również ustapily mdłości i szczerze nie chciałabym by wróciłyJustyna
-
Natalia1984 wrote:Kochana, jakie piękne bąbelki Ja biorę Duphaston 2x2 dziennie, żadnych skutków ubocznych nie mam, do tego jeszcze Luteina dopochwowo, jestem więc napakowana progesteronem, że hej. Mi od soboty mdłości ustąpiły, przychodzą wieczorem, ale takie bardzo delikatne. Za to zaparcia pełną parą no i ciągnie mnie mocno w brzuchu, kichnę albo zakaszlam to aż zwijam się z bólu, w nocy gwałtownie się ruszę, to aż czasami jęknę bo tak zapiecze w środku Brzuch już nie jest płaski jak zawsze. Teraz górka towarzyszy mi nawet rano na głodniaka.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNat@la wrote:
Dostaliśmy skierowanie do poradni genetycznej na 5 marca i duphaston 3×1 co wydaje mi się troszkę dużo. Czy przyjmuje któraś z Was te tabletki i zauważyła gorsze samopoczucie? Naczytalam sie jakichś głupot o skutkach ubocznych..
Jezu jakie Cuda!!!Nat@la lubi tę wiadomość
-
veritaserum wrote:Nie moze , duphaston niestety nie jest refundowany. Wychodzi bardzo duzo kasy ,chociaz we Wroclawiu mam apteke gdzie jest po 17 zl za opakowanie.
A w której aptece? -
nick nieaktualnyPoZdrawiam Was z laboratorium gdzie mam test robiony z glukozy na czczo. Leżę juz prawie 2 godziny i próbuje nie zwymiotowac, zeby test sie udał. Jeszcze chwila
Pozazdrościłam wam tych zdjeć - oto moj dinozaurek nic nie poradzę tak dla mnie wyglada ) usg z 9 tc robione przez brzuch
[Kolejne to juz bedzie genetyczne dzis powinnam znac terminWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2018, 11:00
Nat@la, Justyna2212, Av, promyczek 39, Rucola, Marzena782, Antonina38, Vlinder, Herbata, MiSia :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny