WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Wesoła89 wrote:Kobietki widzę, że już sie poumawiałyście na usg prenatalne a idziecie tez na test Pappa? Jak pytałam swojego lekarza to powiedział, że nie widzi potrzeby ale jak coś to mi da namiary. Usg prenatalne na pewno zrobię ale z tym pappa to sama nie wiem...I tak jak zrobiłam wywiad to prawie wszystkie koleżanki robiły to pappa. Proszę powiedzcie mi jak z tym u was?
Wesoła89 ja idę na samo usg prenatalne -
nick nieaktualny
-
Witajcie!
Codziennie Was czytam (kilka godzin bo tyle piszecie)
Wielkie GRATULACJE dla dziewczyn które widziały i słyszały serduszka swoich fasolek. Ostatnio któraś dodała zdjęcie i normalnie tak się wzruszyłam że aż się popłakałam.
Ja miałam wizytę wczoraj ale sama nie wiem co mam o tym USG myśleć, mój lekarz stwierdził że wszystko jest za małe jak na ten czas, w kartotece napisał poronienie zagrażające, mam 19.02.wizytę u niego ale w szpitalu,tam ma lepszy sprzęt więc wtedy wszystko już będzie wiadome.Syn 21 lat.
Aniołek 25.11.2017 (5tc) 05.03.2018 (10tc)
Wyniki męża-OK.
Niskie AMH
wrzesień-wspomagacze. -
Jola79 wrote:Witajcie!
Codziennie Was czytam (kilka godzin bo tyle piszecie)
Wielkie GRATULACJE dla dziewczyn które widziały i słyszały serduszka swoich fasolek. Ostatnio któraś dodała zdjęcie i normalnie tak się wzruszyłam że aż się popłakałam.
Ja miałam wizytę wczoraj ale sama nie wiem co mam o tym USG myśleć, mój lekarz stwierdził że wszystko jest za małe jak na ten czas, w kartotece napisał poronienie zagrażające, mam 19.02.wizytę u niego ale w szpitalu,tam ma lepszy sprzęt więc wtedy wszystko już będzie wiadome.
Leon
-
Jola79 - zauważyłam, że lekarze uparcie próbują się trzymać daty z OM, nie biorąc pod uwagę, że owulacja czy zagnieżdżenie mogły się przesunąć. Z tego co pamiętam to dopiero kilka dni temu udało się uwidocznić Twoją dzidzię w macicy, więc ciąża jest na pewno jeszcze młoda. Czy wczoraj byłaś u tego samego lekarza, który wcześniej Ci wmawiał ciążę pozamaciczną? Bo moim zdaniem ma albo jakiś przedpotopowy sprzęt albo nie umie robić usg.Synek ur. w 2016
-
Jola kochana może lekarz sie pomylił przez kiepski sprzet do Usg .Dzidziuś na tym etapie może jeszcze nadrobić wszystko.Trzymam kciuki za ciebie i za maluszka .
Anet trzymam kciuki za twój cudWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2018, 12:16
-
matkapatka wrote:Kobietki proszę o mnóstwo kciuków. Miałam dzisiaj wizytę i dostałam skierowane do szpitala. Uprosiłam aby iść do niego we wtorek dopiero, bo nie ma nas do pon. bo robimy wyjazdowe urodziny syna.
Znowu powtórka tylko że to 9 tc a nie 24 tc. Szyjka krótka. Ryczę. Nie wiem co będzie z Fasolką czy dam radę donosić. Co z synkiem jak mnie nie będzie...masakra jakaś. Tak nie lubię szpitali.
-
KasW91 wrote:Jeżeli jest zrobiony z mleka pasteryzowanego to można
Leon
-
Wesoła89 wrote:Kobietki widzę, że już sie poumawiałyście na usg prenatalne a idziecie tez na test Pappa? Jak pytałam swojego lekarza to powiedział, że nie widzi potrzeby ale jak coś to mi da namiary. Usg prenatalne na pewno zrobię ale z tym pappa to sama nie wiem...I tak jak zrobiłam wywiad to prawie wszystkie koleżanki robiły to pappa. Proszę powiedzcie mi jak z tym u was?
-
Tasia86 wrote:Jola79 - zauważyłam, że lekarze uparcie próbują się trzymać daty z OM, nie biorąc pod uwagę, że owulacja czy zagnieżdżenie mogły się przesunąć. Z tego co pamiętam to dopiero kilka dni temu udało się uwidocznić Twoją dzidzię w macicy, więc ciąża jest na pewno jeszcze młoda. Czy wczoraj byłaś u tego samego lekarza, który wcześniej Ci wmawiał ciążę pozamaciczną? Bo moim zdaniem ma albo jakiś przedpotopowy sprzęt albo nie umie robić usg.
OM miałam 20.12.a owu. na pewno miałam 02.01.bo miałam śluz płodny,a w ogóle pózniej już nie mogło dojść do zapłodnienia bo mąż wyjechał na tydzień. zawsze miałam cykle 26-27dni.
12.01 robiłam bete i wyszła 0.1 a 5 dni pózniej 17.01 beta już wyszła 139. kurde w żaden sposób się nie mogę doliczyć. Nic innego mi nie pozostaje jak tylko czekać jeszcze 10 dni.Syn 21 lat.
Aniołek 25.11.2017 (5tc) 05.03.2018 (10tc)
Wyniki męża-OK.
Niskie AMH
wrzesień-wspomagacze.