WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucola wrote:Najważniejsze, ze dzidziuś idealny!! Gratulacje!! Nie masz jakiejs fotki?
Dzięki Dostalam wydruk usg, chociaz jakość nie powala, ale jak wroce do domu to sprobuje wrzucic. Na żywo to już taki mały ludzikRucola, asese lubią tę wiadomość
Synek ur. w 2016
-
Hej cioteczki Mam już 2 cm, serce mi bije jak szalone 171/min, urosły mi już ręce i nogi, zaczyna się tworzyć pępowinka. Wszystko idealnie, szyjka macicy, jak to określił gin, długaśna Wielkość z USG pokrywa się z OM, czyli dokłdnie 8+3d. Matka się trzęsła i głośno oddychała ze strachu, ale słyszała bicie mojego serduszka i się cieszyła do ojca jak głupiaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2018, 19:51
matkapatka, veritaserum, natalinka, Siwulec, Rucola, Herbata, MiSia :), Nika87, Av, asese, Malgonia, Wesoła89, JustynaG, KasW91, jatoszka, Amy333, carolla90, Marzena782, Antonina38, MamaIgi, Vlinder lubią tę wiadomość
-
Ciemnowlosa wrote:Dziewczyny od kiedy mozna wyrwac zeba ze znieczuleniem? (
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2018, 19:57
Rucola lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, super wiesci
Gratuluje Wam zdrowych bobasów
Teraz niech już będzie tylko nudnoasese lubi tę wiadomość
-
Natalia1984 wrote:
Hej cioteczki Mam już 2 cm, serce mi bije jak szalone 171/min, urosły mi już ręce i nogi, zaczyna się tworzyć pępowinka. Wszystko idealnie, szyjka macicy, jak to określił gin, długaśna Wielkość z USG pokrywa się z OM, czyli dokłdnie 8+3d. Matka się trzęsła i głośno oddychała ze strachu, ale słyszała bicie mojego serduszka i się cieszyła do ojca jak głupiaasese lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
MamaIgi wrote:Mnie kregoslup zaczal bolec dopiero po porodzie. Jak sie radykalnie zmienil srodek ciezkosci.
Jesli chodzi o usg, to i u mnie dzidzia jest na usg dwa dni mlodsza. Ale zaden lekarz nie robil z tego powodu problemu, wiec tez sie nie martwie. Grunt, ze rosnie proporcjonalnie od samego poczatku:)
Moj kolejny problem, z jakim czuje, ze bede sie zmagac to zaparcia://///
Od kilku dni chodze jak bomba. A jeszcze nie zaczepam przyjmowac zelaza:) strach pomyslec co to bedZie pozniej.
U mnie niestety zaparcia= hemoroidy:(
A próbowałaś pić wodę z cytryną i miodem rano przed śniadaniem? Mi to pomaga na zaparcia, to i kiszona kapusta oraz stosowanie probiotyków.MamaIgi lubi tę wiadomość
-
A ja dostalam od kolezanki detektor tetna plodu.. probowalam krotko i po szukaniu znalazlam ale bilo ♡
Gratuluje udanych wizyt i pieknych maluszkow ♡
Malgonia czekam na twoje 2 kreseczki w kwietniu :* wazne ze sie nie poddajesz :* -
Malgonia wrote:No ogorkowych to ja Wam zazdroszczę, ale mój wzmacniający rosołek na kaczce i kościach jest też niczego sobie. Jak coś Wam nie pasi to podsyłajcie do mnie.
Cieszę się, że u Was wszystko w porzadku i myśle o Was ciepło.
My też o Tobie myślimy i wymadlamy Ci rychłe zaciążenie:)Malgonia lubi tę wiadomość
-
Natalia1984 wrote:
Hej cioteczki Mam już 2 cm, serce mi bije jak szalone 171/min, urosły mi już ręce i nogi, zaczyna się tworzyć pępowinka. Wszystko idealnie, szyjka macicy, jak to określił gin, długaśna Wielkość z USG pokrywa się z OM, czyli dokłdnie 8+3d. Matka się trzęsła i głośno oddychała ze strachu, ale słyszała bicie mojego serduszka i się cieszyła do ojca jak głupia
Natalko, wszystko jak w zegarku, dzidziuś piękny, tylko się cieszyć. Zdrowo rośnijcie:) -
Ja dzisiaj poszłam do hematologa, kazał mi odstawić acard i clexane, które przyjmuje z zalecenia ginki od początku ciąży. Mam mętlik w głowie- 2 dni temu u moja prowadząca kazała brać wszystko bez zmian, teraz ten każe wszystko nagle odstawić. Niby trzeba się słuchać lekarza, ale którego? Strasznie się boję.
-
A Amy się odzywała po wizycie ? Nie widzę żadnych wiesci od niej
Amy333 lubi tę wiadomość
-
asese wrote:Ja dzisiaj poszłam do hematologa, kazał mi odstawić acard i clexane, które przyjmuje z zalecenia ginki od początku ciąży. Mam mętlik w głowie- 2 dni temu u moja prowadząca kazała brać wszystko bez zmian, teraz ten każe wszystko nagle odstawić. Niby trzeba się słuchać lekarza, ale którego? Strasznie się boję.
asese lubi tę wiadomość
-
Kobietki widzę, że już sie poumawiałyście na usg prenatalne a idziecie tez na test Pappa? Jak pytałam swojego lekarza to powiedział, że nie widzi potrzeby ale jak coś to mi da namiary. Usg prenatalne na pewno zrobię ale z tym pappa to sama nie wiem...I tak jak zrobiłam wywiad to prawie wszystkie koleżanki robiły to pappa. Proszę powiedzcie mi jak z tym u was?
-
2.24 cm szczęścia ❤ serduszko pięknie bije. Nasze dziecko nam nawet pomachało nóżką. ❤
Jest mały krwiaczek ale niegroźny. Mam dużo odpoczywać i zakaz współżycia. Mam kartę ciąży.
1.03 badanie prenatalne i krew do testu pappa.
Jestem niesamowicie szczęśliwa ale i zmęczona, muszę iść spać bo ledwo żyję.
Dziękuję za kciuki i modlitwy. To był dla nas na forum udany dzień. :-*Wesoła89, matkapatka, Rucola, Natalia1984, natalinka, Siwulec, JustynaG, arya12, Av, asese, Malgonia, Antonina38, MiSia :), zuza88, Vlinder lubią tę wiadomość