WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Veritaserum mnie w zasadzie tylko przy dotyku a teraz tak się macam i jest dużo delikatniej.
Wiesz co ja w ciąży z córka miałam podobna sytuację, po prostu źle policzyli i dostałam później wyrównanie i nie wiem jak to wyszło ale nawet dostawałam więcej niż normalna wypłata. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Justyna2212 wrote:Ja dzisiaj sprzątałam całe mieszkanie i po zakończonym sprzątaniu dostałam takich brunatnych uplawow. W zasadzie tylko po siusianiu je widzę, i gorsze miałam w 6 tygodniu - wtedy było wszystko Ok, a wizyta dopiero we wtorek. Uważajcie na siebie i nie przemęczajcie się, bo ja dzisiaj stwierdziłam ze drzwi umyje (5 sztuk) bo wyrzuty sumienia siedzenia w domu mnie ruszyły, a jednak nie ma co się przeciążać
Rucola, asese lubią tę wiadomość
Leon
-
Antonina, Twoje malenstwo jest juz ewidetnoe malym zgrabnym czlowieczkiem! I jal fajnie syroe do gory podnioslo:)) cudo, wzruszam sie!
Ja od tygodnia, po krwotoku- zero plamien i zero lezenia. Chodze, gotuje, wstawiam pranie, bawie sie z corka. We wtorek usg. Juz sie nie moge doczekac, zeby choc troszke podejrzec Moja kruszynke:)
Na obiad podlaska baba ziemnoaczana ! dawno nie bylo, a smaka mal na taka babeczle ze szklanla mleka, mniaaam
Ja dzis umalowana i ubrana w sukienke wychodze z lazienki, a moj M o jegp mina! Hahaha bezcenna:)))) pyta- Mamka, Co Ty soe tak wystroilas, idzoemy gdzies?Vlinder, Paulla89, Wesoła89, asese lubią tę wiadomość
Córka Igusia 13.03.2014 - 4 latka -
A ja nie mam nudności, super się czuję Jeśli chodzi o sprzątanie, to ja mam zakaz. Po pierwsze żadnego kontaktu ze środkami czystości, po drugie żadnego wysiłku. Mój A nauczył się raz dwa zmywać, odkurzać i myć podłogi Byłam dziś na wizycie u swojego gina, badał mnie, mówił, że wszystko idealnie. Umówiłam się też na USG prenatalne 8 marca w 12t3d w gabinecie zajmującym się diagnostyką prenatalną w Lublinie. Moja szwagierka również robiła u nich badanie i w 12 tyg poznała już płeć dziecka bo mają super sprzęt
Ja dziś z moim wyruszamy na galę MMA Wreszcie wyjdę w ludzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2018, 15:34
Av, Vlinder, promyczek 39 lubią tę wiadomość
-
Natalia1984 wrote:A ja nie mam nudności, super się czuję Jeśli chodzi o sprzątanie, to ja mam zakaz. Po pierwsze żadnego kontaktu ze środkami czystości, po drugie żadnego wysiłku. Mój A nauczył się raz dwa zmywać, odkurzać i myć podłogi Byłam dziś na wizycie u swojego gina, badał mnie, mówił, że wszystko idealnie. Umówiłam się też na USG prenatalne 8 marca w 12t3d w gabinecie zajmującym się diagnostyką prenatalną w Lublinie. Moja szwagierka również robiła u nich badanie i w 12 tyg poznała już płeć dziecka bo mają super sprzęt
Ja dziś z moim wyruszamy na galę MMA Wreszcie wyjdę w ludzi.Justyna2212, asese lubią tę wiadomość
-
86Monia wrote:Dzięki Rucola!
Mam do Ciebie pytanie. Jesteś z Rzeszowa? Do jakiego lekarza chodzisz jeśli mogę spytać i u kogo planujesz badania prenatalne?#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyPrenatalne jeszcze nie myślałam, ponieważ nawet nie wiem czy będę miała na NFZ czy nie. Jeśli na NFZ to pozostanie mi tylko Szajner albo Cebulak bodajże w Rzeszowie. Jeśli prywatnie to chciałabym Szpejankowski. Ja chodzę do młodego lekarza Marka Kluzy. Spodobało mi się jego podejście jak wylądowałam w szpitalu z ciążą pozamaciczną.
asese lubi tę wiadomość
-
Kurde dziewczyny jak Wy to robicie ze tak czesto wizyty macie? Ja mialam w 5tc i 8tc a teraz dopiero w 12tc. A u Was mam wrazenie ze co tydzien
Av, asese lubią tę wiadomość
17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod..
06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm -
Ja mam częściej że względu na poronienie, nadciśnienie i niedoczynność tarczycy. Ale mam nadzieję że po prenatalnych będzie już co miesiąc. Mnie wizyty za bardzo stresują.
Rano pisałam o braku objawów a teraz leżę i mi nie dobrze i cycusie bola. No ale cieszy mnie to bardzoAmy333, Av, promyczek 39, asese lubią tę wiadomość
-
Ciemnowlosa wrote:Kurde dziewczyny jak Wy to robicie ze tak czesto wizyty macie? Ja mialam w 5tc i 8tc a teraz dopiero w 12tc. A u Was mam wrazenie ze co tydzien
ja mam 2 lekarzy i rzeczywiście mi czesto wypadają wizyty:)asese lubi tę wiadomość
-
Ja byłam 4t3d potem w 6t5dni następnie „ u innej lekarki w 9tyg.” Bo 4 tygodnie trochę dla mnie było za długo jak na te pierwsze tygodnie:) ale wszystko było w porządku No i teraz te 4 tygodnie wypadają właśnie w pon )
asese lubi tę wiadomość
4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
nick nieaktualny
-
Właśnie wróciłam z usg, maluszek ma juz 45mm, wszystko ok, po krwiaku nie ma śladu
Av, Malgonia, natalinka, CzterolistnaKoniczyna, promyczek 39, Bianka*, KasW91, paulka86, Mum2b, nadulek, Herbata, MiSia :), asese, Marzena782, Amy333, Antonina38, aLunia, sald lubią tę wiadomość
-
Ja chodzę co 2 tygodnie, dlatego że, panikuje po stracie. Nawet lekarz mi powtarza, że nie ma takiej potrzeby, ale jak mam się zamartwiać, to wolę pójść i sprawdzić. Po USG genetycznym, które mam 6 narca, jeśli wszystko będzie ok., mam zamiar chodzić co 3-4 tygodnie.
Wizytę z USG mam jeszcze 23 lutego, a 15 lutego pobranie krwi do testu Pappaasese lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a macie moze bole w pachwinach promieniujace do ud? Nigdy przed ciaza nie mialam takich problemow a teraz srednio raz na kilka dni lapia maie takie silne bole wlasnie. Lekarzowi jakos o tym nie mowilam ale dzis znow mam atak i mam dosc17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod..
06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm -
Vlinder super wieści
Ciemnowłosa mi dziś cała noc się śniło ze strasznie brzuch mnie boli i rano wstałam i byłam pewna ze tak tez jest... ale noe jedynie co to właśnie w pachwinach ale tak bardziej do bioder i plecy mnoe bola lekko ale cały dzień wiec mysle ze tam się coś rozciąga .
Powiem wam ze dziś prawie cały dzień leżę i śpię .... pewnie w nocy będę się męczyć ale jakaś taka mega zmęczona jestem.... zaczyna mnie powoli modlić ale od 2 dni tylko wieczorami w sumie może dlatego ze rozdzieliłam te moje witaminy ciążowe .... musze brać 3 (2 zielone i jedna kapsułkę omega3) wiec rano jem zielone a popołudniu koło 5 omegę ....
dziś przeszła mi głupia mysl ze co jeśli w moim brzuszku nic nie ma... ze pojde za 1,5 tyg na usg i lekarz powie ze przecież nic nie ma .... ale szybko się sama skarciłam za takie myśli .... pewnie to dlatego ze ta niewiedza do usg właśnie jest ze niby test wyszedł pozytywny i to wszystko co mam .... mąż za to twierdzi ze wie ze wszystko gra. I on w olole ta ciąże przechodzizupelnoeninaczej niż poprzednie.... tam się interesował ale wiecie jak to facet .... a tu co chwile mówi ze usg doczekać się nie może ze mogło by go nie być bo on pewny ze wszystko gra ale ze jak jest już ta data to nie może się doczekać. Pilnuje moich witamin zebym jadła owoce.... w poprzednich tez dbał ale teraz to tak ośmieszenie mi jak by on w ciazy był albo dojrzał do niej Heheh ale tamte poprzednie to ja bardzo chciałam a ta ciąże to w sumie tylko i wyłącznie jego wina Heheh ja myślałam ze już nie będziemy mieli dziecka U mnie dziś pizza na kolacje choć mojej kochanej z blue serkiem i innymi nie mogę i w sumie nie wiem czy mam przez to ochotę ale... wizji innej nie mamasese, Vlinder lubią tę wiadomość