WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Tasia86 wrote:Ciumcioszka nie zrażaj się, postów jest dużo i łatwo jakiś przegapić. Nasza grupa dopiero się rozkręca
Może ustaw sobie jakiś awatar i suwaczek, będziesz bardziej widoczna
No i pochwal się w czwartek po wizycie i najlepiej wrzuć fotkę z usg.
A jak ustawić suwaczek?, Konta vip nie kupie jesli trzeba
-
Pani ginekolog ustawiła wstępną datę porodu na 23 wrzesień ale zobaczymy co powie usg:) sie nie mogę doczekac na pierwsze zdjęcie naszego małego Beboka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2018, 23:37
Herbata, Antonina38, Enii, asese lubią tę wiadomość
-
Meghan wrote:W ciąży powinno się pić 3 litry wody dziennie. Ten kto, to wymyślił chyba nie próbował
) ps. Mi wchodzi tylko Muszynianka. Zawsze byłam mega herbaciana a teraz odrzut totalny
asese lubi tę wiadomość
Aniołek 27.09.2017 - 9 tydzień -
Niby pije dużo, staram się 2x dziennie herbatę albo wodę z miodem cytryna i imbirem a do tego jeszcze zwykła ale napędów jest to max 1.5litra a może rzeczywiście trzeba 3 pić.
asese lubi tę wiadomość
44dc serduszko bije dzidzia 4mm
24dc beta 18,65, 30dc beta 877,45, 37dc beta 13358, 40 -
Ciumcioszka wrote:Pani ginekolog ustawiła wstępną datę porodu na 23 wrzesień ale zobaczymy co powie usg:) sie nie mogę doczekac na pierwsze zdjęcie naszego małego Beboka
Do czwartku szybko zleci. Daj znać. ☺
Ja też mało piję a najgorsze że cały czas piłabym Coca colę, czego przed ciążą w ogóle nie piłam, może z 10 lat temu.asese, Av lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Antonina38 wrote:A mnie dzisiaj dopadła bezsenność, do tego jeszcze jakieś negatywne myśli, że coś będzie nie tak ;(#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Antonina38 wrote:A ja kolejną wizytę mam dopiero za miesiąc...a mogłabym codziennie malucha podglądać...
Ja najchętniej to co drugi dzień bym chodzila
Czy tylko ja tak źle spie w nocy? Co sie przekręcam na drugi bok to sie budzę.
Za tydzień max zjeżdża (tylko na tydzień) mam nadzieje ze sie psychicznie uspokoje bo wariuje sama z chlopcami.
Zmieniłam lekarza na takiego co ciąże bliźniacze prowadzil i pracuje w szpitalu III ref.
Wizyta 22.02
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2018, 07:53
asese lubi tę wiadomość
💗5 💗
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny No ja
Muszę wam powiedzieć ze co do picia wody to w dzień nie pije dużo za to w nocy ...2 L mogę wypić
Za dnia herbata , kompot , woda czasem tez. .
Co do złych takich mysli mnie od dwóch dni coś tak pierwszy raz naszło ... na usg byłam 30stycznia „ ale u innej”
I tak czas mi się dłuży( ze Poprostu zaczynam mieć jakieś dziwne obawy mimo ze dolegliwości są . Ehh jutro wizytaSTRES TOTALNY.
Muszę się pochwalić ze już nie śpię w dzień ... może zdazy mi się 30m drzemki ale to wszystko:)) wcześniej
Mogłam cały dzień przespaća teraz Energia Powraca .
asese lubi tę wiadomość
4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
Meghan wrote:W ciąży powinno się pić 3 litry wody dziennie. Ten kto, to wymyślił chyba nie próbował
) ps. Mi wchodzi tylko Muszynianka. Zawsze byłam mega herbaciana a teraz odrzut totalny
Mi w pierwszej ciąży odrzuciło odrazu po tym jak wypiłam rano na śniadanie i wylądowałam nad muszla.. A piłam jej baaardzo dużoteraz pije, za to odrzuciło mi kawę tym razem
asese lubi tę wiadomość
-
Gratuluję dziewczyny weekendowych udanych wizyt
śliczne macie te dzieciaczki
Ja wczoraj robiłam urodziny synkaTakże popołudnie fajnie minęło.
Mdłości nie opdpuszczaja, senna jestem masakrycznie każdego dnia buuu...
Dziewczyny bądźcie dobrej myśli, nie myślcie że coś może być nie tak! Wszystko jest jak najbardziej Tak i tego się trzymajcie
Mało się udzielam , ale czytam wszystko. Miłej niedzieli Wam życzęWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2018, 09:06
asese, Rucola, Herbata lubią tę wiadomość
-
asese wrote:Gratuluję udanej wizyty:) Ty Natalia, to taka ostra babka chyba jesteś, skoro lubisz oglądać walki MMA;) Super, że wychodzisz z mężem na rendez vous, życzę udanej zabawy. Skrobniesz, gdzie w Lublinie warto robić te prenatalne?
Prenatalne w Donnavita będę robić. Robicie też test z krwi Pappa? Czy samo USG?
-
Marzena782, Veritaserum, Rucola, Antonina - złe myśli przyciągają złe rzeczy- proszę włączyć pozytywne myślenie i to raz:) Co do kondycji snu, to u mnie wygląda to bardzo różnie. Są noce, że śpię snem sprawiedliwego, ale też takie, kiedy wiercę się niemiłosiernie i budzę po kilka razy w nocy, a najbardziej nie lubię tych, kiedy intensywnie śnię i mąż robi mi kompromitujące zdjęcia, bo gadam przez sen i robię miny, z czego on ma później ubaw. Może, gdy wybije nam pierwszy trymestr, zrobimy się spokojniejsze i sen będzie lepszy, niedługo się przekonamy;)
Ciumcioszka, witaj w gronie wrześnióweczek:)Rucola lubi tę wiadomość
-
Mi się odsłoniła szyjka w zdrowym zębie. Był bardzo wrażliwy na zimno, więc postanowiłam pójść do dentysty. Tak mi go zrobił, że teraz koszmarnie mnie ten ząb boli sam z siebie, nie mogę nic gryźć po jego stronie ani nie daj Boże wypić nim zimnego bo przez bite kilka godzin będzie bolał. Pół nocy nie spałam, bo tak bolał, nie biorę oczywiście nic przeciwbólowego. Myślałam, że wytrzymam do II trymestru bo znów znieczulenie, ale nie wytrzymam mimo stosowania pasty Elmex
-
Natalia1984 wrote:He he oj nie, ale mój A chciał bardzo iść więc ja koniecznie z nim, łeb mi pękał od głośnej muzyki, do tego bolały plecy i kość ogonowa
Prenatalne w Donnavita będę robić. Robicie też test z krwi Pappa? Czy samo USG?
Muszę o tym pogadać z moją ginekolog, jeszcze nie poruszałam z nią tematu prenatalnych, kompletnie nie jestem zorientowana w tym temacie, więc zrobię, co każe. Weszłam na stronę tego Donna Vita i faktycznie sprzęt kosmiczny, certyfikat... Zapowiada się obiecująco. Znasz koszt?