WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulla89 wrote:Ja dzisiaj zaczęłam plamić na brązowo i boli mnie podbrzusze
zastanawiam się czy krwiak postanowił się z nami pożegnać czy coś złego zaczyna się dziać
Czy któraś z Was plami albo plamila mając krwiaka? Nie chce panikować i jechać od razu na IP. Na ostatniej wizycie lekarz powiedział, ze może wystąpić plamienie a ja oczywiście nie zapytałam czy wówczas mam się zgłosić czy co robić...
Córka Igusia 13.03.2014 - 4 latka -
Dziewczyny mocno trzymam kciuki za wszystkie wizytujace. Wierzę, ze się stresujecie, mi przez cały dzień w zeszły wtorek telepały się ręce a wizytę miałam dopiero na 20tą...
Życzę Wam, aby wszystkie wizytowe niespodzianki były tylko i wyłącznie pozytywne ( zero krwiaków, zdrowiutkie dzieciaczki).
Czekamy na relacje pisemne i obrazowe (usg) po udanych wizytach.
Buziaki!!MamaIgi lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
natalinka wrote:Mój syn wczoraj do mnie wystosował taki tekst:on: "mamo, kogo masz w brzuszku?" - ja: "dzidziusia" - on: "i co jeszcze masz w brzuszku? Jedzenie?" ja:"tak", on: "to dzidziuś będzie brudny"
natalinka lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Dziewczyny również trzymam kciuki z udane wizyty
Jak dla mnie stres przed wizytą jest całkiem normalny także z pewnością nie zwariowalyscie!MamaIgi, Marzena782 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Życzę wszystkim wzruszających i pięknych widoków na USG, dobrych informacji i samych pozytywnych myśli :*
Pozostałym koleżankom życze miłego tygodnia i USZY DO GÓRY Babeczki !!!Marzena782 lubi tę wiadomość
-
Ja wizyta dopiero 28.02 poprzednia była 31.01 i zastanawiam się czy nie iść w tym tyg do innego żeby podejrzeć ale mąż krzyczy żebym nie Pani kowala. Nie mam mdłości ani wymiotów. Jedynie co to trochę piersi ale do wytrzymania i trochę bardziej senna jestem ale zawsze byłam śpioch. Kurcze nie wiem już sama
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2018, 09:07
44dc serduszko bije dzidzia 4mm
24dc beta 18,65, 30dc beta 877,45, 37dc beta 13358, 40 -
Natalia1984 wrote:Bianka, dlaczego robisz test PAPPA? Sama dla siebie? Ile płacisz?
Za test Pappa+USG genetyczne 500zł.
Dziewczyny, jeśli chcecie robić badania prenatalne, to tylko u lekarza z certyfikatem. Czy Wasz taki posiada, można sprawdzić na stronie Fetal Medicine FoundationAv, Tasia86, paulka86 lubią tę wiadomość
-
Marzena782 wrote:Dziś wizyta .. a ja nie mogę spać bo myśle ... Boże głupia jestem ?
Dopadają was przed wizyta wszystkie mysli. ?? Co jeśli ...
Nigdy tak nie miałam ale po 4 tygodniach nie widzenia się z lekarzem jestem trochę rozchwiana .
( lecz po 2 tyg poszłam do innego gin „ i było wszystko w jak najlepszym porządku „
Ehh dacie mi jakieś dobre słowo ? Oszaleje do 15.Marzena782 lubi tę wiadomość
-
MamaIgi wrote:Oj mnie tez dopada stres.. ja tez dzis wizytuje. Wczoraj znowu zaczelam plamic na brazowo, to pewnie resztki tego dziada schodza. Wizyta o 11:20.
Trzymam kcouki za dzisiejsze wizyty, odezwe sie po. Buzia
-
Bianka* wrote:Nie wyobrażam sobie nie zrobić. Mam 34 lata, różnie może być, niestety. Z synkiem też robiłam.
Za test Pappa+USG genetyczne 500zł.
Dziewczyny, jeśli chcecie robić badania prenatalne, to tylko u lekarza z certyfikatem. Czy Wasz taki posiada, można sprawdzić na stronie Fetal Medicine Foundation
Ja się od tygodnia czuję dobrze, minęły mi mdłości. Pojawiają się czasem delikatne wieczorem no i rano, gdy się obudzę, bo czuję głód a tak to okWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2018, 09:48
-
Hmm dziewczyny widze ze czesto rozmawiacie o tych badaniach z krwi itp. A czy waszym zdaniem 24 latka powinna je robic? Przy pierwszej ciazy w 2014 mialam usg w 13tc na ktorym wszystko bylo ok i nawet nie myslalam o jakis dodatkowych badaniach17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod..
06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm -
Marzena782 wrote:Dziękuje dziewczyny naprawdę . Co ma być to będzie
Tak bardzo chciałabym już 15:O i zobaczyć Moja Miłość . !
A jak się dziś czujecie dziewczyny. ? Bo ja wam powiem Ze dziś b. Dobrze
Ja się czuję tragicznie, mdłości okropna senność i w ogóle głowe mam jakąś ciężka no ogólnie masakra