WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie co .... co do tych tel to ja tez o tym wiem ale jakoś wciąż z telefonem się łapie a sama upominam mojego ze wciąż z telefonem....wffi na cały dom mamy musze to jakoś ograniczyć.
Co so odpoczynku to ja dziś tez się lenie..... mój zawsE pracuje w weekendy wiec ja sama z dzieciakami z rana sienogarnelam z mundurkami do szkoły i prasowaniem ich bo jutro już czas wracać do szkoły i potem legła na kanapie teraz czekam na gości bo synek jutro ma urodziny wiec dziś świętować będziemy -
Hej , ja to cały dzień bym spała, a jak wstaje wszystko mi ...brzydko pachnie ...wyostrzył mi się węch . Czuje dziwne rzeczy ,a jak pytam domowników czy czuja to samo to się śmieją . Haha4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
nick nieaktualny
-
Mi sie juz torche podbrzusze zaokragla. A z objawow to mdlosci mam caly czas prawie. Juz nosze w kieszeniach sucharki bo jak cos zjem to mi lepiej przez jakis czas. Boje sie ze znowu przytyje duzo. A i tak mam lekka nadwage. W 1 ciazy przytylam 28 a w 2 21 kg. Teraz to staruje z wyzsza waga wiec jak tyle przytyje to bedzie kiepsko
Jutro ide do lekarza. Nie moge sie doczekac i zarazem troche boje. -
Antonina38 wrote:Niestety, tak.
Czemu niestety, w czerwcu mi stuknie 38 . Cieszę sie ze nie jestem sama.
3 ciaza a w domu nastolatkowie
Edit boje sie i mój planuje zjechać na czas usg ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2018, 19:15
Antonina38 lubi tę wiadomość
💗5 💗
-
Mum No ja tez miałam ogromnego stresa..
Ale odrazu na usg Piękna Fasolka . Dobrze umiejscowiona , zadomowiona , rozwijająca .
15.01 wizyta No i serduszkowanoe !
Dziewczyny ja wam powiem ze tez mam nadwagę przed ciąża dietetyk ale tylko z powodu wprowadzenia i nauczenia zdrowego żywienia .
Od kad jestem w ciąży czasem zdąży się zjeść rzeczy zakazane . A ze choruje/walam na PCOs to tylko lekki brzuszek .
Niewiem czy to dziwne ale jest taki obrzmialy (4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi mdlości nie przeszkadzają w jedzeniu, ale ogólnie to apetytu nie mam.
A czasem to mam wrazenie ze w ogole nie mam macicy. Myslalam ze jak sie bedzie powiekszac to bedzie cos czuc a tu nic
W ogóle to jestem troche rozczarowana brakiem objawow. Nie to ze nie ma ich wcale, ale tylko tyci tyci i w ogole nie czuje sie tak jak myslalam, ze czuje sie ciezarna. Ale dopoki lekarz nie powie ze cos jest nie tak to postaram sie nie panikowac. -
Ja w pierwszej ciąży przytyłam 15 kg i po porodzie wszyskie kilogramy ciażowe mi zeszły i ważyłam tyle co przed ciążąc ale brzuch flafor i tak mi został po porodzie małe dziecko i nie miałam siły na ćwiczenia zaniedbałam sie .
-
Ja w pierwszej ciąży hmmm najpierw schudłam 7 kg a potem przytyłam te 7 kg czyli reasumując przed ciążą warzyłam tyle samo co do porodu ale przed ciążą miałam trochę zbędnych kg
Ja dzisiaj mam jakiś dołujący dzień... zastanawiam się czy moja fasolka dobrze się rozwija i czy aby na pewno tam jest jakiś stres mnie dopadł no ale cóż nic nie zrobię by jej pomóc na tym etapie no może po za jednym...mogę się nie denerwować więc kupuje zabawki na urodziny dla chrześniaków i lecę poczytać książkę w tedy na chwilę staję sie kimś innymAkceptacja! -
O Marzena, widzę że mamy ten sam zawód, ja też dietetyk i niestety też mam nadwagę z którą walczę. Ja się trochę stresuje tym że to moja trzecia ciąża i trzecie CC, a nie było tej przerwy 2 lata o której mówił mój lekarz, że jest konieczna po wcześniejszym porodzie. Pomiędzy moimi córkami są 4 lata różnicy, druga ciąża była bardzo problematyczna, zakończona w 35 tygodniu, przez pęknięcie pęcherza płodowego, który pękł w 33tc. U mnie objawów żadnych, gdyby nie test to nie wiedziałabym że jestem w ciąży. Ale to akurat mnie cieszy, w poprzednich ciążach wymiotowałam od pozytywnych testów do około 20tc. Straszne to. Ja wczytuje 15 stycznia, akurat tak w grudniu na kontrolę się umówiłam, a wyszło jak wyszło.
-
nick nieaktualny