WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Zastanawiałam się skąd ta różnica, ale rzeczywiście jedną datę wyliczył na podstawie owulacji a drugą miesiączki. Podobno potem na podstawie usg wyliczają jeszcze inaczej.
Miłego dnia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marzena782 wrote:Hej kolejny dzień ciąży za nami jak się czujecie w niedzielny poranek ?
Witam z rana
Bezsenność,bezsenność jeszcze raz bezsenność
Zaraz kopnę ten suwaczek,to się przesunie o 2dni do przoduWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2018, 11:06
-
Ja nie spie od 3.05 Czuje sie jak rozjechana przez walec. Nie dość ze snly mi sie testy to jeszcze sunia nie dala mi pospać.. M po 8.0 wyjechał ( koniec urlopu). W tej sytuacji planuje w lutym chociaż na tydzień zjechać.
Tescior zaliczony, ladna druga krecha.
Obiad zaliczony, chłopaki u siebie a ja położyłam się,, może chwile sie zdrzemne..
Sutki mnie zaczęły szczypać
💗5 💗
-
Cześć dziewczyny u mnie tylko troszkę mniejszy apetyt i od wczoraj bolała mnie sutki . Z miłych objawów chce mi się ciagle sexu
Oczywiście dziękuje dziewczyny za odpowiedz w sprawie drugiej bądź kolejnej ciąży z tym przezywaniem tego terazWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2018, 15:06
-
To moj maz wyczytal o szkodliwym wplywie telefonow i chce mi wydzieluc strefy wolbe od promieniowania i mam zakaz uzuwania telefonu w poblizu brzucha.
-
nick nieaktualny
-
To ja się cieszę mężem. Ogólnie to jestem troche autystyczna i lubie być sama w domu, ale teraz jak siedzę w domu cały dzień, a wraca po treningach dosyć późno to mi się nudzi samej.