WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Rozgość się Wesoła89 i nic się nie stresuj (I kto to mówi ) Powodzenia
Witaj Enii -spokojnej ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2018, 13:01
Enii, Wesoła89 lubią tę wiadomość
-
Już troszeczkę was podglądałam żeby się zadomowić co nie co i jeszcze wiele nie wiem ale miło mi, że będę mieć tu wsparcie bo fajne z Was kobietki :)termin porodu wg kalendarza- 14.09, na razie dokuczliwych objawów ciąży brak.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2018, 13:14
Antonina38 lubi tę wiadomość
-
Malgonia Dziewczyny z ovu się o Ciebie pytają. Piszę więc, że u Ciebie wszystko dobrze. Ale możesz zajrzeć od czasu do czasu na styczniowy wątek
Malgonia lubi tę wiadomość
-
Malgonia wrote:To jest taki ciezki moment na usg. Jak szlam w 5 tyg to choc wiedzialam ze tylko pecherzyk bedzie, ale na ta wizyte 11 to boje sie isc bo moze cos byc ale moze i nie i tylko bede sie denerwowac jak Ty teraz i tez pewnie nic nie bedzie mnie w stanie uspokoic. Jedyne co moge poradzic to spokoj i dobre mysli. Mam nadzieje ze ten tydzien szybko Ci minie.
A jak poza tym sie czujesz? Masz skurcze, plamienia?
Do tej pory miałam silne bóle piersi i mdłości, ale od wczoraj wszystko zelżało. Zastanawiam się czy to nie oznacza najgorszego...
A Ty jak się czujesz?08.2006 - Mała Cynka
12.2015 - Aniołek [*] 8 tc - c. pozamaciczna, usunięty prawy jajowód
09.2016 Aniołek [*] 6 tc - c. bioch
01.2018 Aniołek [*] 9 tc -
Hej ja mam zgagę wieczorami , dniami śpię wieczorami Bezsenność . Strasznie Tkliwe piersi .. kłucie w podbrzuszu..
A od dziś nowy objaw . Wszystko mi śmierdzi . Aż obiadu nie mogłam zjeść4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
Izabelle wrote:Cynka,ja bylam wczoraj u lekarza,pecherzyk mial 9 mm i tez jeszcze nie bylo echa zarodka. Doktor mowil,ze to normalne
Kiedy masz kolejne USG?08.2006 - Mała Cynka
12.2015 - Aniołek [*] 8 tc - c. pozamaciczna, usunięty prawy jajowód
09.2016 Aniołek [*] 6 tc - c. bioch
01.2018 Aniołek [*] 9 tc -
Dziewczyny a mam takie pytanie
Czy w tak wczesnym tygodniu , poinformowaliście o ciąży już wszystkich ?
Mam na myslij rodzine , znajomych .
Takie modne teraz jest podzielenie się taka piękna Informacja na Insta . Bardz Facebooku .??4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
Cynka wrote:Na pewno będzie u Ciebie dobrze ☺ Nie mam żadnych plamień, brzuch pobolewa od czasu do czasu jak na @. Bardzo miłuje mnie jajnik, z którego byla owulacja. Na USG wyszedł tam pęcherzyk 21mm ale nie wiem czy to ciałko żółte czy nie. Lekarz tylko skomentował że jest pęcherzyk, ale nic więcej...
Do tej pory miałam silne bóle piersi i mdłości, ale od wczoraj wszystko zelżało. Zastanawiam się czy to nie oznacza najgorszego...
A Ty jak się czujesz?
To najwazniejsze ze dobrze sie czujesz. Jesli nie ma intensywnych skurczy ani plamien to na pewno jest wszystko ok
Ja czuje sie ok, mam mdlosci ale male, wczoraj wiezadla mnie mega ciagnely. Dzis maz zabral mnie na spacer i jest lepiej. Wyczytalam ze kobiety z mniejszymi mdlosciami sa mniej narazone na utrate ciazy wiec sie tym cieszmy -
Marzena782 wrote:Dziewczyny a mam takie pytanie
Czy w tak wczesnym tygodniu , poinformowaliście o ciąży już wszystkich ?
Mam na myslij rodzine , znajomych .
Takie modne teraz jest podzielenie się taka piękna Informacja na Insta . Bardz Facebooku .??
U mnie wie najblizsza rodzina, bo ciezko by bylo utrzymac to w tajemnicy przez Swieta i ludzie w pracy bo jestem na zwolnieniu. Do 10 tyg nie planuje sie chwalic.Marzena782 lubi tę wiadomość
-
Mum2b wrote:Lady Dior a kiedy Ty masz usg? Juz powinno byc cos widac na usg skoro u Ciebie to 5 tydzien i 6 dni. A propos dziewczynu jak to jest jak mam dzis 5 tydzien i 1 dzien to jestem w 6 tygodniu?
Jesteś w 6 tygodniu,a dla gina to będzie 5 tygodni i 1 dzień -
KAL oczywiście ze pamiętam... Gratulacje
Gratuluje tez wszystkim zafasolkowanym
My planujemy dopiero na swieta. Już widze minę mojej mamy, na sama myśl mam stresa. M chciał powiedzieć dziś chłopcom ale wybiłam mu to z głowy. Najwczesniej po pierwszym usg.. ale pewnie się wstrzymam bo M jutro wyjezdza i wraca pewnie dopiero przed Wielkanocą (pracuje w De).. Przeraża mnie to
Jutro znów planuje zatestować i oczywiście w czwartek
💗5 💗
-
Cynka wrote:A w którym jesteś dokładnie dc? U mnie nie tylko, że nie ma zarodka, ale również pęcherzyka żółtkowego. A w dodatku 9mm to za mało jak na ten dc. Dlatego się martwię.
Kiedy masz kolejne USG?Marzena782 lubi tę wiadomość
-
Własnie wyczytałam, ze stres w ciązy zwiększa nudności (u mnie nawet to by się zgadzało), mysle wiec ze im blizej bedziemy 7-10 tygodnia tym wiecej z nas moze czuc sie zle.
Ja bym serio chciala obudzic sie 1 lutego..