WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny a kiedy mozna spokojnie wspolzyc? Gin powiedzial ze dobrze bedzie jesli sie powstrzymamy na razie z tym. I takim sposobem od 5 tygodni NIC
Dobrze ze maz za granica bo ja nie wiem co to by bylo. Jednak pod koniec marca przyjezdza a jestesmy juz tak stesknieni za soba ze zastanawiam sie czy juz zakaz nie bedzie obowiazywal?
17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod..
06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm -
My też mamy zakaz. Mam nadzieję że nie do końca ciąży bo już mnie nosi
rok się prawie staraliśmy to tak często wspolzylismy, że ciężko
-
Mnie do ten pory zastanawia skad facet na usg dzis widział 11 tydzien. Ck takie duze dzidzi mi wyroslo z poczatku?
przed 16 grudnia gdy byl okres to napewno nic nie bylo zadnego stosunky wiec dopiero 26 grudnia moglo dojsc . I gdzie tu 11-12 tydzien o.o
-
Ciumcioszka nie panikuj moze zle zmierzyl, może robil to na oko najlepiej udaj sie na usg do innego lekarza ktory kompetentnie Cie zbada. My tez nie jestesmy lekarzami zeby Ci wyjasnic dlaczego wg usg wychodzi co innego niz z om.
Ah czyli nie jestem sama, a myslalam ze tylko ja mam takie "problemy"Deseo lubi tę wiadomość
17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod..
06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm -
Ciumcioszka wrote:Mnie do ten pory zastanawia skad facet na usg dzis widział 11 tydzien. Ck takie duze dzidzi mi wyroslo z poczatku?
przed 16 grudnia gdy byl okres to napewno nic nie bylo zadnego stosunky wiec dopiero 26 grudnia moglo dojsc . I gdzie tu 11-12 tydzien o.o
Ciumcioszka ja bym poszła na Twoim miejscu to sprawdzić, bo tez mi się to dziwne wydaje. A dostalas zdjęcie? -
nick nieaktualnyCiumcioszka
Jeśli masz regularne cykle i jesteś pewna że nie współżyliście zaraz po okresie (zakładając że owulacja była bardzo wcześnie) to istnieje opcja, że zaszłas w ciążę przed okresem. Czasami pojawia się u kobiet okres. Skonsultowalabym z innym lekarzem albo pojechała do szpitala na konsultacje. -
Ciemnowlosa wrote:Dziewczyny a kiedy mozna spokojnie wspolzyc? Gin powiedzial ze dobrze bedzie jesli sie powstrzymamy na razie z tym. I takim sposobem od 5 tygodni NIC
Dobrze ze maz za granica bo ja nie wiem co to by bylo. Jednak pod koniec marca przyjezdza a jestesmy juz tak stesknieni za soba ze zastanawiam sie czy juz zakaz nie bedzie obowiazywal?
No ale teraz dzielnie się trzymamy, mam wieczorem mdłości więc jakoś leci dzień za dniem, żyję z tygodnia na kolejny tydzień ciąży. Czekamy niecierpliwie na ten 12 tydzień i mam nadzieję na zielone światło i jazda
Też właśnie zamówiłam zestaw od mamyginekolog, jak powiedziałam mojemu A, że to 109 zł kosztuje to tylko popukał się w głowę
-
Przedstawiam mojego Okruszka - 37 mm szczęścia. Okazuje się, że tydzień temu pan doktor sporo pomylił się w pomiarze...
Bianka*, veritaserum, Tasia86, Av, Natalia1984, matkapatka, sylvi, Rucola, Vlinder, promyczek 39, Herbata, Marzena782, nadulek, Amy333, Siwulec, JustynaG, Antonina38, MiSia :), Deseo, jatoszka, Wesoła89 lubią tę wiadomość
-
Chyba po prostu jutro pojade do szpitala na konsultacje.nie współżylismy przed okresem bo nie było możliwości. Wiec wychodzi na to, że koles co wykonywał badanie usg sie pomyslil. Nie dal mi zdjecia. Powiedzial ze za tydzien Pani doktor mi da przy konsultacji. Ale cos mysle ze za tydzien to bedzie moja ostatnia wizyta u niej. Jutro pojde do szpitala na konsultacje bo powiem ze w koncu nie wiem co i jak . Dzieki Wam
-
Łódzkie dziewczyny wyszukajcie na FB Doula Mariola. Ona organizuje spotkania i ma być teraz w ndz. Utworzyła też grupę Pozytywnie o porodzie- Łódź
U mnie też zakaz współżycia. Mąż poinformowany, że w styczniu 2019 po połogu może dopiero się mocniej przytulić.Deseo lubi tę wiadomość
-
Deseo wrote:matkapatka- ja też jestem z okolic Łodzi, to chętnie się o tym dowiem
A co do stosunków... my też mamy zakaz... i nie wiem czy to się zmieni... w poprzedniej ciąży mieliśmy zakaz od początku do końca, a te sny w 2 trymestrze chciały mnie wykończyć -
nick nieaktualny