WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja tez martwie sie o mojego jak on sobie radzi w koncu kochalismy sie codziennie i jak ja tak bardzo za tym tesknie to co dopiero on. Ale mysle ze moj po 10h roboty jest tak padniety ze nie wiem czy mialby sile sobie radzic hehe
ajj aby do nastepnej wizyty i moze bedzie zielone swiatlo
17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod..
06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm -
Natalinka bardzo się cieszę że wszystko dobrze i śliczny maluszek
My przy naszych miłościach itd dajemy radę to też muszą
U mnie mąż się bał na początku i w sumie ja też więc samo zdecydowaliśmy że nic z tego a teraz myślałam że od 12 tyg będzie hulaj duszo hihi a tu klops.natalinka lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Czytam Was codziennie od ponad miesiąca, ale postanowiłam sobię, że napiszę dopiero, kiedy zobaczę serduszko dzidziusia. I stało się to dziś!
Wy poznacie mnie dopiero teraz, ale ja z zapartym tchem śledzę Waszę losy od dawna
Natalię i Serenę znam jeszcze z różowej strony i STYCZNIOWEGO TESTOWANIA, Małgonię też kojarzę z różowej, kiedy starała się o dzidziusia i mówiła o niskim libido swojego partnera (była mi wtedy bliska, bo mój też nigdy nie mógł codziennie i wpadałam przez to w szał), losy i przeboja z krwiakami MamyIgi czytałam ze łzami w oczach.
Ominęło mi przedstawienie się. Jestem ze Szczecina, mam 31 lat, poród planowany na 17.09, a dzidziusia wywalczyliśmy po 4 cyklach starańAv, aLunia, natalinka, Vlinder, CzterolistnaKoniczyna, zuza88, promyczek 39, Herbata, Tasia86, sylvi, Marzena782, Justyna2212, Amy333, Siwulec, Malgonia, Paulinaaa, Antonina38, Deseo, jatoszka, Wesoła89, matkapatka lubią tę wiadomość
Basia - wrzesień 2018
Gosia - maj 2024 -
nick nieaktualny
-
Cukierkowa wrote:Cześć dziewczyny. Czytam Was codziennie od ponad miesiąca, ale postanowiłam sobię, że napiszę dopiero, kiedy zobaczę serduszko dzidziusia. I stało się to dziś!
Wy poznacie mnie dopiero teraz, ale ja z zapartym tchem śledzę Waszę losy od dawna
Natalię i Serenę znam jeszcze z różowej strony i STYCZNIOWEGO TESTOWANIA, Małgonię też kojarzę z różowej, kiedy starała się o dzidziusia i mówiła o niskim libido swojego partnera (była mi wtedy bliska, bo mój też nigdy nie mógł codziennie i wpadałam przez to w szał), losy i przeboja z krwiakami MamyIgi czytałam ze łzami w oczach.
Ominęło mi przedstawienie się. Jestem ze Szczecina, mam 31 lat, poród planowany na 17.09, a dzidziusia wywalczyliśmy po 4 cyklach starań
Witaj Cukierkowa!
Cukierkowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natalia1984 wrote:Witamy
Mamy ten sam termin porodu i dzidziusia w tym samym wieku
To jeszcze krecikiem się pochwalędziś tętno 156 i 28mm.
https://zapodaj.net/397e7b277ef1a.jpg.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2018, 21:31
natalinka lubi tę wiadomość
Basia - wrzesień 2018
Gosia - maj 2024 -
Av wrote:Kurczę, ja też go bardzo chcę zamówić, ale wszystkie paczki zamawiam do pracy bo inaczej nie mam jak odebrać. Przechodzą przez recepcję, więc jak przyjdzie coś takiego, to wszyscy naookoło się dowiedzą, że jestem w ciąży
Czekam więc do genetycznego... A już papiery mi się z szuflady wysypują.
Zamówiłam do domu z tych samych obaw co Ty. Ale chyba nikt by się nie domyśliłNo chyba, że ktoś też by coś u nich zamawiał.
zuza88 lubi tę wiadomość
-
natalinka wrote:Przedstawiam mojego Okruszka - 37 mm szczęścia. Okazuje się, że tydzień temu pan doktor sporo pomylił się w pomiarze...
natalinka, Herbata lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Cześć Cukierkowa
Twoj bobasek tez przeslodki. Ech stesknilam sie za moim a tu jeszcze 9 dni czekania na usg.
Wczoraj jakos mnie naszlo, ze jesli bedzie chlopiec to chcialabym mu dac na imie Wojtuś, jakos mi sie dobrze komponuje z naszym nazwiskiem, no ale mąż jest absolutnie przeciwZatem wracamy do pierwotnej wersji czyli Mikołaj
natalinka lubi tę wiadomość
Synek ur. w 2016