WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja Wam powiem, ze od dwóch dni nie mam mdłości. Piersi tez już osiągnęły max rozmiar i została tylko wrażliwość sutków. I tak mi jakoś dziwnie! Jakbym w ciąży nie była! Spodnie rano dopnę, ale wieczorem brakuje mi już z 3 centymetrów
oby do 5 marca!
Av, asese lubią tę wiadomość
Justyna
-
nick nieaktualnyCzterolistnaKoniczyna wrote:Gratulacje dziewczyny
aaaależ wam zazdroszczę
ja dziś/jutro wchodzę w 10 tydz.
Przy okazji wam się pochwalę, że zmieniłam termin prenatalnych z 07.03 na 09.03, bo mąż nie mógłby być obecny na tym wcześniejszym terminie, a bardzo nam zależy aby jednak byłTo będzie 11+6 / 12+0.
Ja też mam 9.03. Będziemu obie przeżywać mega emocje.CzterolistnaKoniczyna lubi tę wiadomość
-
veritaserum wrote:Dziewczyny a jakie powinno byc tetno tak w 11 tyg ?moj wczoraj mial 171 i czy to nie jest wysoko ?
Moja dzidzia dzisiaj średnio 165, bo już detektor był w użyciu
Powodzenia na wizytach, jeśli jakieś sąveritaserum lubi tę wiadomość
-
Tasia86 wrote:Cześć Cukierkowa
Twoj bobasek tez przeslodki. Ech stesknilam sie za moim a tu jeszcze 9 dni czekania na usg.
Wczoraj jakos mnie naszlo, ze jesli bedzie chlopiec to chcialabym mu dac na imie Wojtuś, jakos mi sie dobrze komponuje z naszym nazwiskiem, no ale mąż jest absolutnie przeciwZatem wracamy do pierwotnej wersji czyli Mikołaj
Vlinder, MiSia :) lubią tę wiadomość
-
Vlinder wrote:My staramy się kochać co 2 dzień, jeśli ciąża rozwija się prawidłowo, nie ma plamień, krwawień i lekarz nie zabronił, to nie ma potrzeby rezygnacji z przyjemności. Dziecko jest na tyle dobrze chronione, że nie odczuwa tego, a skurcze przy orgazmie odczuwa jedynie jako kołysanie. Dla nas doznania w ciąży są intensywniejsze :, a endorfiny działają wspaniale i na mamę, tatę i dziecko:) nie ma nic gorszego niż zestresowani rodzice
Vlinder, asese lubią tę wiadomość
-
Justyna2212 wrote:A ja Wam powiem, ze od dwóch dni nie mam mdłości. Piersi tez już osiągnęły max rozmiar i została tylko wrażliwość sutków. I tak mi jakoś dziwnie! Jakbym w ciąży nie była! Spodnie rano dopnę, ale wieczorem brakuje mi już z 3 centymetrów
oby do 5 marca!
również sobie powtarzam, oby do 5 marca. na którą godz masz wizytę ? (czy to może prenatalne będą?) -
No nam z mezem to raz na miesiac wystarcza.. jak bylam w ciazy to moze i mialam ochkte czezciej, ale my nie przyzwyczajeni do takich fikolkow.. no nic, trzymam sobie 50 twarzy greya w obwodze
jak bedzie trzeba to i twardsze dziala wyciagne. Listonosz niestety starszy Pan wiec nie poratuje w potrzebie.
Powiem Wam, ze generalnie wydawalo mi sie, ze przechodze przez ten stan calkiem ok i trzymam sie dzielnie. Poszlam dzis do ginekologa i mi polozna powiedziala zebym przez tydzien z lozka nie wstawala i pila herbatki na uspokojenie bo wygladam na ciezko chora i w takim stanie to na pewno w ciaze nie zajde.Av, MiSia :), asese lubią tę wiadomość
-
My tak ze mamy zielone Światełko
jeśli tylko mamy ochotę to Igraszkujemy
Libido na samym początku nam obojgu spadło , wiecie 5 lat starań , baliśmy się trochę .
Lekarz mówił ze możemy ale tak spokojniej tzn by mnie tak nie „ szarpał” dosłownie tak powiedział
A jeśli ja nie mam ochoty na sex to oczywiście radzimy sobie innymi SposobamiAv, asese lubią tę wiadomość
4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
MalgoniA bardzo fajnie , ze napisałaś ! :* bardzo cię Cenie ! Jesteś bardzo silną babeczka .
Co do słów lekarza ,koniecznie Kochana trzymaj się zaleceń ! Buziaczki dla Ciebie .Malgonia lubi tę wiadomość
4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
Ja mam niebieski segregator od mamyginekolog, uwielbiam absolutnie! I wszystkim pokazuje jakie to fajne, koleżanka która póki co dzieci nie planuje zaczęła zaczęła związku z tym bardziej obserwuje kiedy powstanie segregator ogolnozdrowotny
A ja dzisiaj o 17.40 prenatalne i doktor Nicole, od razu razem z wynikami pappy, stresik trochę jestAv, Marzena782, MiSia :), CzterolistnaKoniczyna, Deseo, promyczek 39, Natalia1984, Amy333, sylvi lubią tę wiadomość
Aniołek 27.09.2017 - 9 tydzień -
paulka86 wrote:Misia widzę, że Twój synek kończy dziś dwa latka wszystkiego najlepszego dla Mikołaja
Dziekuje kochana w imienu synka:*
Nie wiem kiedy to minelo ahh..paulka86 lubi tę wiadomość
-
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
I mam takie pytanie: czy Wy też padacie na twarz wieczorami? Ja wczoraj poszłam spać przed 22 bo nie mogłam już utrzymać głowy prosto. Po 20 jestem tak zmęczona, że nie mogę nawet żadnego filmu obejrzeć, bo mi się oczy same zamykają
Leon