WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tak zawsze spiaca jestem wieczorem no masakrycznie , zasypiam szyybko..
Ja dzisiaj ide z kuzynka na 50 twarzy Greya takze niech moj maz ma sie lepiej na bacznosci
Mikolaje to naprawde fajne chlopaki
Moj jest taki grzeczny i kochany ze no naprawde. Przeciwienstwo mojego siostrzenca Filipa - oszolom taki , ze matko kochanaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2018, 11:02
-
Av wrote:Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
I mam takie pytanie: czy Wy też padacie na twarz wieczorami? Ja wczoraj poszłam spać przed 22 bo nie mogłam już utrzymać głowy prosto. Po 20 jestem tak zmęczona, że nie mogę nawet żadnego filmu obejrzeć, bo mi się oczy same zamykająjuż od dłuższego czasu chodzę spać zaraz po 21
-
Malgonia wrote:No nam z mezem to raz na miesiac wystarcza.. jak bylam w ciazy to moze i mialam ochkte czezciej, ale my nie przyzwyczajeni do takich fikolkow.. no nic, trzymam sobie 50 twarzy greya w obwodze
jak bedzie trzeba to i twardsze dziala wyciagne. Listonosz niestety starszy Pan wiec nie poratuje w potrzebie.
Powiem Wam, ze generalnie wydawalo mi sie, ze przechodze przez ten stan calkiem ok i trzymam sie dzielnie. Poszlam dzis do ginekologa i mi polozna powiedziala zebym przez tydzien z lozka nie wstawala i pila herbatki na uspokojenie bo wygladam na ciezko chora i w takim stanie to na pewno w ciaze nie zajde.Basia - wrzesień 2018
Gosia - maj 2024 -
Malgonia wielki szacunek za to jak sobie radzisz!
U mojego dzidziolka (10+5) tętno wczoraj wynosiło 170, w 7+5 154, więc mam wielką nadzieję, że jest ok. W poprzedniej ciąży ostatnie 3 tygodnie leżałam w szpitalu, 3 razy dziennie miałam ktg i tętno potrafiło skoczyć, przy przyjmowaniu na ip miał w okolicach 200, ja byłam przerażona, ale bardzo się wiercił, zresztą mój stres też robił swoje.
-
Małgonia dzielna jestes babeczka !
Ja codziennie popełniam popołudniową drzemke po obiedzie i chodze spac o 22.Ja tez na razie sie nie boje i nie ma mowy o przytulankach.
Kciuki za dzisiejsze wizyty>2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
Justyna2212 wrote:Tak prenatalne, na 8 rano
super, ja dopiero 5 marca będę się umawiać na prenatalne
Ithildin trzymam kciuki za dzisiejsze badania -
nick nieaktualny
-
Tasia86 wrote:Ithildin - w sensie, że będzie Cię badać mamaginekolog? To będzie jej milo jak zobaczy u Ciebie swoj segregator hehe
Trzymam kciuki
jakbym chciała specjalnie to by tak nie wyszło
Malgonia, a może uda wam się zorganizować jakiś mały wyjazd? Mi po poronieniu tydzień na Kanarach bardzo pomógł psychicznie, a tydzień po powrocie zaszlam w te ciąże.Wesoła89, Vlinder, MiSia :) lubią tę wiadomość
Aniołek 27.09.2017 - 9 tydzień -
natalinka wrote:Dziewczyny 12+4 to dobry czas na prenatalne, prawda? Zastanawiam się czy nie przesunąć tego o kilka dni do przodu...
Av, natalinka lubią tę wiadomość
Aniołek 27.09.2017 - 9 tydzień -
natalinka wrote:Dziewczyny 12+4 to dobry czas na prenatalne, prawda? Zastanawiam się czy nie przesunąć tego o kilka dni do przodu...
Av, natalinka lubią tę wiadomość
Basia - wrzesień 2018
Gosia - maj 2024 -
Hej wszystkim
dołączam do grona wrześniowych mamusiek :* , obecnie 10 tc . Życzę wszystkim dużo wytrwałości i spokojnego czasu oczekiwania . To moja pierwsza ciąża także wiele tematów jest dla mnie nowych .natalinka, CzterolistnaKoniczyna, Av, Ithildin, Siwulec, jatoszka, Cukierkowa, Marzena782, DoveLove, KasW91, Wesoła89, Amy333, Malgonia, Vlinder, 100krotka30, matkapatka, cziqitka89, sylvi, MiSia :), Herbata, Paulla89, asese, Antonina38 lubią tę wiadomość
-
Ithildin wrote:No właśnie tak wyszło i to przypadkiem, bo zadzwoniłam do przychodni umówić się do kogokolwiek, bo wszyscy mają certyfikat byle na piątek wieczór, żeby mąż zdążył dojechać no i trafiłam na mameginekolog
jakbym chciała specjalnie to by tak nie wyszło
No to faktycznie fajnie wyszloJa nawet nie probowalam sie do niej zapisac, bo myslalam, ze ma takie oblozenie, ze sie nie da a tu prosze
Daj znac potem jak wrazenia.
Synek ur. w 2016