WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Av wrote:Coś takiego na początek?
Zrobiłam formatowanie takie, że jak data wizyty/USG zgadza się z dzisiejszą, to podświetla na zielono.
Jakie jeszcze kolumny dodać?
Super ten plikWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2018, 18:10
Av lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kobietki ale fajne te Wasze Bobo
3mam kciuki za dzisiejsze wizytujące!
Av super pomysł z plikiem
Jeszcze co do USG to mnie zaintrygowałaś tym sprzętem i moja prowadząca ma E10! Musiałam aż sprawdzić i już wiem skąd te ceny i kolejki.
Mi z objawów została senność.
Któraś z Was pisała o stanikach do karmienia. Polecam Ewe Michalak ma duży wybór rozmiarów ale ceny też wysokie. Ja jestem jej wierna od 7 lat
monika_86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKciuki za wszystkie wizyty
Dziewczyny piękne te wasze dzidzie, mogłabym patrzeć godzinami na te zdjęcia, urocze poprostu
Wczoraj zapisałam się na prenatalne, termin 16.03 już się nie mogę doczekać, szkoda tylko że mka nie będzie niestety wraca z delegacji dopiero na święta
Rucola czy ty robiłaś prenatalne w pro famili?. Mam kilka pytań, wysłałam zaproszenie jak byś mogła przyjąćRucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czyli nie tylko ja nie mam juz mdlosci. 4 dzien spokoju z tym. Zostal tylko bol piersi i sennosc.
My dzis idziemy na urodziny mojej mamy, ale sobie zjem tortamilego dnia kobietki
17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod..
06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm -
MiSia :) wrote:Nie mam zamiaru spelniac czyichś oczekiwan i zaspokajac ciekawosci innych. Dla mnie osobiscie jest byzmyslne i nieodpowiedzialne wstawianie zdjec do neta wlasnego dziecka no ale coz , kazdy robi jak uwaza.
Misiu, jak najbardziej masz takie prawo.
Myślę jednak, że trochę ostro oceniasz tych co wrzucą jakąś fotkę.
Przecież jeśli ktoś wrzuci jedno czy nawet kilka przemyślanych zdjęć swojego maluszka to przecież nie można powiedzieć, że jest nieodpowiedzialny.
Osobiście uważam, że bardziej nieodpowiedzialnym jest dodawanie zdjęć na facebooka z wakacji bo to zaproszenie złodzieja do domu
Wszystko z umiarem.Deseo, Ciemnowlosa, Bianka*, zuza88 lubią tę wiadomość
-
Justyna- zgadzam się z Tobą. Ja wstawiam zdjęcia mojej córki, ale nie po 10 dziennie jak je, sika itp. Tylko raz na jakiś czas jedno- przemyślane zdjęcie.
A z wakacji wstawiam- jak już wrócę do domu
Myślę, że wszystko jest dla ludzi i z umiarem można z tego korzystać.
Ja przewertowałam listę znajomych i kilku wypadło... i zrobiłam profil bardziej zamknięty, prywatny- tylko dla znajomych.
Trzymam kciuki za wasze dzisiejsze wizytyKoniecznie dajcie znać po!
Bianka*, Rucola lubią tę wiadomość
-
Do dziewczyn na L4 - robicie nadal hybrydę? Ja po 7 miesiącach ostatnio zdjęłam paznokcie. Robiłam przedłużane na żelu, miałam już dość tego dłubania co 2 tyg. Teraz musiałam tylko nałożyć 3 warstwy żelu bo paznokcie cienkie jak bibułka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2018, 09:59