WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ale super ta tabelka dziewczyny, juz sie dopisalam!
o i teraz przynajmniej widze, ktos jest z Wrocka:-)
monika_86, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAno właśnie, a mi tu kurde wszyscy stomatolodzy mówią, że zęby to nie zagrożenie życia i ten przepis nie obowiązuje. A u mnie najbliższy termin na nfz to połowa maja! Wiem, że mam kilka ubytków do zrobienia jeszcze ale teraz chce to zrobić na fundusz. W końcu złodzieje mi kradną tyle z pensji więc mam prawo z tego skorzystać. Wystarczy, że ciążę muszę prowadzić prywatnie
-
nick nieaktualny
-
Meghan- dobre wieści z wizyty, choć szkoda, że musiałaś wszystko sama sobie dopowiadać... masakra te wizyty na NFZ. Dlatego ja teraz chodze tylko prywatnie. Wolę wydać kilka stów i mieć pewność co do wyników i mojego stanu.
Trzymam kciuki za pappe
Ale nas już dużo w tej tabelce -
frezyjciada wrote:O właśnie! Widzisz ciążowy mózgobudyń zamiast mózgu i człowiek nie wpada na podstawowe rzeczy!
spoko
ja mam takie dziury że się po godzinie pytam męża czy juz był z psem na spacerze... -
Natalia1984 wrote:Do dziewczyn na L4 - robicie nadal hybrydę? Ja po 7 miesiącach ostatnio zdjęłam paznokcie. Robiłam przedłużane na żelu, miałam już dość tego dłubania co 2 tyg. Teraz musiałam tylko nałożyć 3 warstwy żelu bo paznokcie cienkie jak bibułka
-
JustynaG wrote:Zrobiłam przewidywaną datę porodu i uzupełniłam na podstawie 1 strony.
Jeśli ktoś chciałby się zapisać ale ma problemy techniczne to proszę o informacje:
Nick
Następna wizyta
USG 11-13tydz
Ryzyko t21
Ryzyko t18
Ryzyko t13
Przewidywana data porodu
A dopiszę do listy
Mamaawiki
27 lat
Rusinowo/kuj-pom
29.02.2018r
23.02.2018r
?
Laura/Dominik
-
-
-
27.08.2018rWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2018, 11:21
-
elleilah wrote:Dziewczyny a teraz trochę z innej beczki :
Będziecie robić test NIPT . Cały czas sie zastanawiam.
Ja nie bede robićelleilah lubi tę wiadomość
-
Hej, lepiej się umówić na to usg z testami 11t2d czy ok 13t4d?
Edit: mój przedział to 10.03 do 23.03 (czyli 11t1 do 13t6) dobrze rozumiem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2018, 11:35
-
elleilah wrote:Dziewczyny a teraz trochę z innej beczki :
Będziecie robić test NIPT . Cały czas sie zastanawiam.