WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDeseo wrote:Justyna- zgadzam się z Tobą. Ja wstawiam zdjęcia mojej córki, ale nie po 10 dziennie jak je, sika itp. Tylko raz na jakiś czas jedno- przemyślane zdjęcie.
A z wakacji wstawiam- jak już wrócę do domu
Myślę, że wszystko jest dla ludzi i z umiarem można z tego korzystać.
Ja przewertowałam listę znajomych i kilku wypadło... i zrobiłam profil bardziej zamknięty, prywatny- tylko dla znajomych.wszystko trzeba robić z głową i wtedy jest bezpiecznie
Deseo, Rucola lubią tę wiadomość
-
Deseo wrote:Justyna - spróbuj ten:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1e0n00FcOod17XM_YfcH2dssLlaQpV67xMylwDEUNeJk/edit#gid=0
Mi trn zadzialal i sie dodałam:)17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod..
06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm -
Marzena obok napisu wrzesniowe dzieci masz po prawej taki dlugopis emotikonke. Klikasz i wychodzi na dolr informacja by otworzyc w aplikacji i juz mozna edytowac17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod..
06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm -
Zrobiłam przewidywaną datę porodu i uzupełniłam na podstawie 1 strony.
Jeśli ktoś chciałby się zapisać ale ma problemy techniczne to proszę o informacje:
Nick
Następna wizyta
USG 11-13tydz
Ryzyko t21
Ryzyko t18
Ryzyko t13
Przewidywana data porodu
A dopiszę do listy
Marzena782, Rucola lubią tę wiadomość
-
Tez melduje sie pi wizycie
maluch ma 2.7 cm i serducho pieknie bije
tylko w moczu cos nie tak-dostałam leki
wczoraj lekarz zrobiła mi cytologie a dzis brozowe plamki na wkladce-myslicie ze to od tego bo juz mam stresa ????
frezyjciada, paulka86, Siwulec, matkapatka, Deseo, sylvi, Bianka*, Vlinder, Antonina38, zuza88, asese lubią tę wiadomość
-
Jatoszka, po cytologii mogą się zdarzyć plamienia.
Nie martw sięjatoszka lubi tę wiadomość
-
jatoszka wrote:Tez melduje sie pi wizycie
maluch ma 2.7 cm i serducho pieknie bije
tylko w moczu cos nie tak-dostałam leki
wczoraj lekarz zrobiła mi cytologie a dzis brozowe plamki na wkladce-myslicie ze to od tego bo juz mam stresa ????
jatoszka lubi tę wiadomość
Basia - wrzesień 2018
Gosia - maj 2024 -
nick nieaktualnyHej ja po prenatalnych:) trochę żałuje ze nie byłam
Prywatnie bo wyciągnąć sie nic nie dało kompletnie od tej lekarki na NFZ / sama sobie teraz czytam bo powiedziała tylko „jest ok „ ale po Pappa zdecydujemy co dalej . Wyniki Pappa 5 marca
Poki co serce 155 ud/min
57 mm CRL
Przeziernosc 1,3
Wiek ciąży wg usg 12 plus 2
Jedyne co mnie martwi to ryzyko preeklampsji czyli stanu przedrzucawkowego 1:58 przez to cholerne nadcisnienie
Ah czy ktoras wie czy aparat USG Samsung WS80A jest ok ? Czy lepiej zrobic Na lepszym sprzecie ???paulka86, Deseo, sylvi, Bianka*, Mum2b, Vlinder, zuza88, asese, Herbata lubią tę wiadomość
-
Meghan wrote:Hej ja po prenatalnych:) trochę żałuje ze nie byłam
Prywatnie bo wyciągnąć sie nic nie dało kompletnie od tej lekarki na NFZ / sama sobie teraz czytam bo powiedziała tylko „jest ok „ ale po Pappa zdecydujemy co dalej . Wyniki Pappa 5 marca
Poki co serce 155 ud/min
57 mm CRL
Przeziernosc 1,3
Wiek ciąży wg usg 12 plus 2
Jedyne co mnie martwi to ryzyko preeklampsji czyli stanu przedrzucawkowego 1:58 przez to cholerne nadcisnienie
Ah czy ktoras wie czy aparat USG Samsung WS80A jest ok ? Czy lepiej zrobic Na lepszym sprzecie ???
Samo USG za dużo Ci nie da. Nie martw się i poczekaj do wyników testu i porównania ich