WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Meghan wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/618fdc0f665b.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/da616abbb2e5.jpg
Niestety lekarka mruk stwierdzila ze nie widzi plci bardziej dziewczynka ale mam se nie przyzwyczajacBasia - wrzesień 2018
Gosia - maj 2024 -
nick nieaktualny
-
Ciemnowlosa wrote:Zastanawiam sie czy coś zd mna nie tak czytajac Was. Nie mam zamiaru robic zadnych testow czy badan genetycznych procz usg jesli nie bedzie oczywiscie zadnych problemow. Czy tylko ja nic nie bede robic?
-
elleilah wrote:Ja normalnie robie hybrydę i to nawet sama , zakładam maske taka z apteki zeby w razie w nie wdychac szkodliwych substancji , nic mnie nie uczula wiec mysle ze jest ok.
Teraz stan moich paznokci woła o pomstę do nieba
-
Justyna2212 wrote:Ja zero objawów, w ogólne nie czuje się jakbym była w ciąży. Prenatalne dopiero 5 marca, nie mogę się doczekać żeby zobaczyć ze wszystko Ok! Czy któraś z Was tez już nie ma mdłości itp?
Justyna2212 ja od dawna nie mam mdłości. Ogólnie to może z 2 tygodnie je miałam i to niezbyt mocneA dzidzia zdrowa jak ryba
-
Cukierkowa - ja kończę farmację, mąż jest na ostatnim roku medycyny, potem jeszcze 13 miesiecy stażu i dopiero wybór specjalizacji - na razie na tapecie jest neurologia dziecięca
linka220 - dziękuję!
Meghan - śliczne zdjecie!hihi, w razie czego się postaram pomóc, ale przeważnie mam wrażenie, że błądzę we mgle
na studiach uczyli mnie o tysiącu mega rzadkich chorób, jak rysować wzory leków z pamięci, a jak przychodzi do prostych pytań o badania w ciąży to pustka w głowie
Av - nie sądziłam, że zostanę tak szybko rozszyfrowana hahawstyd przyznać, ale mój mąż gra czasem w Pokemony
i skojarzyła mu się Cleffa z naszym Maluszkiem
Po czym mi to pierwsze do głowy przyszło przy wybieraniu nicku - ot cała historia, haha
Meghan, Vlinder lubią tę wiadomość
4cs - wyczekane, wymarzone
-
Cleffa wrote:Av - nie sądziłam, że zostanę tak szybko rozszyfrowana haha
wstyd przyznać, ale mój mąż gra czasem w Pokemony
i skojarzyła mu się Cleffa z naszym Maluszkiem
Po czym mi to pierwsze do głowy przyszło przy wybieraniu nicku - ot cała historia, haha
Musisz sobie ustawić słuszny awatarek
Leon
-
JustynaG wrote:Misiu, jak najbardziej masz takie prawo.
Myślę jednak, że trochę ostro oceniasz tych co wrzucą jakąś fotkę.
Przecież jeśli ktoś wrzuci jedno czy nawet kilka przemyślanych zdjęć swojego maluszka to przecież nie można powiedzieć, że jest nieodpowiedzialny.
Osobiście uważam, że bardziej nieodpowiedzialnym jest dodawanie zdjęć na facebooka z wakacji bo to zaproszenie złodzieja do domu
Wszystko z umiarem.
Nie chcialam nikogo urazic , moze zbyt emocjonalnie sie wypowiedzialam takze jesli kogos obrazilam przepraszam poniewaz nie mialam tego na celu.
Po prostu jak wchodze na swojego fb widze wszedzie dzieci i nie potrafie tego pojac..
Nikt mnie jednak nie przekona co do wrzucania zdjec dziecka do sieci. Nie ma to zadnego celu , nie jest to dzialanie konieczne.
Oczywiscie kazdy robi jak uwaza i nie kazdy musi sie zgadzac z moim zdaniem.
-
Amy333 wrote:Ja jestem we Wro,hehe oj zaraz bedziesz miec wiecej gosci;)
Oo i ja
Ogólnie nie piekę nic bo u mnie to się marnuje każdy zje po kawałku w week i to by było na tyle. Ale też mam ochotę.veritaserum, Amy333 lubią tę wiadomość
-
Ciemnowlosa wrote:Zastanawiam sie czy coś zd mna nie tak czytajac Was. Nie mam zamiaru robic zadnych testow czy badan genetycznych procz usg jesli nie bedzie oczywiscie zadnych problemow. Czy tylko ja nic nie bede robic?
Nie jestes sama , ja tez nie bede nic wiecej robic jesli nie bedzie takiej potrzeby.monika_86, Vlinder lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiSia :) wrote:Nie chcialam nikogo urazic , moze zbyt emocjonalnie sie wypowiedzialam takze jesli kogos obrazilam przepraszam poniewaz nie mialam tego na celu.
Po prostu jak wchodze na swojego fb widze wszedzie dzieci i nie potrafie tego pojac..
Nikt mnie jednak nie przekona co do wrzucania zdjec dziecka do sieci. Nie ma to zadnego celu , nie jest to dzialanie konieczne.
Oczywiscie kazdy robi jak uwaza i nie kazdy musi sie zgadzac z moim zdaniem.
Ja też jestem mega przeciwniczką, z tym, że ja nawet nie mam fb. Ale nikogo nie oceniam, w sumie nie interesuje mnie nawet co robią inni w sieci.MiSia :) lubi tę wiadomość
-
Bianka* wrote:Ja już po
Wszystko dobrze, mam przekładać prenatalne na przyszły tydzień, bo dzidziuś ma już 57 mm.
Mój lekarz wszystko posprawdzal i nam spokojnie iść na prenatalne, bo kość nosowa widoczna, NT 1,4 mm.
Jeszcze do potwierdzenia i nie nastawiać się, ale że wskazaniem na dziewczynkę
oo to już ci lekarz powiedział że raczej dziewczynka?wczoraj mi dr powiedziała, że na razie nie ma co określać płci dopiero najlepiej ok 16 tygodnia będzie to wiarygodne.ja już bym chciała wiedziec:D
-
lena86 wrote:oo to już ci lekarz powiedział że raczej dziewczynka?wczoraj mi dr powiedziała, że na razie nie ma co określać płci dopiero najlepiej ok 16 tygodnia będzie to wiarygodne.ja już bym chciała wiedziec:D
Synek też się ujawnił w 12 tc, w 14-stym był już potwierdzony