WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No właśnie mi też się wydaje że te drugie ciśnienie to chyba jakiś błąd albo położna się pomyliła i źle w pisała do karty .
W domu rozkurczowe co najwyżej do 100 dobija i to nie zawszeMeghan lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMamaawiki wrote:No właśnie mi też się wydaje że te drugie ciśnienie to chyba jakiś błąd albo położna się pomyliła i źle w pisała do karty .
W domu rozkurczowe co najwyżej do 100 dobija i to nie zawszeWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2018, 21:16
Av lubi tę wiadomość
-
A z takich intymnych pytań, powiedzcie jak wasz śluz w ciąży? Ja tak do 10 tygodnia miałam gesty, biały a od niedawna gesty pomieszany z takim wodnistym... nie cierpię wkładek, mam wrażenie ze się w nich pocę i jest tam jeszcze bardziej mokro.
Tym wodnistym raczej się nie martwię, chociaż cały internet aż krzyczy ze to na pewno wody płodowe, ale to jest taki dyskomfort.
Jeżeli któraś poczuje się urażona pytaniem, z góry przepraszamJustyna
-
Justyna2212 wrote:A z takich intymnych pytań, powiedzcie jak wasz śluz w ciąży? Ja tak do 10 tygodnia miałam gesty, biały a od niedawna gesty pomieszany z takim wodnistym... nie cierpię wkładek, mam wrażenie ze się w nich pocę i jest tam jeszcze bardziej mokro.
Tym wodnistym raczej się nie martwię, chociaż cały internet aż krzyczy ze to na pewno wody płodowe, ale to jest taki dyskomfort.
Jeżeli któraś poczuje się urażona pytaniem, z góry przepraszam
Ja teraz mam mega gesty.. w pierwdzej ciazy mleczny i mega wodnisty.Justyna2212 lubi tę wiadomość
-
Justyna2212 wrote:A z takich intymnych pytań, powiedzcie jak wasz śluz w ciąży? Ja tak do 10 tygodnia miałam gesty, biały a od niedawna gesty pomieszany z takim wodnistym... nie cierpię wkładek, mam wrażenie ze się w nich pocę i jest tam jeszcze bardziej mokro.
Jeżeli któraś poczuje się urażona pytaniem, z góry przepraszam
A tam urazona, normalne rzeczy:)
To ja Ci powiem, ze mam identycznie. Najpierw byl bialutki i gesty, a teraz sie rozwodnil. dzisiaj dwa razy biegalam do WC zeby sprawdzic co sie dzieje, juz ze strachem oczywiscie. Tez nie lubie wkladek, mam nadzieje ze te potopy sie troche uspokojąJustyna2212, Rucola lubią tę wiadomość
-
Jeżeli któraś poczuje się urażona pytaniem, z góry przepraszamwkladki zmieniam co kilka godzin
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Meghan wrote:Lekarz prywatnie Musi ci Wystawic skierowanie i ono sie jak najbardziej liczy. Wiekszosc robi to bez problemu mi Lekarz prywatny powiedzial ze de facto wystarczy wpisac « silny lęk Matki przed urodzeniem chorego dziecka » i musza uznac nawet jak masz 27 lat czyli teoretycznie nie ma wskazan. Przynajmniej tak jest w Warszawie. A ty masz wskazania:)
Oczywiscie zrobisz jak chceszale skoro to wysilek finansowy (dla kazdego pewnie spory) - dobra ksiazka I czekanie nikomu nie zaszkodza;) dnia wolnego Ci nie dadza ??
Mój lekarz prowadzący z Medicoveru powiedział że oni nie wystawiają takich skierowań bo potem NFZ ich obciąża kosztami zabiegów.... -
nick nieaktualnyGuBo wrote:Mój lekarz prowadzący z Medicoveru powiedział że oni nie wystawiają takich skierowań bo potem NFZ ich obciąża kosztami zabiegów....
Ja na poczatku prowadzilam ciaze prywatnie i Lekarz mowil ze no problem:) teraz jestem na NFZ w szpitalu gdzie bardzo dobrze robią amnio mam nadzieje ze to przyspieszy procedury:)
Najważniejsze zeby wszystko było u Ciebie dobrze, trzymam kciuki !GuBo lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny jakoś po mega ciężkim tygodniu postaram się napisać co i jak u nas.
Z poniedziałku na wtorek w nocy gdy mąż wyjechał do pracy wysunęły mi się kręgi szyjne do tego stopnia że rano wołałam rodzinę do córek bo musiałam wzywać pogotowie. Okropny ból i do tego ból lewej ręki uniemożliwiający nawet siedzenie a co dopiero chodzenie. Najpierw sprzedałam w tych okolicznościach siostrze info o fasoli żeby nie padła przy ratownikach. Dostałam opiernicz że czekałam 8 godzin na wezwanie karetki. I na desce z kołnierzem ortopedycznym do szpitala. Najpierw zapisali mi ratownicy 7 kresek morfiny żeby w ogóle mnie dotknąć. W szpitalu załamka bo prześwietlenia nie, lęków przeciw bólowych też nie. Wysłano mnie na rezonans magnetyczny diagnoza dyskopatia odcinka c5c6c7 z uciskiem na rdzeń kręgowy! I nerw. Przyszedł na konsultacje młody neurochirurg i powiedział że zostaje w moim wypadku tylko operacja oczywiście delikatnie mówiąc że fasolka najprawdopodobnie jej nie przeżyje no i ryzyko paealiŻu dla mnie. Wyraziłam zgodę termin mają ustalić za parę dni i mnie powiadomić no chyba że samo wskoczy. No i karetka do domu. Leżę jak kładą i wyję z bólu bo żadnych leków brać nie mogę . Mój mąż w celu ratowania mnie i fasoli ściągną do domu jakiegoś magika od nastawiania dysków ale dziś czyli czwarta wizyta a pan ciągle nastawia mi kręg który codziennie wypada.
Chciałbym zostać z wami jak najdłużej ale niestety nie wiem ile będzie mi dane. Mówiłam odwołać poniedziałkową wizytę bo nie jestem w stanie dalej przejść niż dwa metry o wczłapaniu się do samochodu już nie wspomnę.
Mam nadzieję że żadna z was to nie spotka -
nick nieaktualny
-
DoveLove wrote:Ja mam syndrom białego fartucha i na wizycie zawsze ciśnienie wyskokie a w domu książkowe
TO samo- do tego stopnia, że kiedyś stanęła mi ość w gardle, mąż szybko na IP, a ja tuż przed szpitalem byłam juz zdrowaDoveLove, Natalia1984 lubią tę wiadomość
-
Amy333 wrote:ja sobie zamówiłam wczoraj, tylko z innym obrazkiem- taki maluszek zaglądający spod koszulki. W pon powinnam dostać, to napisze:)
Są takie czarne? Dajcie linka albo jak je nazywająRucola lubi tę wiadomość