WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRusałkaPL wrote:Wspaniałe wieści!
Zacytuję Cię na temacie październikowym, bo dziewczyny się martwią.
Wczoraj pytałam gin, czy to przestrzeń u mnie to niedoklejenie, to co to właściwie jest. Powiedziała, że nie da się powiedzieć, czy to krwiak czy niedoklejenie. Stwierdziła, żebym się tym nie martwiła, bo bobas sobie nic z tego nie robi i radośnie macha do nas.No nic zobaczymy. Zastanawiam się, czy jak to niedoklejenie będzie dalej w drugim trymestrze, to do tego 20 tygodnia będę leżeć, czy nie. Ale ona nie lubi wybiegać w przyszłość, więc nie wiem w sumie.
RusałkaPL lubi tę wiadomość
-
aLunia wrote:Krasnalowa i Natalia ja mam to samo! Ciągle pamiętam jak patrzę w monitor i widzę dziecko pływające bez żadnego ruchu. Teraz też nie chcę patrzeć w monitor dopóki mi nie powie gin że serduszko bije.
Nat@la moja córka miała 3.5, roku jak zaczęła spać w dorosłych łóżku
A ja wam powiem że wczoraj bardzo mnie zdenerwowała bratowa, która ma dwóch chłopców i ona po prostu wie że ja będę miała dziewczynkę a nie parkę. W tym wieku a ludzie mają jeszcze taki tok myślenia. Nie wspominając o tym że wcześniej poroniłam to mi życzy żeby to dziecko było zdrowe. No i jeszcze ciągle tak o mnie myślała że tył czasu mija a ja nie zachodze w ciążę i że chyba mamy poważny problem. Ręce dupa cycki opadajątaki uraz z ostatniej ciąży, odkąd dowiedziałam się o chorobie synka ani razu nie spojrzałam na ekran wiem to straszne ale tak wtedy czułam...
-
nick nieaktualnyWiecie co ja kupiłam w H&M takie zwykłe czarne rurki o takie dokładnie:
http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0262277011.html
Wzięłam taki rozmiar jak noszę zwykłych spodni, bo jak wzięłam o rozmiar większe to ten pas gorzej mi się trzymał, a ogólnie spodnie są bardzo rozciągliwe więc mam nadzieję, że całą wiosnę w nich przechulam.
Co do krwiaka to miałam go od 7 tygodnia i się zaczęło krwotokiem, później ponad 3 tygodnie plamień. Na ostatnim USG w 10 tc jeszcze był, wczoraj już śladu nie było.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2018, 11:50
asese lubi tę wiadomość
-
RusałkaPL wrote:Musiałaś mieć skierowanie od ich ginekologa? Bo ja tam ciąży nie prowadzę. I do tej pory robiłam badania, które były w ramach pakietu bez skierowania. Szukałam testu podwójnego, ale nie znalazłam w swym pakiecie. Hmm, sprawdze jeszcze raz.
Miałam skierowanie od ich ginekologa, prowadzę tam ciąże bo mam wizyty i większość badań za darmo. Pewnie jeśli zdobędziesz od nich skierowanie to Ci zrobią za darmo.RusałkaPL lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny dzięki za wszystkie kciuki napiszę tylko suche fakty
55 mm dzidzia
Tętno 165
NT 5,30 mamy przygotować się na wszystko.
Dzień przed operacją amniopunkcja -
Nika312 wrote:Z tym patrzeniem na monitor mam to samo, dopóki gin nie mówi proszę spojrzeć tu serduszko itd to boje się zerkac
taki uraz z ostatniej ciąży, odkąd dowiedziałam się o chorobie synka ani razu nie spojrzałam na ekran wiem to straszne ale tak wtedy czułam...
-
Av wrote:Cieszę się, że krwiak sobie poszedł
A jak właściwie kupuje się spodnie ciążowe? Chciałam sobie zamówić przez internet (ja już właściwie nie robię normalnie zakupów, bo w większości sklepów nie mają w ogóle moich rozmiarów i tylko się nachodzę zawsze jak kretynka) i nie wiem, czy zamawiać w rozmiarze większym? Jak na przykład piszą 34/32 to to 34 w którym miejscu się powinno mierzyć?veritaserum lubi tę wiadomość
-
nadulek wrote:Dziewczyny dzięki za wszystkie kciuki napiszę tylko suche fakty
55 mm dzidzia
Tętno 165
NT 5,30 mamy przygotować się na wszystko.
Dzień przed operacją amniopunkcjaMocno trzymam kciuki za Ciebie i malucha.
Leon
-
DoveLove wrote:Ja chciałam zamówić przez Internet, ale jakos nie mogłam sie połapać co do rozmiaru. I faktycznie, pomierzylam różne kroje spodni i wzięłam dwa rozmiary mniejsze niż nosze w rzeczywistości, a wcale nie schudłam. Polecam jednak pomierzyc, bo nie ma nic gorszego niż spadające spodnie
monika_86 lubi tę wiadomość
Leon
-
Nat@la wrote:Spał w nim bez problemu? Zdarzyło sie, że spadł? Tego akurat mniej się obawiam bo te łóżka są dosyć niskie i z barierka. Moze to głupie ale bardziej boję się, że w nocy ja będę spała a ona buszowala po mieszkaniu
Edit : przy blizniakach będę w nocy spała, jasneNat@la lubi tę wiadomość
-
Av wrote:Ja pewnie zamówię z Zalando kilka modeli i potem sobie wybiorę. U nich nie ma problemu z odsyłaniem i zwrotem pieniędzy, więc tak naprawdę zakupy zajmują mniej czasu niż ganianie po galeriach
Zuzlo lubi tę wiadomość