WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadulek duzo sil kochana, bo wiem, ze z wiara moze byc roznie. Moze to nt jest poto, zebys wrazie czegos przy operacji tak bardzo nie cierpiala... (wiem, ze to moze wydawac sie bezduszne co napisalam, ale po tym co przeszlam, pozwolilam sobie na to). Tak samo mowie wszystkim dziewczynom, ktore na poczatku ciazy traca ja, widocznie natura tak zadecydowala i mimo, ze Wam ciezko to wierzcie mi, ze pewnie byly ku temu powody i lepiej, ze tak sie stalo niz urodzilo by sie bardzo chore dziecko (tu moglabym wkleic samo zdjecie mojego, bez filmiku - straszny widok). Trzymaj sie kochana jestesmy z Toba. Ktorego masz ta amniopunkcje?
Av lubi tę wiadomość
-
zafasolkowana wrote:Kochane powiedzcie mi, w poniedzialek mam badania prenatalne, bede wtedy w 12 tygodniu, natomiast 20 marca kolejna wizyte lekarska z usg i wtedy bede w 14 tygodniu. Czy mysliscie ze na ktorejs z tych wizyt uda sie poznac plec dziecka ???? nie umiem sie doczekac
-
nick nieaktualny
-
DoveLove wrote:Ja w ramach relaksu lubie czasem polatac
DoveLove lubi tę wiadomość
Leon
-
I powiedzcie same czy płeć ma znaczenie. Najważniejsze jest zdrowe dziecko. Nic innego się nie liczy.
Nadulek ja się aż popłakałam, strasznie mi przykro że tyle przykrości cię spotykaAv, monika_86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mitaka wrote:Nadulek duzo sil kochana, bo wiem, ze z wiara moze byc roznie. Moze to nt jest poto, zebys wrazie czegos przy operacji tak bardzo nie cierpiala... (wiem, ze to moze wydawac sie bezduszne co napisalam, ale po tym co przeszlam, pozwolilam sobie na to). Tak samo mowie wszystkim dziewczynom, ktore na poczatku ciazy traca ja, widocznie natura tak zadecydowala i mimo, ze Wam ciezko to wierzcie mi, ze pewnie byly ku temu powody i lepiej, ze tak sie stalo niz urodzilo by sie bardzo chore dziecko (tu moglabym wkleic samo zdjecie mojego, bez filmiku - straszny widok). Trzymaj sie kochana jestesmy z Toba. Ktorego masz ta amniopunkcje?
-
Nadrabiam , nadrabiam i w końcu Nadrobiłam
Gratulacje udanych Wizyt
Co do picia Wody nie mam z tym problemu za dnia pije więcej herbat , jem owoce , pije soki za to w nocy potrafię wypić 1,5L na razsiusiam non stop . Mam nadzieje ze wyniki Moczu się poprawia
Z rana byłam u Mojej Położnej wytłumaczyła Mi wszystko o co chodzi z Tym Moim Ciśnieniem .
Czasem tak wysokie ciśnienie w tak wczesnej ciąży może tylko i wyłącznie znaczyć „ nerwy , oraz radość tak długo oczekiwanego maleństwa „
Ciśnienie w domu mam dobre ,dostałam książeczkę i mam sobie w nią zapisywać ciśnienie rano i wieczorem .
Nadulek JESTEM Z TOBĄ CAŁYM SERCEM trzymam kciuki .4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
veritaserum wrote:Wiecie co ja kupiłam w H&M takie zwykłe czarne rurki o takie dokładnie:
http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0262277011.html
Wzięłam taki rozmiar jak noszę zwykłych spodni, bo jak wzięłam o rozmiar większe to ten pas gorzej mi się trzymał, a ogólnie spodnie są bardzo rozciągliwe więc mam nadzieję, że całą wiosnę w nich przechulam.
Co do krwiaka to miałam go od 7 tygodnia i się zaczęło krwotokiem, później ponad 3 tygodnie plamień. Na ostatnim USG w 10 tc jeszcze był, wczoraj już śladu nie było. -
mitaka wrote:Ja to i tak nic tam nie widze na tych usg, plamy jakies tylko, ze dwa razy reke tylko widzialam, ale doskonale Cie rozumiem...za 2 tyg pierwsze na co bede czekac to fhr, bo u nas od tego sie zaczelo. Wodoglowia,agenezje i wszystkie inne wady mozgu wyszly dopiero w usg w 30 tyg ciazy, do tego czasu wszystko bylo ok. Ta ciaza tez juz nie bedzie do konca spokojna z wiadomych powodow chocbym nie wiem jak sie starala nastawiac
U nas tez od podwyżosznego fhr się zaczęło, póżniej doszedł uogolniony obrzęk i inne cuda....Fajnie, że masz juz ziemskie dziecko, pewnie jest troche łatwiej. Chce uwierzyc, że ja tez moge miec zdrowe dziecko
-
krasnalowa wrote:Ostatnio czytalam u Mamyginekolog o tej przeziernosci i byla tam taka tabelka, ze do przeziernosci 5,4mm połowa dziecu rodzi sie całkowicie zdrowa. Zawsze trzeba wierzyc
a ten obrzek dzidzius ma tylko na pleckach czy naokolo calego cialka?
-
nick nieaktualnyNika312 wrote:U nas tez od podwyżosznego fhr się zaczęło, póżniej doszedł uogolniony obrzęk i inne cuda....
Fajnie, że masz juz ziemskie dziecko, pewnie jest troche łatwiej. Chce uwierzyc, że ja tez moge miec zdrowe dziecko
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNadulek trzymam za was kciuki.
Ja również w Hm kupiłam ciążowe spodnie. Nie są za tanie, bo wydałam na nie 150 zł. Noszę je jak gdzieś wychodzę i mogę polecića po domu chodzę w zwykłych legginsach.
aaa i zaczęłam 15 tydzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2018, 13:07
zuza88 lubi tę wiadomość