WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Antonina38 wrote:Mój brzuch i spodnie H&M
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ddbbaff80738.jpg
Mam takie samea pas to podciągam aż pod cycuszki
No piękne są Te wasze brzuszki **Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2018, 13:59
4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
natalinka wrote:W samo sedno... Ja już teraz też kieruję się tylko swoją intuicją. Jak w poprzedniej ciąży bolal mnie brzuch, mama i siostra mówiły, ze tak ma być, że przesadzam. Gdybym wtedy nie poszła do lekarza, nie wiem czy syn byłby z nami, a tak dzięki krótkiej hospitalizacji i lekom udało się utrzymać ciążę. Jak urodził się syn, czułam, że coś jest źle z tym napięciem. Uslyszalam nawet, ze wmawiam dziecku chorobę i jak szukam, to w końcu znajdę. Tymczasem moje obawy się potwierdziły i syn wymagał rehabilitacji... Jak był niespokojny i płakał, poszłam do pediatry, by go zbadala, chociaż wszyscy wokół krytykowali. Okazało się, że ma zapalenie ucha. Kobieta powinna słuchać wewnętrznego glosu. W koncu po coś ta natura obdarzyła nas intuicją...
mamy święty spokój a teściowa, największy prowodyr teraz kwituje "no Natalia, jeśli tak czujesz to napewno tak jest"
Wesoła89, Marzena782, Rucola, JustynaG lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej
Termin na 19.09.2018
Patrze na te brzuszki i nie mogę uwierzyću mnie nic!
mało tego schudłam 1,5 kg
ciekawe kiedy coś będzie w końcu widać
a jak u Was z piersiami? powiększyły się? bolą? dzieje się cokolwiek?
ja jestem podłamana bo nie zauważyłam powiększenia (a trochę na to liczyłam hihihi), mam trochę drażliwe sutki i czasem odczuwam jakiś tam dyskomfort,ale nic specjalnego... aż się zastanawiam czy wszystko w porządkuZuzlo, Deseo, zuza88, Herbata, Vlinder lubią tę wiadomość
11.01.2018 II kreski... czekamy! -
nick nieaktualnyveritaserum wrote:Dziewczyny a tak z innej beczki oczywiście też bliskiej ciężarówce
Co dziś gotujecie? U mnie powtórka z środy czyli ogórkowa tylko zamiast racuchów, naleśniki z seremveritaserum lubi tę wiadomość
-
veritaserum wrote:Dziewczyny a tak z innej beczki oczywiście też bliskiej ciężarówce
Co dziś gotujecie? U mnie powtórka z środy czyli ogórkowa tylko zamiast racuchów, naleśniki z serem
U mnie tez naleśniki z seremveritaserum lubi tę wiadomość
-
RusałkaPL wrote:A, jeszcze drugie pytanie do tych, które robiły PAPPA w Medicoverze czy Diagnostyce. Ile czekałyście na wynik? Jaki był koszt? I czy odbierałyście oryginał, czy wystarczył wydruk z systemu online?
Niestety wyszukiwarka forumowa to..... więc pytania pewnie się będą powtarzać, ale cóż...RusałkaPL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBelinda wrote:Hej
Termin na 19.09.2018
Patrze na te brzuszki i nie mogę uwierzyću mnie nic!
mało tego schudłam 1,5 kg
ciekawe kiedy coś będzie w końcu widać
a jak u Was z piersiami? powiększyły się? bolą? dzieje się cokolwiek?
ja jestem podłamana bo nie zauważyłam powiększenia (a trochę na to liczyłam hihihi), mam trochę drażliwe sutki i czasem odczuwam jakiś tam dyskomfort,ale nic specjalnego... aż się zastanawiam czy wszystko w porządku
Co do piersi to mi sie powiększyły i bolą, a jak mi zimno to tragediamama sie śmieje żebym nosiła gazety w staniku haha
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZuzlo wrote:U mnie naleśniki z farszem z pieczarek z serem żółtym!
Oj apetyt mi narobiłaś i to mocny
Co do tematu piersi- ja wreszcie coś mam! Wcześniej płaska jak deska czyli takie no niepełne B, ale naprawdę słabo, teraz jest naprawdę cośI wychodzą mi ze staników za przeproszeniem. Nie bolą w ogóle
Zuzlo, zuza88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA macie tez cos takiego ze jestescie ciagle glodne? Ja musze cos przekasic doslownie co pol godziny, bo jak tego nie zrobie to zaczyna mnie tak ssac w brzuchu jakbym miesiac nie jadla. A co gorsza na nic nie mam ochoty wiec mam problem.
asese, GuBo lubią tę wiadomość
-
Nat@la wrote:Dokładnie tak jak piszesz. Jak mała przyszła na świat i mieliśmy problemy z kolkami itp ja biegalam po lekarzach a wszyscy wokół traktowali mnie jak durnia bo przecież kolki ma mnóstwo noworodków. Nie dość, że rodzina to jeszcze lekarze! Doszło do tego, że sama w necie czytałam różne poradniki i kilka razy mówiłam lekarzowi, że moje dziecko być może nie toleruje laktozy.. I mialam rację a lekarz gdyby mógł zapadłby się pod ziemię, tak go zjechalam przy kierowniku przychodni. To nie jedyny taki przykład. Jeśli chodzi o rodzinę to mój jeszcze nie mąż załatwił sprawę kilka dni po porodzie. Powiedział wszystkim dobitnie, nie przebierajac w słowach, że my jesteśmy rodzicami, nikt nie ma prawa się wpier.alac ani kwestionować moich odczuć i jeśli jeszcze raz zdarzy się jakakolwiek nieproszona "rada" to będą wnuczke wyłącznie na fb oglądać. Nie żebyśmy mieli tysiące zdj, to miało po prostu dopiec. I podzialalo
mamy święty spokój a teściowa, największy prowodyr teraz kwituje "no Natalia, jeśli tak czujesz to napewno tak jest"
-
nick nieaktualnyJa jestem wiecznie głodna. I jem naprawdę sporo, już zwykłą ciemnoziarnistą bułką nie mogę się najeść na śniadanie wcześniej bez problemu mi starczało. Jem co 2,5h coś. Dziś już naprawdę dużo zjadłam.
Tylko, że mam zazwyczaj taką ochotę na jedzenie do max 17. Od 17 zazwyczaj nic nie jem, bo jeszcze wtedy jakoś gorzej się czuję, lekkie mdłości mi dokuczają wieczorami.
Co najdziwniejsze wg wagi u lekarza schudłam 2 kg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2018, 14:26
-
krasnalowa wrote:A macie tez cos takiego ze jestescie ciagle glodne? Ja musze cos przekasic doslownie co pol godziny, bo jak tego nie zrobie to zaczyna mnie tak ssac w brzuchu jakbym miesiac nie jadla. A co gorsza na nic nie mam ochoty wiec mam problem.
-
nick nieaktualnyveritaserum wrote:Oj apetyt mi narobiłaś i to mocny
Co do tematu piersi- ja wreszcie coś mam! Wcześniej płaska jak deska czyli takie no niepełne B, ale naprawdę słabo, teraz jest naprawdę cośI wychodzą mi ze staników za przeproszeniem. Nie bolą w ogóle
ja zawsze miałam nawet nawet, a teraz najwygodniej mi w sportowych stanicach