WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja kupiłam sobie 2 pary po ok 150 zł jedne jasne jeansy drugie takie ciemniejsze , fajnie się prezentują .
2 pary legginsów i kilka takich zwykłych t- shertowze wszystkiego jestem mega zadowolona
Przedstawiam moj wielki Piękny brzuszekw 14 tygodniu ,oraz przy okazji spodnie
H&M
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bad72c6332b0.jpgVlinder, aLunia, paulka86, veritaserum, DoveLove, natalinka, Bizonka, asese, mitaka, kuwejtonka, GuBo, monika_86, Cukierkowa, CzterolistnaKoniczyna, Zuzlo, frezyjciada, Deseo, promyczek 39, Rucola, Paulla89, zuza88, Herbata, JustynaG, Natalia1984, matkapatka lubią tę wiadomość
4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
Marzena782 wrote:Ja kupiłam sobie 2 pary po ok 150 zł jedne jasne jeansy drugie takie ciemniejsze , fajnie się prezentują .
2 pary legginsów i kilka takich zwykłych t- shertowze wszystkiego jestem mega zadowolona
H&M
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bad72c6332b0.jpg
Piękny brzuszek!Marzena782 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarzena782 wrote:Ja kupiłam sobie 2 pary po ok 150 zł jedne jasne jeansy drugie takie ciemniejsze , fajnie się prezentują .
H&M
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bad72c6332b0.jpgMarzena782 lubi tę wiadomość
-
Ja również podobny hehe nawet tak myślałam że co tak szybko ale dobrze wiedzieć, że nie tylko ja tak mam
Marzena782, DoveLove, asese lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nika312 wrote:U nas tez od podwyżosznego fhr się zaczęło, póżniej doszedł uogolniony obrzęk i inne cuda....
Fajnie, że masz juz ziemskie dziecko, pewnie jest troche łatwiej. Chce uwierzyc, że ja tez moge miec zdrowe dziecko
Wierzę, że tym razem u Ciebie będzie dobrze, zasługujesz na to!Marzena782, asese, Av lubią tę wiadomość
-
krasnalowa wrote:Kurcze, ja jestem szczupla-53kg, to tym bardziej powinno byc widac. A tu nic.
-
Nat@la wrote:Chciałabym odnieść się do jednej dyskusji oczywiście nie mając na celu nikogo urazić. To moja druga ciąża i obawiam się tak samo jak w pierwszej, choć na szczęście mam mniej czasu na zamartwianie przy moim roczniaku:) Do rzeczy: w moim przypadku w pierwszej ciąży nie było nic bardziej irytujacego niż osoby obok mnie wciąż powtarzające "za bardzo przeżywasz", "wyluzuj". Serio teraz od początku obiecałam sobie, że będę wierzyła wyłącznie moim przeczuciom, żadnym dobrym radom w stylu "jesteś przewrazliwiona, wszystko jest ok". Rozumiem to, że zamawiacie papierki lakmusowe dla pewności i swojego wewnętrznego spokoju, sama również to zrobię. Pod koniec ciąży z Hania uciakaly mi wody bylam pewna, radzilam sie mamy, tesciowej wszystkie mnie wysmialy, że wody nie ulatuja w takich małych ilościach i napewno dziecko uciska na pęcherz a moje panikowanie szkodzi wszystkim wokół!! Jednak ja po prostu czułam, że mam rację, przyspieszylam wizytę i w tym samym dniu szybko do szpitala. Wód było mało, Hania trzy razy owinieta pepowina i byłaby tragedia. Dlatego dziewczyny słuchajcie wyłącznie siebie i swojej intuicji
przepraszam jeśli wychodzi mi chaotycznie ale jedną ręką piszę, drugą bawię się z dzieckiem a trzecią robię śniadanie
W samo sedno... Ja już teraz też kieruję się tylko swoją intuicją. Jak w poprzedniej ciąży bolal mnie brzuch, mama i siostra mówiły, ze tak ma być, że przesadzam. Gdybym wtedy nie poszła do lekarza, nie wiem czy syn byłby z nami, a tak dzięki krótkiej hospitalizacji i lekom udało się utrzymać ciążę. Jak urodził się syn, czułam, że coś jest źle z tym napięciem. Uslyszalam nawet, ze wmawiam dziecku chorobę i jak szukam, to w końcu znajdę. Tymczasem moje obawy się potwierdziły i syn wymagał rehabilitacji... Jak był niespokojny i płakał, poszłam do pediatry, by go zbadala, chociaż wszyscy wokół krytykowali. Okazało się, że ma zapalenie ucha. Kobieta powinna słuchać wewnętrznego glosu. W koncu po coś ta natura obdarzyła nas intuicją...Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymitaka wrote:Ciesz się, masz mocne mięśnie brzucha najwidoczniej, będzie Ci łatwiej wrócić do formy po porodzie. Jeszcze fizjo mi mówiła, że jak ktoś ma małą przestrzeń między żebrami a miednicą to mu brzuch do przodu wywala, bo jak jest większa to ma się to wszystko gdzie lokować. Ja to mam rozejscie mięsni prostych i nie wiem czy nie przepuklinę pępkową, będzie mnie czekać operacja za kilka lat
-
nick nieaktualny
-
Jestem po usg. Coś się stało i nie było mojego lekarza, tylko jakiś w zastępstwie. Opis usg dostanę na wizycie. Tyle co mi powiedział to, że z sercem jest wszystko w porządku i puls to 140. Teraz siedzę z wydrukiem zdjęć i rozszyfrowuję co tam jest napisane... Jestem trochę zła. Na szczęście w poniedziałek odebrałam wyniki Nifty i było tam wszystko w porządku. Mam nadzieję, że do wizyty 15.03. szybko zleci
P.S. ale macie fajnie, że macie już brzuszkimi na razie zamiast brzucha urosły boczki...
Vlinder, Marzena782, monika_86, promyczek 39, zuza88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
https://zapodaj.net/660a28ab63735.jpg.html
Oczywiscie nadal nie wiem jak dodac zdj
To ja tez sie pochwale moim sterczacym brzuszkiemWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2018, 13:54
Vlinder, Antonina38, Marzena782, Bizonka, Rucola, JustynaG lubią tę wiadomość
17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod..
06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm