WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciemnowlosa wrote:Mi nudności minely w rowno 10tc jak ja sie balam to nie da sie opisać a jednak z dzieckiem wszystko dobrze
oby do jutra...
Basia - wrzesień 2018
Gosia - maj 2024 -
Zuzlo wrote:A zauwazylas jakis inny zapach? Nie chodzi mi o jakis bardzo intensywny ze czuć na odległość tylko np przy oddawaniu moczu czuje troszkę, chyba ze juz mi sie wydaje i tak sobie dobieram do głowy
Nie, nic, zwykle mam mega sucho, więc teraz, jak mam ciut więcej to jest dziwnie, ale nic poza tym. -
krasnalowa wrote:Spokojnie. Obejrzalas na YT gdzie szukac tetna? Bo najwazniejsze to wiedziec na jakim poziomie na danym etapie ciazy szukac.
Oglądałam i to nie jeden film . Niewiem czy to wynik tego ze miałam np pełny pęcherz i jelita
Na kresce bikini coś słyszałam ale było trzeba się mega wsłuchać i już sama we wszystko zwątpiłam.
Takie chwilowe osamotnienie . =[4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
matkapatka wrote:Kobietki mam pytanie bo sama nie wiem co zrobić gdyż jest już foch ze strony mojego taty. Moja babcia dzisiaj przyjechała do szpitala na ok. 4 dni obserwacji więc nic poważnego i powiedziałam tacie, że jej nie odwiedzę bo się boję zarazkow. On uważa, że przesadzam. Co byście zrobiły miejscu miejscu?
Mój dziadek też był w szpitalu. Zapalenie płuc. Trochę osłabiony. Co prawda dzieli nas trochę kilometrów ale nawet gdybym mieszkała blisko unikałabym szpitala.
Przede wszystkim organizm w ciąży jest "osłabiony" i łatwiej łapie wszelkie wirusy. Uważam, że lepiej dmuchać na zimne niż potem żałować. Szczególnie, że w ciąży wiele leków jest zakazanych.
Oczywiście inaczej sytuacja by wygląda gdyby bliski był umierający.
Zawsze można zadzwonić do bliskiego w szpitalu i z nim pogadać.
Av wrote:Ale stron do nadrobienia...
A ja muszę się podzielić lekko absurdalną sytuacją z wczorajszego ujawnienia ciążyWręczyliśmy zdjęcie z USG moim rodzicom, z komentarzem, że to prezent bez okazji.
Patrzą na to zdjęcie, patrzą, patrzą...
10 sekund mija... 15 sekund...
W końcu moja mama pyta: "TO WASZE???"
Kurtyna.
hahaha
My jednym rodzicom powiedzieliśmy osobiście a drugim chcieliśmy w tym samym czasie (żeby potem żalu nie było, że jedni wiedzieli szybciej) ale niestety nie przyjechali do nas wiec wysłałam mms'a ze zdjęciem usg. Od razu odpowiedź "Czy to Wasz maluszek w drodze?". Od razu oddzwoniłamRodzice się bardzo ucieszyli. Nie spodziewali się takiej nowiny (nie mówiliśmy o staraniach, a jak nas pospieszali to mówiliśmy, że mamy czas).
-
Ciemnowlosa wrote:Duzo dziewczyn zostalo przed prenatalnymi? Trzeba niedlugo nowy temat zacząć
co takiego waznego po tym badaniu pozniej jest?
-
Cukierkowa wrote:A ja mam prenatalne jutro i strasznie się stresuję... A dopiero o 17:20, oj boziu, boziu. Oszaleję. Wszystkie objawy mi minęły mdłości, zgaga, tylko bół głowy pozostał i to mnie nakręca.
Wiesz ja też tak miałam, a po prenatalnych wszystko się nasiliłoteraz mi się ciągle chce spać i mi nie dobrze, piersi bolą. Myślę że to stres nam zabiera objawy
trzymam kciuki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykrasnalowa wrote:A to nie wada
? Ja też mam sercowatą i uznaje ją jako wadę, mimo że brzmi uroczo
tylko się cieszyć że się jest taką wybraną haha
Rucola lubi tę wiadomość
-
aLunia wrote:Wiesz ja też tak miałam, a po prenatalnych wszystko się nasiliło
teraz mi się ciągle chce spać i mi nie dobrze, piersi bolą. Myślę że to stres nam zabiera objawy
trzymam kciuki
To naprawdę pocieszające, że tu jesteście i potraficie zawsze uspokoić w stylu "ja też tak miałam, a wszystko z dzidzią było ok"
monika_86, Rucola, Deseo lubią tę wiadomość
Basia - wrzesień 2018
Gosia - maj 2024 -
krasnalowa wrote:Niepokoi mnie że Wy wszystkie juz cos czujecie. Ja jestem szczupla, ale nic nie czuje. Chociaż nie wiem czy bym odroznila od ruchow jelit
jest ktos, kto tez nic nie czuje?
Ja jestem w 15 tygodniu i tez jestem szczupła i nic nie czuje zadnych ruchówa tak się nie mogę doczekać jakie to uczucie. Mam nadzieje, ze wszystko z maluszkiem ok, a do wizyty jeszcze dwa tygodnie
-
Paulla89 wrote:Ja jestem w 15 tygodniu i tez jestem szczupła i nic nie czuje zadnych ruchów
a tak się nie mogę doczekać jakie to uczucie. Mam nadzieje, ze wszystko z maluszkiem ok, a do wizyty jeszcze dwa tygodnie
Ale fajnie, też juz bym chciała być o tyle bliżej -
nick nieaktualnyPaulla89 wrote:Ja jestem w 15 tygodniu i tez jestem szczupła i nic nie czuje zadnych ruchów
a tak się nie mogę doczekać jakie to uczucie. Mam nadzieje, ze wszystko z maluszkiem ok, a do wizyty jeszcze dwa tygodnie
w pierwszej ogólnie można poczuć dużo, dużo później, siotra męża mimo, że wagi 50kg to poczuła dopiero w 24tc! Także bez spiny
Paulla89, Rucola lubią tę wiadomość
-
Ciemnowlosa wrote:Duzo dziewczyn zostalo przed prenatalnymi? Trzeba niedlugo nowy temat zacząć
co takiego waznego po tym badaniu pozniej jest?
To jeszcze tyle czasu ehhWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2018, 21:24
Ciemnowlosa lubi tę wiadomość
-
CzterolistnaKoniczyna wrote:Ja mam prenatalne 09.03
Strasznie dawno nic nie pisałam, ale jakoś po ujawnieniu tych forumowych trolli trochę mnie przyblokowalo..
Natomiast czytam Was nieustannie
Miłego wieczoru dziewczyny!
Ja dawno nie czytałam forum... jakich trolli???