WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Justyna2212 wrote:Hej, dla dziewczyn które o mnie pamiętają
to u nas wszystko w porzadku, rano miałam prenatalne. Wszystkie parametry w porzadku. Jedno spokojniejsze dało się zmierzyć, a drugie oszołom uciakajacy przed usg ale się udało. Prawdopodobnie dwie dziewczyny, ale lekarz potwierdzi w 20 tygodniu.
Tak jak już wcześniej mówiłam, odchodzę od Was bo tak będzie dla mojej psychiki lepiej. Życzę Wam wszystkim powodzenia, na pewno wszystkie będziecie miały cudowne dzieciaczki!
Szkoda, że odchodzisz, ale rozumiem Ciebie. Jakiś czas temu wysłałam Tobie zaproszenie do przyjaciółek. Odzywaj się czasami choćby w wiadomości prywatnej. Powodzenia i życzę Tobie spokojnej ciąży i zdrowia.
-
A moja psychika mimo ,ze po prenatalnych obiecałam sobie być już o wiele spokojniejsza chyba jednak trochę szwankuje :[
Dziś jak dowiedziałam się ze szwagierki siostra Poroniła to odrazu w detektorze nie mogłam ,nie umiałam znaleść tętna . Zaczęłam panikować , bać się ,rozmawiać o tym z Emkiem , uspokajał mnie , napisałam na wszelki wypadek smsa do położnej z kliniki ,czekam na odpowiedz , nast wizyta za tydzień .
( dodam ze minol dopiero tydzień od prenatalnych ) ehh .. chyba 5 lat starań robi swoje(
4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
nick nieaktualnykrasnalowa wrote:A w ogole sa tu jeszcze jakies dziewczyny z wadami macicy? Dwurozna, jednorozna, z przegroda itp.? Widzialam, że którejś z Was odkryto macice dwurozna, ale juz nie pamietam której
nie z wadą ale mam macicę w kształcie sercaRucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarzena782 wrote:A moja psychika mimo ,ze po prenatalnych obiecałam sobie być już o wiele spokojniejsza chyba jednak trochę szwankuje :[
Dziś jak dowiedziałam się ze szwagierki siostra Poroniła to odrazu w detektorze nie mogłam ,nie umiałam znaleść tętna . Zaczęłam panikować , bać się ,rozmawiać o tym z Emkiem , uspokajał mnie , napisałam na wszelki wypadek smsa do położnej z kliniki ,czekam na odpowiedz , nast wizyta za tydzień .
( dodam ze minol dopiero tydzień od prenatalnych ) ehh .. chyba 5 lat starań robi swoje(
-
nick nieaktualnyDziewczyny powiedzcie mi czy takie upławy o odcieniu żółtym sa normalne? Dodam, ze nie biorę żadnej luteiny, bo któraś z Was pisała kiedyś ze taki odcień upław moze byc od niej. I nie wiem czy teraz przy moim wyczulonym węchu zauważyłam, ale tak jakby miały troszkę kwasy zapach sama nie umiem tego określić, moze taki zapach „moczu” nie umiem określić tego zapachu, ale nie jest intensywny. Dodam, ze żadnego pieczenia ani swędzenia nie mam.
-
nick nieaktualnyZuzlo wrote:Dziewczyny powiedzcie mi czy takie upławy o odcieniu żółtym sa normalne? Dodam, ze nie biorę żadnej luteiny, bo któraś z Was pisała kiedyś ze taki odcień upław moze byc od niej. I nie wiem czy teraz przy moim wyczulonym węchu zauważyłam, ale tak jakby miały troszkę kwasy zapach sama nie umiem tego określić, moze taki zapach „moczu” nie umiem określić tego zapachu, ale nie jest intensywny. Dodam, ze żadnego pieczenia ani swędzenia nie mam.
-
Jeśli chodzi o detektor to ja dzisiaj tętno znalazłam baaardzo nisko, tuż nad "linią majtek", że tak powiem
I musiałam dość mocno docisnąć głowicę do brzucha. Wyżej też słyszałam tętno, ale było dużo wolniejsze i to było moje tętno. A tam nisko było bardzo szybkie, więc to na pewno nie pomyłka
Synek ur. w 2016
-
nick nieaktualny
-
Ja mam prenatalne 09.03
Strasznie dawno nic nie pisałam, ale jakoś po ujawnieniu tych forumowych trolli trochę mnie przyblokowalo..
Natomiast czytam Was nieustannie
Miłego wieczoru dziewczyny!monika_86, promyczek 39 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBizonka wrote:też taki mam, a czasem inny w ciagu dnia
-
Cukierkowa wrote:A ja mam prenatalne jutro i strasznie się stresuję... A dopiero o 17:20, oj boziu, boziu. Oszaleję. Wszystkie objawy mi minęły mdłości, zgaga, tylko bół głowy pozostał i to mnie nakręca.17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod..
06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm