WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNecik wrote:To jest to co ja czytałam ale chętnie zobaczę jak pisała cos jeszcze moze jakieś nowe wytyczne
a ze ja panikara to na pewno będę o to pytać i w takim razie będę chciała zrobić
-
nick nieaktualny
-
krasnalowa wrote:A tak z innej beczki, mialyscie kiedykolwiek robione usg piersi? Nasunelo mi sie, po tym jak przeczytalam ze rak piersi jest najczęstszym nowotworem w ciazy.
-
nick nieaktualny
-
krasnalowa wrote:A tak z innej beczki, mialyscie kiedykolwiek robione usg piersi? Nasunelo mi sie, po tym jak przeczytalam ze rak piersi jest najczęstszym nowotworem w ciazy.#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Mamaawiki wrote:Ja miałam cytologie około 2 miesiące przed zajściem w ciąże i narazie ginekolog nic nie mowił o nastepnej cytologi.
Co do usg piersi to ja robiłam w listopadzie tego roku mam torbiele wiec mam kontrole raz w roku u onkologa a mój ginekolog kazał mi przyjść po zakończeniu karmienia piersią bo w ciąży usg piersi jest niemiarodajne .Bada mi tylko ręcznie piersi. -
nick nieaktualny
-
krasnalowa wrote:Kurcze, to widze ze tylko ja jestem zacofana. A od jakiego wieku zaczelyscie robic? Bo ja dosc mloda
Ja robiłam 3 razy USG, pierwsze 4 lata temu jak miałam 25 lat ale właśnie wtedy trafiłam do "swojego" lekarza.Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny