WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jestem po usg i miedzy nozkami chyba nic nie ma. Pisze chyba, bo doktorka, powiedziala ze boi sie jeszcze cokolwiek powiedziec, ale ze wskazaniem na dziewczynke:-))
Vlinder, matkapatka, natalinka, Malgonia, Ithildin, Rucola, Tasia86, zuza88, Natalia1984, nadulek, monika_86, paulka86, sylvi, asese, Bianka*, CzterolistnaKoniczyna, Antonina38, Av, MiSia :), Paulla89, OctAngel, Marzena782, aLunia, Deseo, DoveLove, Herbata lubią tę wiadomość
-
Amy333 wrote:Dziewczyny jestem po usg i miedzy nozkami chyba nic nie ma. Pisze chyba, bo doktorka, powiedziala ze boi sie jeszcze cokolwiek powiedziec, ale ze wskazaniem na dziewczynke:-))
monika_86, Amy333, MiSia :), OctAngel, DoveLove, Vlinder lubią tę wiadomość
-
Ja oczywiście znów nie śpię . Te bezsenne noce w końcu mnie wykończą. Dziś zauważyłam że pierwsza noc kiedy nie ryczę w poduszkę. Nie wiem czy to objaw rezygnacji. Zastanawiam się kiedy wykończenia limit nieszczęść o ile taki wogóle istnieje.
-
Natalia1984 wrote:U nas też dziś nie było nic między nóżkami więc ja się nastawiam na dziewczynkę, której zawsze pragnęłam
-
nadulek wrote:Ja oczywiście znów nie śpię . Te bezsenne noce w końcu mnie wykończą. Dziś zauważyłam że pierwsza noc kiedy nie ryczę w poduszkę. Nie wiem czy to objaw rezygnacji. Zastanawiam się kiedy wykończenia limit nieszczęść o ile taki wogóle istnieje.
Trzymam za Was ciągle kciuki i podziwiam Cię za to jaka jesteś dzielna.
Ja to bym już dawno pękła i w wariatkowie wylądowała. -
Nadulek przytulam Cie z calej sily:** masz w sobie tyle sily,taka jestes dzielna. dzieciaczek tez na pewno jest wojownikiem,dacie rade!:*
-
Ithildin wrote:A w ogóle dziewczyny, czy tylko ja jestem takim okropnym prosiakiem w ciąży czy nie? Ciągle mi się głośno odbija,przy czym nie, że bekam, tylko taka bardziej jak czkawka
Mąż się ze mnie śmieje, a ja mam ochotę się zapaść pod ziemię ze wstydu
Też tak mam niestety. -
nick nieaktualnyA mnie nadal męczą takie paskudne mdlosci. To juz drugi trymestr. Juz ich tu nie powinno byc! A ja od rana wymiotuje
juz nie wiem to zależy. Staram sie rano jak najszybciej cos zjesc, wypic ciepłą herbatę żeby nie mieć pustego żołądka. Raz to dziala, a raz niestety nie.
-
nick nieaktualny
-
RusałkaPL wrote:Ech, spojrzałam na te siatki. Miałam nie patrzeć, dziś odebrałam wyniki no i właśnie porównałam.
Pobranie w 11+0
PAPPA 1,12 IU/l
beta HCG 28,39 IU/l
To HCG coś poniżej linii. Źle czy ok? Bo się zaczęłam stresować...RusałkaPL lubi tę wiadomość
Leon
-
Nadulek, trzymaj się!!!
Dzień dobry i powodzenia na dzisiejszych wizytach
A propos pomyłek płci, to zawsze się zastanawiam jak to możliwe w dzisiejszych czasach i do jakich lekarzy, chyba z przed potopowym sprzętem chodziły te kobiety?
Bo o ile pomyłkę przy prenatalnych jestem w stanie zrozumieć, tak np. przy połówkowych już kompletnie nie.
Przecież my, przy synku, podczas USG połówkowego, dostaliśmy takie zdjęcie jego sprzętu, że chyba nawet mija babcia nie miałaby wątpliwości, co na tym zdjęciu jestVlinder lubi tę wiadomość
-
Ithildin wrote:A w ogóle dziewczyny, czy tylko ja jestem takim okropnym prosiakiem w ciąży czy nie? Ciągle mi się głośno odbija,przy czym nie, że bekam, tylko taka bardziej jak czkawka
Mąż się ze mnie śmieje, a ja mam ochotę się zapaść pod ziemię ze wstydu
Leon
-
Antonina, 86Monia, Sylvi, Amy, Ciumcioszka, CzyerolistnaK.- udanych wizyt! Niech ten dzień obfituje w dobre wiadomości, niech się spełniają marzenia.
Ja spróbuję się wbić dzisiaj na wizytę do gina na nfz, bo jestem zaniepokojona- od kilku dni odczuwam tak jakby piorunki tam na dole, tak znienacka, takie bolesne zakłucia. Pewnie okaże się, że to fizjologiczne w ciąży, ale wolę to skonsultować.
Miłego dnia Wszystkim:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2018, 07:30
-
nick nieaktualnyasese wrote:Antonina, 86Monia, Sylvi, Amy, Ciumcioszka, CzyerolistnaK.- udanych wizyt! Niech ten dzień obfituje w dobre wiadomości, niech się spełniają marzenia.
Ja spróbuję się wbić dzisiaj na wizytę do gina na nfz, bo jestem zaniepokojona- od kilku dni odczuwam tak jakby piorunki tam na dole, tak znienacka, takie bolesne zakłucia. Pewnie okaże się, że to fizjologiczne w ciąży, ale wolę to skonsultować.
Miłego dnia Wszystkim:) -
nick nieaktualnyJa jak zwykle obudziłam się i od godziny klucha w gardle a ja próbuje się jej pozbyć, pije w cholere wody, kaszle jak szalona. Nic.
Ogólnie to nie wiem jak to dalej będzie, ja próbuje coś robić w kuchni, jakiś obiad postoje z 1h jakoś mi słabo idę się położyć i tak w kółko. Gdzie ten przypływ energii?A za oknem piękna wiosna.
Left_ie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa kiedyś znalazłam takie fajne zdjecia w internecie, gdzie bylo pokazane jak rozpoznać chlopca a jak dziewczynkę i nawet ja widzialam, że to dziewczynka jak lekarka zrobiła zbliżenie na pupkę
a jak wyszlam z badania i rozmawialam z Pania z rejestracji to sie wlaczyla jakas inna kobieta i mowila ze jej kolezance dopiero w 6 miesiacu odkryli, że ma bliźniaki, a nie jedno. Nie wie jak to możliwe, ciezko mi to sobie wyobrazic.
-
nick nieaktualnyasese wrote:Antonina, 86Monia, Sylvi, Amy, Ciumcioszka, CzyerolistnaK.- udanych wizyt! Niech ten dzień obfituje w dobre wiadomości, niech się spełniają marzenia.
Miłego dnia Wszystkim:)
Dziękuję. Jestem potwornie zestresowana. We wtorek miałam rutynowe badanie na słabszym sprzęcie i niby ok, ale NT 2.1, poza tym nic mi więcej nie powiedział....oby to NT nie było wyższe i kość nosowa się ujawniła.
Również trzymam kciuki za resztę dziewczyn. Mam nadzieję, że wieczorem wszystkie będziemy się dzielić radością.