WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Meghan wrote:To sa idiotami bo wygrasz sprawę w każdym sądzie tylko kobiety sie boja albo nie potrafią sprawy założyć
W szpitalu który wybrałam uznają to zaświadczenie i w życiu bym nie poszła do takiego który ignoruje twoje podstawowe prawa
-
frezyjciada wrote:W pierwszej ciąży musiałam brać magnez cała ciążę-ze względów kardiologicznych, ale żadnych spinań brzucha dzięki temu nie miałam, odstawilam na dwa dni, a brałam 6 tabletek dziennie to miałam brzuch jak kamień! Jakby mi ktoś jakąś wielką obręczą go ściskał! Także bierz magnez i można nospe, to właśnie dają w szpitalu
Na mnie niestety w ciąży działał tylko magnez dożylnie, próby przejścia na tabletki nie powiodły sie, bo zawsze na ktg pisały się skurcze
-
nick nieaktualny
-
mitaka wrote:A ja ciekawa jestem ile tych 12tygodniowych dziewczynek pozostanie dziewczynkami, a ile chłopców chłopcami
W mojej bliskiej rodzinie był przypadek, że przez całą ciążę byli przekonani, że będzie drugi chłopczyk (tak twierdziła lekarka po każdym usg) a urodziła się dziewczynkaMiał być Antoś a jest Antosia
To dopiero był szok. Rok 2014, więc całkiem niedawno.
Synek ur. w 2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTasia86 wrote:W mojej bliskiej rodzinie był przypadek, że przez całą ciążę byli przekonani, że będzie drugi chłopczyk (tak twierdziła lekarka po każdym usg) a urodziła się dziewczynka
Miał być Antoś a jest Antosia
To dopiero był szok. Rok 2014, więc całkiem niedawno.
-
frezyjciada wrote:Moja koleżanka ze studiów cała ciążę miała mieć chłopca, kilku lekarzy potwierdziło, jeździła na te ważne usg do jednej z klinik, gdzie przyjmują najlepsi z certyfikatem a przy porodzie okazala się dziewuszka! Jaki szok przeżyli! To było teraz w październiku
Ja w pierwszej ciazy bylam w miare pewna, bo 3 roznych lekarzy potwierdzilo, no a w drugiej po amniopunkcji to nie bylo mowy o pomylce
-
Moja kuzynka w 14 tygodniu dowiedziała się że bedą mieć chlopca a na usg połówkowym w 22 tyg okazało sie że będzie dziewczynka i urodziła się dziewczynka
-
Deseo wrote:Ja też mam w 12,4tc usg, i też łudzę się, że dowiem się jaka jest płeć maleństwa. Córka oczywiście nadal woli siostrę, ale gdzieś tam moja intuicja po cichu podpowiada, że może być teraz syn
Damy radę wytrzymać. Zobaczysz, jak szybko zleci. Ja mam 20.03 a Ty?
Dzień poz krwi 12.03
Deseo lubi tę wiadomość
-
A w ogóle dziewczyny, czy tylko ja jestem takim okropnym prosiakiem w ciąży czy nie? Ciągle mi się głośno odbija,przy czym nie, że bekam, tylko taka bardziej jak czkawka
Mąż się ze mnie śmieje, a ja mam ochotę się zapaść pod ziemię ze wstydu
Left_ie lubi tę wiadomość
Aniołek 27.09.2017 - 9 tydzień -
monika_86 wrote:Powinien być zakaz takich wyników bez opisu w ramach zakazu denerwowania ciężarnych haha
-
monika_86 wrote:Badanie 13+3, pappa 3,89 IU/L
HCG 22,52 IU/L
Badanie usg genetyczne było w porządku.
Ja miałam podobne wyniki, pappa 3,68, beta 22,5, robione 13t2d, wyszło mi pappa 0,9 mom z hakiem, beta 0,85 mom, ryzyka niskie.monika_86 lubi tę wiadomość