WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nadulek, jeszcze nic nie jest przesądzone. Póki maluch żyje i Ty się jakoś trzymasz, to wszystko jest możliwe. Cały czas jestem z Wami myślami i trzymam za Was baaaardzo mocno kciuki.
Czekamy na amnio i na operację. Do końca będę wierzyć w szczęśliwe zakończenie.
Bo to nadzieja umiera ostatnia! -
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa.
Przyszła do mnie starszą córką i mówi:
Nie płacze ten co jest słaby, płacze ten kto był za długo silny...aLunia, MiSia :), matkapatka, Deseo, GuBo lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny pomocy !
Ból posladka nie do OPISANIA !!!!
Jak dłużej leżę , nie mogę chodzić , mam straszny skurcz w pośladku , ostre kłucie i zastuj nogi !ból nie do opisania to samo jest jak dłużej stoję w jednym miejscu ! I potem chce iść ...
AŁĆ !(
4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
Przyszło mi zamówione czyste masło shea. Właśnie wzięłam prysznic i posmarowałam się nim, trzeba mieć czas na taką zabawę bo długo schodzi, żeby je nabrać, rozgrzać w dłoniach i wsmarować. Narazie czuję się tak, jakbym się pokryła smalcem ale zobaczymy jaka skóra będzie rano. Smarowałam również twarz i włosy. Przed spaniem położę na dłonie. Drażni mnie trochę zapach bo jest orzechowy, a ja nie przepadam za nim.
-
Marzena782 wrote:Dziewczyny pomocy !
Ból posladka nie do OPISANIA !!!!
Jak dłużej leżę , nie mogę chodzić , mam straszny skurcz w pośladku , ostre kłucie i zastuj nogi !ból nie do opisania to samo jest jak dłużej stoję w jednym miejscu ! I potem chce iść ...
AŁĆ !(
Nadulek trzymaj sie. Masz bardzo madra coreczke -
Ciemnowlosa wrote:Mam pytanie do Pan ktore maja falde tluszczu na brzuchu (falde nie faldke
) czy usg przez brzuch mialyscie normalnie? Oraz czy detektor wylapuje tetno mimo tłuszczyku?
Mialam przez brzuch robione i bylo ok widzial wszystko.. zobaczymy na dalszym etapie.. tylko zdjecia dal mi niewyrazne -
nick nieaktualnyAntonina38 wrote:A ja zaczynam 16 tydzień i dzisiaj wreszcie po miesiącu czekania wizyta
Dziewczyny jesteście nie do nadrobienia
Mniejszy sajgon bede miała po 19 stym wtedy jest szansa na moje udzielanie sie aktywniejsze
Dla tych co maja mdłościmi minęły po prostu i od 4 dni jestem najszczęśliwsza co za ulga - to sie kiedyś konczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2018, 01:09
Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatalia1984 wrote:Przyszło mi zamówione czyste masło shea. Właśnie wzięłam prysznic i posmarowałam się nim, trzeba mieć czas na taką zabawę bo długo schodzi, żeby je nabrać, rozgrzać w dłoniach i wsmarować. Narazie czuję się tak, jakbym się pokryła smalcem ale zobaczymy jaka skóra będzie rano. Smarowałam również twarz i włosy. Przed spaniem położę na dłonie. Drażni mnie trochę zapach bo jest orzechowy, a ja nie przepadam za nim.
-
Podziwiam dziewczyny ktore biora ta luteine pod jezyk. Dla mnie to jakis dramat siedziec godzine z ta tabletka
czuje sie jakby mi przez jej smak mdlosci wracaly
17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod..
06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm