WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Natalia, a to Twoje pierwsze dziecko czy kolejne? Tez czekam na ruchy, nie mogę się już doczekać, a widzę, ze jesteśmy na tym samym etapie ciąży dokładnie
teraz każde ruchy w jelitach bardzo dokładnie analizuje, po czym stwierdzam, ze po prostu za dużo zjadłam
agaafabka lubi tę wiadomość
-
Moja druga ciąża, ale pierwsza zakończyła się w 9 tc. Ja wiem, że TO jest TO bo inaczej czuję niż jelita. Na którego masz termin?
Ja 17 września
Wizytę mam 16 kwietnia, myślę, że przed wizytą pójdę na USG podejrzeć malucha
ola_g89 lubi tę wiadomość
-
To mamy taka sama sytuacje. U mnie tez druga ciąża, pierwsza poroniłam. Także dałaś mi nadzieje, ze niedługo maluch się odezwie ❤️ Termin mam na 17.09. dokładnie
będziemy chyba razem odliczać we wrześniu
u nas wizyta 9.04. - mam nadzieje, ze pokaze wtedy, co ma między nogami, bo póki co wstydniś mały
Natalia1984 lubi tę wiadomość
-
Ja ruchów jako ruchów nie czuje pomimo że leżę w waga w miejscu ale czasami raz z jednego raz z drugiego boku wypycha mi się taka kula. Od razu zmienia mi się kształt brzucha i jest to w 100 procentach widoczne dla wszystkich. Więc myślę że młode się wypycha.
Miłej soboty życzymyagaafabka, ola_g89, Izabelle, Natalia1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agafabka trzymam kciuki za wizyte:)
agaafabka lubi tę wiadomość
Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
2014 1 IMSI==> 2 zarodki(jeden jedyny transfer) , brak mrozaków==> 06.2015córka
2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:) -
Ciemnowlosa wrote:Hej. Przyszlam sie pochwalic ze bedziemy miec 2 chlopaczka
i koniecznie zaglądaj do nas.
86Monia wrote:Ja też nie czuję jeszcze nic.
Też jeszcze nie czuję maluszka. Ale jak to mówią, zazwyczaj czuje się między 16 a 22 tygodniem więc nie ma co się martwić.
A płci jak nie znamy tak nie znamy. Pewnie dowiemy się na połówkowych. -
Hej dziewczyny, gratuluję udanych wizyt, trzymam kciuki za pozostałe!
U nas na czwartkowej wizycie potwierdził się chłopak:)no może na 99% bo pewne to będzie po urodzeniu:) Synuś rośnie jak szalony, waży już ok 170g.
Przyznam się, że wczoraj byłam z mężem na zakupach w lidlu, i skusiliśmy się na malutkie niebieskie bodziaki i skarpetki
Dziewczyny, które jeszcze pracują, do kiedy zamierzacie chodzić do pracy? Ja miałam w planie chodzić do świąt, ale teraz mi sie wydaje że może do maja dam radę
Fajnie że czujecie ruchy, ja narazie cierpliwie czekam
Miłego weekenduWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2018, 18:30
Izabelle, agaafabka, JustynaG, ola_g89, Rucola lubią tę wiadomość
-
agaafabka wrote:a my już za 2 godz zobaczymy małego szkraba w wydaniu męskim albo damskim
juz siedze jak na gwoździacha no i odbieram wyniki moich niftów.. trzymajcie kciuki
gratuluję wszystkich udanych wizyt
miłej soboty i do usłyszenia wieczorkiemagaafabka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny! mamy dziewczynkę
tak bardzo się cieszę
tylko mój taki trochę rozczarowany, wszyscy mówili że na pewno chłopak bo dobrze wyglądam itp i mój się tak nastawił głupio. ja byłam jedyną która wierzyła po cichu w tą dziewczynkęno nic.. niby się ciesszy ale chyba musi to przetrawić
Nifty tez niczego nie wynalazły więc mogę spać spokojnie
aa dziewczynka na 100% wg doktora. nie ma szans na zmiany wiec z tej okazji zakupiłam pierwszy komplecik z różowym elementem- bodziaki w kocie mordki z hello kitty i do tego czapeczka z rózową kokardką i uszkami i spodenki z mordkami na kolankachmeeega słodkie
jestem mega szczęśliwamadwitka, promyczek 39, nadulek, arya12, karolinna, Izabelle, Natalia1984, ola_g89, Agatek_gagatek, Mum2b, Camilla13, linka220 lubią tę wiadomość
-
agaafabka wrote:dziewczyny! mamy dziewczynkę
tak bardzo się cieszę
tylko mój taki trochę rozczarowany, wszyscy mówili że na pewno chłopak bo dobrze wyglądam itp i mój się tak nastawił głupio. ja byłam jedyną która wierzyła po cichu w tą dziewczynkęno nic.. niby się ciesszy ale chyba musi to przetrawić
aa dziewczynka na 100% wg doktora. nie ma szans na zmiany wiec z tej okazji zakupiłam pierwszy komplecik z różowym elementem- bodziaki w kocie mordki z hello kitty i do tego czapeczka z rózową kokardką i uszkami i spodenki z mordkami na kolankachmeeega słodkie
jestem mega szczęśliwaagaafabka lubi tę wiadomość
-
tak bardzo się cieszę
jestem mega szczęśliwa
Ale fajnie,gratulujędobrze, że Nifty prawidłowe,ciesz się zdrową córeczką
Rucola, agaafabka lubią tę wiadomość
-
ola_g89 wrote:To mamy taka sama sytuacje. U mnie tez druga ciąża, pierwsza poroniłam. Także dałaś mi nadzieje, ze niedługo maluch się odezwie ❤️ Termin mam na 17.09. dokładnie
będziemy chyba razem odliczać we wrześniu
u nas wizyta 9.04. - mam nadzieje, ze pokaze wtedy, co ma między nogami, bo póki co wstydniś mały
Poza tym to będzie moja upragniona, wymarzona córeczka
Razem będziemy przeżywać
ola_g89, Izabelle, Rucola, agaafabka lubią tę wiadomość
-
jatoszka wrote:Ja mam juz stopniowo odstawiać mete
jeden lek mniej
A jaką dawke bierzesz? -
tak bardzo się cieszę
jestem mega szczęśliwa
Super! Gratulacje ogromne!na początku faceci często są rozczarowani, że to nie chłopak, a później zupełnie tracą głowę dla małych księżniczek
miłej niedzieli wszystkim!Rucola, agaafabka lubią tę wiadomość
-
Natalia1984 wrote:Ja już mam tyle ciuchów dla dziewczynki, że nic nie może się zmienić
Poza tym to będzie moja upragniona, wymarzona córeczka
Razem będziemy przeżywać
Będziemy odliczaćja chyba jestem dziwakiem, bo chciałabym synusia... chociaż te wszystkie ciuszki dla dziewczynek są tak słodkie, że aż by się chciało kupić
tak naprawdę jest nam to bez różnicy, jaka płeć. Ważne, żeby było zdrowe
Rucola, agaafabka lubią tę wiadomość
-
ola_g89 wrote:Będziemy odliczać
ja chyba jestem dziwakiem, bo chciałabym synusia... chociaż te wszystkie ciuszki dla dziewczynek są tak słodkie, że aż by się chciało kupić
tak naprawdę jest nam to bez różnicy, jaka płeć. Ważne, żeby było zdrowe
Mam tak samoola_g89 lubi tę wiadomość
-
Przeglądam w necie sukienki,opaski,rajstopki i świra dostaję
takie to wszystko urocze
Mam schowaną jedną,jedyną sukienkę po sobie,odświeżę ją i będę szczęśliwa jak założy tą sukienkę moja córka. Miałam 3 lata i kochałam tą kieckę,różowo-biała z różyczkami,w latach 80tych wszyscy takie mieliola_g89, Rucola, Natalia1984, agaafabka lubią tę wiadomość