WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCamilla13 wrote:Agaafabka czy przyjmujesz teraz jeszcze jakieś wspomagacze? Wczoraj lekarz odstawil mi ostatni czyli duphaston. Wcześniej Lutinusa zastapilismy Crinone, zmniejszylismy dawkę dupka.
teraz już tylko witaminy
Camilla13 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny wiecie że ja jutro mam wizytę u położnej i usg żeby sprawdzić płeć? już się nie mogę doczekać.. i choć baardzo bym chciała dziewczynkę, to gdzies tam głęboko jednak wiem że będzie chłopak
a po wizycie jedziemy na małe zakupy, właściwie dla siebie ale dla bobaska też juz coś wezmiemy w danym kolorzeo ile pokaże co ma między nóżkami
Izabelle, nadulek lubią tę wiadomość
-
agaafabka wrote:dziewczyny wiecie że ja jutro mam wizytę u położnej i usg żeby sprawdzić płeć? już się nie mogę doczekać.. i choć baardzo bym chciała dziewczynkę, to gdzies tam głęboko jednak wiem że będzie chłopak
trzymamy kciuki żeby maluch pokazał, co tam chowa!agaafabka lubi tę wiadomość
-
My juz po wizycie. Krwiaka nie ma,kosmówka przyklejona,ale nadal nisko i nachodzi na ujście,zatem dalej leżenie,ale mogę już trochę wstać i więcej siedzieć.
Powoli schodzimy z dawki progesteronu i sterydu. Metforminę mam brać do 20 tc.
Nadal jest dziewczynka,nic między nóżkami nie urosłobardzo ruchliwa córeczka
agaafabka, Camilla13, promyczek 39, Mum2b, karolinna, nadulek, linka220 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIzabelle wrote:My juz po wizycie. Krwiaka nie ma,kosmówka przyklejona,ale nadal nisko i nachodzi na ujście,zatem dalej leżenie,ale mogę już trochę wstać i więcej siedzieć.
Powoli schodzimy z dawki progesteronu i sterydu. Metforminę mam brać do 20 tc.
Nadal jest dziewczynka,nic między nóżkami nie urosłobardzo ruchliwa córeczka
Izabelle lubi tę wiadomość
-
agaafabka wrote:gratuluję, ja marzę o córeczce ale znając życie będzie synek
Podobnie w pierwszej ciąży,podświadomie wiedziałam,że chłopiec. Chłopcy są fajni,syneczki mamusiek
na dodatek łatwiejsi w obsłudze pieluszkowo-,pielęgnacyjnej
agaafabka, arya12 lubią tę wiadomość
-
Izabelle dobrze ze juz mozesz troszke wstać i ze krwiaka nie ma .Gratuluję córeczki ,u mnie tez myśle ze córeczka ale jeszcze nie wiem
A to gin powiedział ze meta do 20 tc ?Izabelle lubi tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
promyczek 39 wrote:Izabelle dobrze ze juz mozesz troszke wstać i ze krwiaka nie ma .Gratuluję córeczki ,u mnie tez myśle ze córeczka ale jeszcze nie wiem
A to gin powiedział ze meta do 20 tc ?
Generalnie ginekolodzy w Polsce każą metę odstawiac po pozytywnym teście,co potem kończy się cukrzycą. Na szczescie są lekarze o trochę szerszych horyzontachpromyczek 39, Amy333 lubią tę wiadomość
-
Natalia1984 wrote:https://www.fotosik.pl/dodaj-zdjecie/ Na końcu wybierasz, że chcesz dodać zdjęcie na forum dyskusyjne, kopiujesz link i wklejasz tu
Pozdrawiamy:) Przy okazji sprawdzę czy mi się udało dodać
zdjęciepromyczek 39, Camilla13, linka220, Izabelle, Natalia1984, Marlena lubią tę wiadomość
-
Angel1988 wrote:Karolinna na kiedy masz wyznaczony termin porodu?? Bo wg moich obliczeń wynika że jestem jeden dzień przed Tobą... jestem ciekawa jak to się ma do TP?
Termin mam na 10.09., z USG wyszło, że kilka dnia wcześniej, ale lekarz kazał nic nie zmieniać. -
Izsbelle gratulacje udanej wizyty i tego że możesz co raz więcej chodzić i siedzieć. Ja za tydzień o tej porze będę po operacji mam nadzieję że i ja zacznę chodzić choć już wiem że bez wielomiesięcznej rehabilitacji się nie obędzie.
Moją młoda dziś znowu pokazała charakterek na zawodach i znowu z medalem wróciła. Twarda sztuka przy tak wrednym chorubskumonika_86, Izabelle, ola_g89, arya12, hawana lubią tę wiadomość
-
Hej. Przyszlam sie pochwalic ze bedziemy miec 2 chlopaczka
nadulek, monika_86, Izabelle, Mum2b, promyczek 39, ola_g89, arya12, agaafabka, linka220, hawana, Amy333, Rucola, zuza88 lubią tę wiadomość
17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod..
06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm -
Hej... GRATULUJE udanych wizyt
ja jeszcze dwa tygodnie
jak ten czas się ciągnie... Nadulek jeszcze raz gratulacje dla córki:) Karolina to by się zgadzało bo wg moich obliczeń jestem jeden dzień przed Tobą wg suwaczka A termin mam na 09.09
miłej soboty laseczki;)
nadulek, agaafabka lubią tę wiadomość
-
Jaka cudna Twoja psinka, widać, ze mordka jeszcze dziecięca
Ja byłam wczoraj w Pepco bo są body po 9,99 zł i śpioszki tanie, kupiłam kilka sztuk z falbankami dla mojej córeczki
No nie mogłam się powstrzymać
Tak w ogóle to od 3 dni czuję ją. Pierwszego dnia czytałam książkę gdy coś delikatnie musnęło mnie na samym dole brzucha, myślałam że to... sama nie wiem co. Dopiero wczoraj gdy zjadłam śniadanie, położyłam się jeszcze do łóżka uświadomiłam sobie, że to moja łobuziara fika w brzuchu, wyraźnie czułam co jakiś czas 1-2 sec. muśnięcia, takie delikatne łaskotanie
O 23 tez dobrze dawała czadu
Właśnie zjadłam bułkę z twarożkiem i miodem i idę do mojego A do łóżka jeszcze poleżeć i będę czekać na fikołki
ola_g89, Izabelle, agaafabka, Rucola lubią tę wiadomość
-
Gratuluje wizyt :* ja juz odliczam dni do wtorku... mam nadzieje ze i nasz maluszek pokaze kim jest
)
Nadulek, Twoja corka to fajterka. I wiadomo ze ma to po mamusi
Sliczne psiaki dziewczyny! Ja mam wersje bardziej kudlata - chow chowa chodzi za mna wszedzie jak cien...
Milej sobotyIzabelle, nadulek, agaafabka lubią tę wiadomość