WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIzabelle wrote:Ha ha,no rzeczywiście nie ma co rozczulać się nad jelitami
Najpierw były właśnie bąblenia,przelewania,potem muśnięcia jakby skrzydeł a teraz jakby mnie ktos palcem trykał
Izabelle lubi tę wiadomość
-
Izabelle ja tez mocz,morfologia ,glukoza i jakies tam jeszcze gin wpisala,ale nie dała Tsh ,wiec musialam oplacic,bo musze kontrolować,mam niedoczynność
Co do farbowania zrobilam sobie ostatnio farba bez amoniaku i zadnej roznicy nie ma ,wiec bede musiala zwykła farba sie farbnącIzabelle lubi tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny dzięki za info o farbach,bo mam w domu z amoniakiem i się bujałam sama ze sobą,czy jej użyć
W weekend biorę się za siebie.
Frezycjada,blogi o kp cudowne,pochłonęły mnie bez reszty. Gdybym kiedyś wiedziała,to za kłaki bym niektóre położne wytargała
Dziękuję za polecenie :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle mam juz dzisiaj nerwy. Jutro wizyta i to dopiero o 18. nie cierpie tak poznych wizyt, ale niestety musze zawsze czekac az maz wroci z pracy. Kiedys naiwnie myslalam, ze jak będę miala detektor to wizyty beda na luzie, bo do 12 tygodnia balam sie tylko o to zeby serduszko bilo. O naiwna ja:-) dzisiaj sie wzruszyła m siedzac na kanapie, ze to takie cudowne ze nosisz w sobie nowego czlowieka. Juz mi hormony odbijaja
agaafabka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
frezyjciada wrote:Czekam o czekam jak ten nasz Nadulek po operacji.... I trochę się stresuje, że ciągle jej nie ma#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
krasnalowa wrote:Ja nie farbuje wiec nie pomoge
skad wiecie, że czujecie ruchy dziecka? Bo ja tez czuje w dole brzucha rozne bąbelki, przelewania, pukniecia, ale nie wiem czy to jelita czy dziecko. Gdybym nie byla w ciazy to bym nawet na nie nie zwrocila uwagi. Dlatego nawet nie mam odwagi stwierdzic, ze czuje ruchy, a moze tak naprawde je czuje i oczekuje za duzo?ale tez nie chce sie rozczulac nad jelitami
Myślę , że już dzidzia, ale czekam na mocniejsze kopniaczki
A kiedy się robi krzywą cukrową??
-
nick nieaktualny
-
monika_86 wrote:Właśnie wczoraj i też już się martwie.
agaafabka lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Dziewczyny, czy któraś z tych co miała badanie moczu miała zrobione przez laboratorium tylko badanie ogólne bez oceny pod mikroskopem?
Bo u mnie diagnosta stwierdził, że nie ma potrzeby i nie mam zrobionej tej oceny (a właśnie to zawsze u mnie źle wychodziło) i jestem zła.frezyjciada lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Monia, ale na tym etapie można nie czuć ruchów (bądź ich nie rozpoznawać). Trzeba cierpliwie poczekać
-
nick nieaktualny