WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nadulek wrote:Czesc meldujemy sie
Po operacji nie bylam wztanie za wiele. 2 dni na morfinie. Wczoraj nawet przelykanie sprawialo bol niedoopisania. Mam wstawione 2 implanty dyskow. Lekarz najlepszy na swiecie. Jak dobrze pojdzie to w poniedzialek do domu. Na razie nie jestem w stanie wiecej napisac bo leze pod kroplowkami
Dziekujemy za wszystkie kciuki. -
nick nieaktualny
-
promyczek 39 wrote:Ja nie mam kluc zadnych ,dzis mi gin sprawdzal szyjke i jest zamknieta i dluga,
A moje dziecie ma 145 gram i mozliwe ze jest dziewczynka ,ale to jeszcze gdybanie pewnie,bo sie zaslonilo ♥16 tydzien mi leciCzyżby kolejna dziewuszka
?
promyczek 39 lubi tę wiadomość
-
Nadulek, cieszymy się, że już po operacji. Miejmy nadzieję, że teraz będzie tylko lepiej. No i do szczęścia brakuje tylko zdrowego synka.
nadulek, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW ogole z tych emocji i mysleniu o wymiarach dziecka zapomnialam poprosic lekarza zeby sie upewnil czy to nadal dziewczynka. A obiecalam sobie. Ze jak dzisiaj wszystko bedzie dobrze to kupie pierwszych kilka ubranek. Mam nadzieje ze sie nie zmieni bo inaczej synek bedzie chodzil w rozowym body
agaafabka, ola_g89, Rucola, Izabelle lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny86Monia wrote:A co to znaczy krótka noga? Pomiar odpowiadał dużo mlodszej ciazy niz np brzuszek czy glowka?
W ogóle krasnalova jak twój wiek dzidzi? Wyrównał się? -
Nadulek piszę tu już bardzo rzadko ale śledzę wątek cały czas, trzymałam kciuki i modliłam się o Ciebie. Pozdrawiam serdecznie.
Frecyciada wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek, bo chciaqłam o coś zapytać w sprawie nowego forum (tzn. nie mogę na nie w ogóle wejść) -
Dziewczyny z tymi upławami to niestety różnie bywa, ja od początku ciąży miałam takie rzadkie, białe i pierwszy ginekolog mówił że wszystko ok a drugi pobrał posiew i wyszła infekcja zakończona antybiotykiem dopochwowo także nie ma reguły. Po tym antybiotyku po kilku dniach znów wydzielina się pojawiła. Najlepsze jest to, że nie ma przy tym swędzeń, pieczeń itd i nie wiadomo czy to źle czy nie
-
nick nieaktualnyWesoła przyjęłam!
Ja z tą wydzieliną mam identycznie! Też brałam leki i teraz też znów ta wydzielina ale mniej niż wcześniej i sama nie wiem co robić.... 19mam wizytę to zrobię posiew, bo nie chce brać lekow jeśli to nie jest infekcja... Pogmatwane to wszystko w tej ciąży, jakoś w pierwszej było duuuużo łatwiej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCiekawe jak te testy z domowego laboratorium się spisują, muszę poszukać, nawet żeby na wszelki wypadek mieć w domu i sobie sprawdzić, bez jeżdżenia na badania, może jakbym mieszkała w mieście to by nie było takiego zachodu, a tak to do najbliższego miasta mam 30km, każdy wyjazd to wyprawa i szukanie opieki dla młodego
agaafabka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyfrezyjciada wrote:Ciekawe jak te testy z domowego laboratorium się spisują, muszę poszukać, nawet żeby na wszelki wypadek mieć w domu i sobie sprawdzić, bez jeżdżenia na badania, może jakbym mieszkała w mieście to by nie było takiego zachodu, a tak to do najbliższego miasta mam 30km, każdy wyjazd to wyprawa i szukanie opieki dla młodego
także je równiez mozna wyprobowac