WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCamilla13 wrote:Ja wczoraj byłam na usg, moja również ma 3 cm, infekcji brak, a klucia sa przyczyną rozchodzacego sie spojenia lub jak w moim przypadku z winy uszkodzonego kręgosłupa.
Camilla a Twoja szyjka od początku ma 3 cm czy wyjściową miałaś inna? Nic Ci lekarka nie powiedziała? A mogę zapytać jaki masz uraz kręgosłupa? Bo ja mam dyskopatię odcinka ledzwiowego plus epizodycznie rwe kulszowaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2018, 16:30
-
nick nieaktualny86Monia wrote:Camilla a Twoja szyjka od początku ma 3 cm czy wyjściową miałaś inna? Nic Ci lekarka nie powiedziała? A mogę zapytać jaki masz uraz kręgosłupa? Bo ja mam dyskopatię odcinka ledzwiowego plus epizodycznie rwe kulszowa
-
nick nieaktualnyCamilla13 wrote:Pierwszy raz zapytałam o to jak pojawiły się klucia, wcześniej nie pytałam o to. Lekarz mowi, ze najważniejsze ze jest zamknięta, obraz usg wręcz idealny. Mam przepukline l5/s1, również epizody rwy kulszowej. Rok temu przez ponad 3 tygodnie prawie nie chodziłam. Teraz zaczyna sie odzywać co raz częściej.
To pewnie skoro lekarz nic nie mowił to też jest ok. Mnie te kłucia bardzo ostatnio męczą już nawet nie chodzi o fizyczny ból a strach. Rwę miałam leżącą też coś strasznego. -
nick nieaktualny86Monia wrote:To pewnie skoro lekarz nic nie mowił to też jest ok. Mnie te kłucia bardzo ostatnio męczą już nawet nie chodzi o fizyczny ból a strach. Rwę miałam leżącą też coś strasznego.
-
nick nieaktualny
-
Czesc meldujemy sie
Po operacji nie bylam wztanie za wiele. 2 dni na morfinie. Wczoraj nawet przelykanie sprawialo bol niedoopisania. Mam wstawione 2 implanty dyskow. Lekarz najlepszy na swiecie. Jak dobrze pojdzie to w poniedzialek do domu. Na razie nie jestem w stanie wiecej napisac bo leze pod kroplowkami
Dziekujemy za wszystkie kciuki.Camilla13, frezyjciada, GuBo, promyczek 39, OctAngel, Malgonia, agaafabka, monika_86, ola_g89, Agatek_gagatek, Izabelle, JustynaG, jatoszka, Ithildin, Av, Cukierniczka, hawana, arya12, arya12, arya12, arya12, zuza88 lubią tę wiadomość
-
Ja nie mam kluc zadnych ,dzis mi gin sprawdzal szyjke i jest zamknieta i dluga,
A moje dziecie ma 145 gram i mozliwe ze jest dziewczynka ,ale to jeszcze gdybanie pewnie,bo sie zaslonilo ♥16 tydzien mi leciIzabelle lubi tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarrgoo wrote:Ja mam bardzo wodniste upławy czasami jak sama woda czasami jak mleko. Ciągle sprawdzam je paskami lakmusowymi bo mam schize, że to wody płodowe
ale lekarz wczoraj wszystko sprawdził i powiedział, że wód jest dużo i jest ok
przewaznie jest to wodnisty jakby mleczny śluz
-
nick nieaktualnyKurde dziewczyny zauważyłam teraz ze pojawił sie w mojej wydzielinie tak jakby serek! czyli grzybica pewnie...a wczoraj byłam u ginka i mówił, że śluz prawidłowy. Nie mam innych objawów, żadnego zwędzenia pieczenia nic oprócz tego serka. Myślicie, że można jakoś naturalnie temu zapobiec? Bez dzwonienia do ginekologa? Bo on ma mnie już za wariatkę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarrgoo wrote:Kurde dziewczyny zauważyłam teraz ze pojawił sie w mojej wydzielinie tak jakby serek! czyli grzybica pewnie...a wczoraj byłam u ginka i mówił, że śluz prawidłowy. Nie mam innych objawów, żadnego zwędzenia pieczenia nic oprócz tego serka. Myślicie, że można jakoś naturalnie temu zapobiec? Bez dzwonienia do ginekologa? Bo on ma mnie już za wariatkę
-
nick nieaktualnyJa po wizycie. Mala jak zawsze uparta i lekarz musial mi trzasc brzuchem zeby sie obróciła
dlugosci nie znam bo byla skulona, ale wazy 163g. Pomierzyl glowke, brzuszek, nozke. Wszystko w normie. Choc jak zwykle troche mnie martwi ze cos ta noga krotka. No ale ja to zawsze musze miec zmartwienie. Ale lekarz zadowolony
Izabelle, promyczek 39 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny