WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam zasadzone nasionka pomidorów, papryki, rzodkiewki, truskawek i poziomek. Sadziłam jakieś 3 tyg temu i pomidory już ładnie rosną, papryka i rzodkiewki też, a truskawki i poziomki dopiero kiełkują.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2018, 18:42
-
Mama mnie dziś nastraszyła, że spóźniłam się z sadzeniem nasion i że nic z pomidorków koktajlowych już nie będzie, kupiłam nasiona Maskotki, groszku zielonego karłowego i koperek. Sadzonki poziomek pnących planuję kupić już w maju
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2018, 19:06
-
nick nieaktualnykrasnalowa wrote:A z milszych rzeczy. Jakich rozmiarow ubranek kupujecie najwięcej? Bo ja na razie najwiecej kupilam 62, bo czytalam 56 czasem wystarcza tylko na miesiąc. To chyba nie ma sensu kupowac duzo najmniejszego rozmiaru?tak mi sie wydaje, ze lepiej chyba troche za luzne niz za malr
-
nick nieaktualnyRękawki rękawkami ale jak dziecko pływa w ubraniu to ani to nie wygląda dobrze, ani dziecku wygodnie jak ciągle coś się odgniata, bo ubranie tu zawinięte, tam się zmarszczylo itd. Ja w pierwszej ciąży wyszłam z założenia, że właśnie lepiej za duże i bardzo tego pożałowałam, bo nawet dziecko nie wygodnie brać jak ginie w ubranku. Niestety musiała mi.mama na gwalt dokupić małych ubranek, bo nawet ze szpitala nie było w czym wyjść. Dla mnie to takie niechlujne za duze ubranka. Ale wiadomo każdy robi jak uważa
jak w rodzinie rodziły się duże dzieci to i mie ma co zapatrywać się na małe ubranka
-
Moim zdaniem Pepco jest bardzo kiepskie jakościowo. Często można w Tesco trafić firmy f&f bodziaki czy pajace za grosze.
Lidl ma super i h&m również, ale tutaj już typowo czatuje na promocjęWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2018, 21:00
-
Hej... melduję się po wizycie... Wszystko u nas dobrze dzidziuś wazy 200 g
ale nie zapytałam jaki duży... No i niestety moje przeczucia się nie potwierdziły bo na 90% dziewczynka
miłego wieczorku
co do wyprawki to ja jeszcze czekam
myślę że koło lipca zacznę akcję
ola_g89, Izabelle, arya12, nadulek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja kupuje trochę na 56 ale jednak zdecydowaną większość na 62
Wrzucam zdjęcia dotychczasowych nabytków: https://zapodaj.net/0cfa68064441f.jpg.html. Czekamy jeszcze na dostawę z hm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2018, 21:14
Angel1988, Izabelle lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngel1988 wrote:Hej... melduję się po wizycie... Wszystko u nas dobrze dzidziuś wazy 200 g
ale nie zapytałam jaki duży... No i niestety moje przeczucia się nie potwierdziły bo na 90% dziewczynka
miłego wieczorku
co do wyprawki to ja jeszcze czekam
myślę że koło lipca zacznę akcję
Gratuluję! u mnie to samo bo ja byłam na 100% pewna, że będzie facet nawet mówiłam do brzuszka chłopaku... a tu psikus i na USG wyszła dziewczynkaAngel1988 lubi tę wiadomość
-
Witam się dziewczyny
Witam Gonie
co tam u Ciebie nowa koleżanko ??
Ja ciuszki mam po synku, najwyżej, jak się sprawdzi, że dziewczynka to będę na wyjście ubierać bardziej uniwersalnew domu niebieskie.. A co tam
Jestem po 10 godzinach drogi ... Kurcze napina mi się bardzo brzuch Jak leżę i siedzę jest ok jak stoję to cały u góry napięty jak kamieńmęczą mnie też zaparcia, może to jest połączone ehhhh..
-
Marrgoo wrote:Gratuluję! u mnie to samo bo ja byłam na 100% pewna, że będzie facet nawet mówiłam do brzuszka chłopaku... a tu psikus i na USG wyszła dziewczynka
-
nick nieaktualnylinka220 wrote:Witam się dziewczyny
Witam Gonie
co tam u Ciebie nowa koleżanko ??
Ja ciuszki mam po synku, najwyżej, jak się sprawdzi, że dziewczynka to będę na wyjście ubierać bardziej uniwersalnew domu niebieskie.. A co tam
Jestem po 10 godzinach drogi ... Kurcze napina mi się bardzo brzuch Jak leżę i siedzę jest ok jak stoję to cały u góry napięty jak kamieńmęczą mnie też zaparcia, może to jest połączone ehhhh..
Bardzo prawdopodobne, ze to przez zaparcia. Miałam podobne twardnienia i po wypróżnieniu przeszłoSpróbuj zastosować czopki glicerynowe, mi bardzo w tej sprawie pomagają
-
Coś ostatnio napominałyście że urodzą nam się same dziewczyny i brakuje Wam chłopaczków więc melduję się z moim chłopaczkiem (na 90%- sisiorka widzialam także ten...)
ola_g89, Angel1988, Izabelle, monika_86, promyczek 39, JustynaG, Mum2b, asese, zuza88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy z kolei zawsze bylismy zadowoleni z Reserved, przynajmniej dla starszych dzieci bo czesto kupowalismy dla bratanic i ubranka dobrej jakosci i na promocji mozna za 10-15zl, wiec ceny ok. Ja z kolei slyszalam rozne opinie o lidlu, a o pepco tez sporo zlych- ze ubranka do pierwszego prania. Kazda musi nabrać wlasnego doswiadczenia i zobaczyc co sie sprawdza
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Meldunek z wczorajszej wizyty: mamy juz łożysko,a nie kosmówkę,nisko ale wg lekarza pomaleńku zwiększamy aktywnośći tylko troszeczkę. Dzidzia zdrowa,ruchliwa,znów trzymała rączki na głowie. Zostaje dziewczynką,bo ten lekarz,gdyby nie był pewien,to by nie powiedział
Linka,ja mam mega wzdęcia,jakby zero miejsca w żołądku na jedzenie,jem mało,a częściej,a nie zawsze uniknę balona w brzuchu*SmoczycA*, promyczek 39, ola_g89, arya12, Mum2b, Wesoła89, linka220, Camilla13 lubią tę wiadomość
-
Witam się w piękna słoneczna sobotę... powiem Wam że ja dalej nie mogę uwierzyć że będę miała córkę
jeżeli to się potwierdzi na następnej wizycie to przestanę wierzyć we wszystkie przepowiednie co do płci... bo ciążę przechodzę tak jak z synem czyli bez objawowo... wszyscy twierdzą że ciaza mi służy cerę mam ładną... tętno bobaska jest wysokie...
zobaczymy co to będzie:) miłej soboty
Izabelle lubi tę wiadomość
-
W przepowiednie to ja nie wierzę.
Ktoś przez lata je wymyślał gdy nie było USG i dopiero na porodówce człowiek dowiadywał się czy ma dziewczynkę czy chłopczyka.
Są kobiety, które w każdej ciąży wyglądają fenomenalnie - bez względu na to czy dziewczynka czy chłopiecAngel1988, Izabelle lubią tę wiadomość