WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
krasnalowa wrote:5 miesiąc zaczyna sie chyba dopiero pd skonczonego 18tygodnia. A dla lekarzy nadal jesteśmy w 17.przynajmniej wg mojegoCorka - 2018
Syn - 2021 -
nick nieaktualnyMum2b wrote:5 miesiąc od 17 tygodnia sie zaczyna, niby zakończonego ale wg bellybestfriend już od 17 zaczetego:)
. Jesli belly liczy ze teraz juz niby jest 5 to wypadaloby to tak:
17t-5 miesiąc
21t-6miesiac
25t-7miesiąc
29tydzien-8 miesiac
33tydzien-9miesiac
37tydzien 10miesiac ???????
Jak to mozliwe -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Trochę czasu mnie nie było i od 24 marca musiałam Was nadrobić.
Gratuluję Wam udanych wizyt, poznanych płci, pierwszych ruchów dziecka
U mnie ruchy pojawiły się dokładnie 31 marca, w samochodzie poczułam takie pukanie w brzuchu. Od tej pory pojawiają się codziennie. Za każdym razem wyraźniej je czuję gdy siedzę lub leżę. To jest coś niesamowitegoTeraz jeszcze bardziej czuję, że będę mamą i że dzidzia daje o sobie znać.
Dla tych, które jeszcze nie czują ruchów - dziewczyny cierpliwości, to naprawdę może być z dnia na dzień. Nie ma co panikować.
Nadulek trzymam kciuki aby wszystko było dobrze a na pewno będzieIzabelle, Angel1988, ola_g89, promyczek 39, JustynaG lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarrgoo wrote:Eh a ja od wczoraj mam twardnienia brzucha...co prawda nie trwają długo ale pojawiają się często i zaczynam się niepokoić. Tym bardziej, że właśnie od wczoraj CHYBA wyczuwam ruchy maleństwa...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarrgoo wrote:No u mnie z tym piciem wody jest ciężko...nie mogę sie zmusić do picia zalecanej porcji
-
Marrgoo wrote:Magnez biorę codziennie x3 a nospe wziełam wieczorem i do teraz tylko raz stwardniał po zrobieniu siusiu. Mam nadzieję, że będzie ok...Corka - 2018
Syn - 2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUdalo mi sie wstawic zdjecia. Wlasnie przyszła pierwsza paczka z reserved. Jakie to wszystko malutkie! Az sie nie spodziewalam, bo mam bardzo mala rodzine i praktycznie nigdy nie kupowalam nic dla nowowrodkow. Az mi sie plakac zachcialo. Z radosci i niepokoju zarazem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2018, 14:23
-
nick nieaktualnyA powiedzcie mi kochane czy jest sens kupowania na wrzesień bodziakow z krótkim rekawkiem? Póki co nie kupiłam ani jednego bo gdzieś przeczytałam że bez sensu bo później to dziecko i tak na cebulke trzeba ubierać i że lepiej od razu długi rękaw.. sama już nie wiem
Izabelle lubi tę wiadomość