WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
lena86 wrote:Katarzyna89op, Krasnalowa u mnie też trudno zobaczyć brzuch. Bardziej jest widoczny wiieczorem:P więc na razie nie ma się czym chwalić.
Ale mam inne pytanie, dzisiaj jak leżałam na leżaczku i kilka dni temu leżąc rano w łóżku na plecach poczułam kilka jakby kopniaków (ze 3,4 w krótkich przerwach, w różnych częściach brzucha). Przyłożyłam ręce i też je byłam w stanie wyczuć. Za chwilę cisza.
To chyba za wcześnie na wyczucie ruchów dziecka, a to moja pierwsza ciąża. Ciekawi mnie to, co to takiego:)to może byc to
-
lena86 wrote:Katarzyna89op, Krasnalowa u mnie też trudno zobaczyć brzuch. Bardziej jest widoczny wiieczorem:P więc na razie nie ma się czym chwalić.
Ale mam inne pytanie, dzisiaj jak leżałam na leżaczku i kilka dni temu leżąc rano w łóżku na plecach poczułam kilka jakby kopniaków (ze 3,4 w krótkich przerwach, w różnych częściach brzucha). Przyłożyłam ręce i też je byłam w stanie wyczuć. Za chwilę cisza.
To chyba za wcześnie na wyczucie ruchów dziecka, a to moja pierwsza ciąża. Ciekawi mnie to, co to takiego:)Corka - 2018
Syn - 2021 -
nick nieaktualnyJa od dwoch dni mam takie jakby "pukniecia" ale na razie wyczuwam je rzadko. Dzisiaj ostatni raz czulam z samego rana, ale tez dzisiaj duzo chodze wiec nie mam czasu na skupianie sie nad nimi a w ruchu w zyciu bym ich nie poczula,
lena86 lubi tę wiadomość
-
Mum2b wrote:Ja mam takie kopniaczki od ponad tygodnia. Jesli zauwazysz ze sa one codziennie to raczej dzidzia.
Hmm na razie jakoś nie zwracałam na to uwagi, może dlatego, że w ciągu dnia jestem dosyć aktywna, a te jakby kopniaczki był wyczuwalne jak leżałam chwilę "plackiem"czytałam, że to może też być czkawka maluszka:) no i nie czuje ich codziennie
-
nick nieaktualnyDziewczyny a ja przezywam kolejne rozczarowanie
moje dzidzi drugi miesiac z rzędu nie chce pokazać czy jest napewno dziewczynką czy chlopczykiem
za kazdym razem sie wstydzi i krzyzuje mi nogi na usg. Jedynie na prenatalnych jak bylam u innego lekarza, to wyszlo ze podobno dziewczynka, bo wzgorek łonowy kieruje sie do dolu, ale mowi ze nie chce mi dawac 100% pewnosci . Bardzo bym chciala wiedziec czy brzuchu plywa chlopak czy dziewczynka
-
agaafabka wrote:dziewczyny, w końcu was przeczytałam, ale lecicie z tematem od wczoraj
piękne macie duże brzuszki. ja czasem się zastanawiam jak to jest z moim że stoi w miejscu i w zasadzie nikt jeszcze nie jest w stanie stwierdzic ze jestem w ciazya jak komus powiem ze to 18c a jutro juz zaczynam 19 to kazdy robi wielkie oczy i ogląda mnie z kazdej strony
zdjęcie z dziś:
Mam porównywalny brzuch (a może nawet tyci mniejszy?), a dzisiaj zaczęłam 20 tydzień (19t i 0 dni). Nikt nie jest w stanie odkryć, że jestem w ciążyA w poniedziałek byłam na USG i mam potwierdzenie, że 20 cm i 230 gramów dzidzi siedzi w środku
Jestem w pozytywnym szoku jak oglądam Wasze duże brzuszkiJa póki co muszę jedynie suwak w spodniach rozpiąć
Choć 4kg na plusie
agaafabka lubi tę wiadomość
2017r. - puste jajo płodowe (10tc)
2018r. - narodziny zdrowego bobaska
2019r. - ciąża od 4.09.19r. wg OM, zakończona poronieniem w 11+1 tc -
nick nieaktualnyJa nie umiem wkleić zdjęcia ale ja mam duży brzuszek. A jestem wysoka 173cm i nie chuda. Gruba nie ale też nie laska. A korpus mam długi. Już mnie się pytają czy jestem w ciazy tak więc nie zastanawiają się czy przytyła czy w ciazy. Trochę mam obaw bo moja mama przytyla prawie 30 kilo ze mną ale ona miała ogromniasty brzuch i mnóstwo wód.
Krasnalowa rzeczywiście jeszcze w tym czerwonym kubraczku wyglądasz jak krasnoludekWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2018, 14:33
agaafabka lubi tę wiadomość
-
Ja też mam niewielki brzuch jeszcze, a 18 tc. Moja mama widoczny brzuch zaczęła mieć jak skończyła 6 miesiąc, nagle wtedy zrobiła się duża piłka. Więc może też tak będę mieć. Idę dziś na kontrolę, a na połówkowe 26 kwietnia.Pierwsze szczęście wrzesień 2018
Drugie szczęście marzec 2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFajne macie te brzuchy! Mój z niedzieli jest taki https://naforum.zapodaj.net/thumbs/32b49b7dac08.jpg
Ja natomiast ruchy czuje tylko po lewej stronie. W pierwszej ciazy o tej porze już nagrywałam filmiki ze skaczacym brzuchem, teraz jest zupełnie inaczej, spokojniejIzabelle, ola_g89, lena86, Angel1988, agaafabka, linka220, JustynaG, Nika87, zuza88, Katarzyna89op, nadulek lubią tę wiadomość
-
Ja na początku czułam małą z prawej strony, teraz dosłownie wszędzie. Tak poza tym to nie mogę się napatrzeć na swój biust
Zawsze płaska jak deska byłam a teraz taki big cyc, że szok!!!
ola_g89, kuwejtonka, Cukierniczka, agaafabka, JustynaG, Hedgehog, zuza88, Wesoła89, Izabelle lubią tę wiadomość
-
Hej laski
ale się rozpisalyscie
piękne macie brzuszki
Jak ja lubię takie widoki
hi hi
mój brzusio też jest mały w porównaniu do niektórych:) ale w każdej ciazy pokazywał mi się późno A później wszystko nadrabial tak że się nie martwię
jeszcze będzie wieeelki:) miłego popołudnia:)
ola_g89, Katarzyna89op, Izabelle lubią tę wiadomość
-
U mnie biust nie drgnął nawet o centrymetr - dalej płaska jestem niestety. Ruchów nie czuję. Dodatkowo cera i włosy w strasznym stanie. Coś ta ciąża mnie nie rozpieszcza
A brzuszek wygląda tak:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7fae3822b83f.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2018, 17:14
frezyjciada, agaafabka, Angel1988, Nika87, Katarzyna89op, Wesoła89, nadulek, Natalia1984, Izabelle lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOglądałam przed chwilą Uwaga Tvn i był reportaż o parze, która zdecydowała się na in vitro. Urodziła się córeczka z rzadkim zespołem wad wrodzonych. Ale co najlepsze to pomylone zostały próbki do in vitro i to nie jest ich dziecko. Matka domyśliła sie po grupie krwi. Masakra.