WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
krasnalowa wrote:Czy ktoras z mutantek wykonywala juz badanie anty xa, zeby sprawdzić czy ma dobrze dobrana dawke heparyny? Bo chce sobie zrobic na wlasna reke ale spotkalam sie z roznymi procedurami wykonywania. Niektorzy robia do 4 godzin po zastrzyku zeby sprawdzic jak działa na nich najwyzsze stezenie. A niektorzy robia zaraz przed kolejna dawka zeby sprawdzic najnizsze stezenie. W sumie chyba lepiej sprawdzic jak dziala w najniższym stezeniu
-
nick nieaktualnyIzabelle wrote:Dla mnie sytuacja nie do pomyślenia. Sami jesteśmy po ivf i czasem się podśmiechujemy,że co jeśli pomylili próbki
i urodzi się np mała Chinka
Ake teraz wcale do smiechu mi nie jest
Druga sprawa że co się stało z jej komórkami czy gdzieś nie żyje jej dziecko.
Po trzecie takie sytuacje to kolejny argument dla władzy żeby zabraniac in vitro co dla mnie jest skurwy......stwem zabraniac ludziom posiadania dzieci. Moja koleżanka z pracy jak opowiadalam o sasiadce że ma synka z in vitro to pytała się czy normalne o zdrowe. Noz kur..a. -
Hej... Nadulek cieszę się że dzidziuś sobie fikal:) co do pokarmu to ja nigdy nie miałam takiej sytuacji...
I jeszcze mój brzusio z rana dzisiaj
https://naforum.zapodaj.net/8518dabac79e.jpg.html
Miłego dniaIzabelle, ola_g89, nadulek, agaafabka lubią tę wiadomość
-
Krasnalowa, mi bardzo szybko zaczynał się na sutkach robić "białawy nalot" (chyba jakoś koło 10-12tc). Zapytałam więc gina o to, kazał mi pokazać... i stwierdził, że piersi się przygotowują i to normalne.
Krasnalowa, kiedy masz wizytę u gina lub położnej?
Może możesz podejść do położnej i ją podpytać? Albo przy najbliższej wizycie u gina - chyba niedługo masz połówkowe z tego co pamiętam.
I zakaz stresowania! -
krasnalowa wrote:To niech sie odezwie ta osoba, bo ja jestem przerazona. Siedze sobie i normalnie widze jak mi strugi plynu lecą po piersiach. Niby w necie pisza,ze normalne ale większość pisze o kilku kropelkach, a u mnie to jakis potop. Az napisalam do meza zeby mi po pracy wkladki laktacyjne kupił
fajnie, że już masz mleczko,u mnie sucho.
-
86Monia wrote:Druga sprawa że co się stało z jej komórkami czy gdzieś nie żyje jej dziecko.
Po trzecie takie sytuacje to kolejny argument dla władzy żeby zabraniac in vitro co dla mnie jest skurwy......stwem zabraniac ludziom posiadania dzieci. Moja koleżanka z pracy jak opowiadalam o sasiadce że ma synka z in vitro to pytała się czy normalne o zdrowe. Noz kur..a.
Doprawdy nie mam pojęcia jak mogło dojść do takiej pomyłki,oni wszystko bardzo dokladnie sprawdzają.agaafabka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustynaG wrote:Krasnalowa, mi bardzo szybko zaczynał się na sutkach robić "białawy nalot" (chyba jakoś koło 10-12tc). Zapytałam więc gina o to, kazał mi pokazać... i stwierdził, że piersi się przygotowują i to normalne.
Krasnalowa, kiedy masz wizytę u gina lub położnej?
Może możesz podejść do położnej i ją podpytać? Albo przy najbliższej wizycie u gina - chyba niedługo masz połówkowe z tego co pamiętam.
I zakaz stresowania!tak polowkowe mam 23'04, ale to nie u mojego lekarza, a za tydzien mam wizyte u mojego po recepty itd to go zapytam
-
nick nieaktualnyIzabelle wrote:He he Krasnalowa,to nie jest niebezpieczne
fajnie, że już masz mleczko,u mnie sucho.
czytalam ze to nie ma za bardzo zwiazku z tym ile mleka bedzie po porodzie. A na razie mi to mleko do szczescia nie jest potrzebne:D
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
promyczek 39 wrote:Zrobiłam cytologie i wyszla mi grupa 2 ,ale tez grzyby candida,a ginka nfz nie dała mi nic na to bo nie mam objawów,miala ktoras?
promyczek 39 lubi tę wiadomość
-
nadulek - super, że z maluszkiem wszystko ok
teraz tylko czekać na wyniki amnio. Kiedy masz je mieć? Zobaczysz, brzuszek nadrobisz, wszystko się ułoży
jeszcze tylko chwilę cierpliwości
krasnalowa - ale ta Twoja ciąża pędzi już!podobno siara na tym etapie jest normalna, także się nie stresuj. Moja przyjaciółka też miała dość wcześnie w ciąży i to dość duże ilości. Zostają wkładki laktacyjne i trzeba jakoś to przetrwać
-
nick nieaktualnyola_g89 wrote:nadulek - super, że z maluszkiem wszystko ok
teraz tylko czekać na wyniki amnio. Kiedy masz je mieć? Zobaczysz, brzuszek nadrobisz, wszystko się ułoży
jeszcze tylko chwilę cierpliwości
krasnalowa - ale ta Twoja ciąża pędzi już!podobno siara na tym etapie jest normalna, także się nie stresuj. Moja przyjaciółka też miała dość wcześnie w ciąży i to dość duże ilości. Zostają wkładki laktacyjne i trzeba jakoś to przetrwać
-
nick nieaktualnyAngel1988 wrote:Mi też w poprzedniej ciazy wyszła 2 grupa i nic nie dostalam... Tak że nie masz się co martwić
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIzabelle wrote:Dla mnie sytuacja nie do pomyślenia. Sami jesteśmy po ivf i czasem się podśmiechujemy,że co jeśli pomylili próbki
i urodzi się np mała Chinka
Ake teraz wcale do smiechu mi nie jest
Izabelle lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny86Monia wrote:Druga sprawa że co się stało z jej komórkami czy gdzieś nie żyje jej dziecko.
Po trzecie takie sytuacje to kolejny argument dla władzy żeby zabraniac in vitro co dla mnie jest skurwy......stwem zabraniac ludziom posiadania dzieci. Moja koleżanka z pracy jak opowiadalam o sasiadce że ma synka z in vitro to pytała się czy normalne o zdrowe. Noz kur..a.