WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykuwejtonka wrote:Wczoraj na wizycie prosiłam gina o zbadanie szyjki i jest długa i wąska, więc w porządku.
Dziewczyny czy 19 t 5 d to dobry termin na połówkowe czy przesunąć?
Dobry a jeszcze jak dzidek jest do przodu kilka dni to jeszcze lepiej -
nick nieaktualnyHej dziewczyny , właśnie otrzymałam wynik krwi które zrobiłam sobie na żądanie . I nie wiem czy mam się martwić ale dwa z nich odbiegają od normy .
Erytrocyten 3.82 a norma jest 4.20 -5.50
Hemoglobine 7.3 a norma jest 7.5 - 10
Magnez. 0.69. 0.7-1
Żelazo mam w normie bo mam 29 a norma to 10 - 30
A wszystko poza tym super .
Co o tym myślicie? Czy jest powód do niepokoju -
nick nieaktualnyKatarzyna89op wrote:Hej dziewczyny , właśnie otrzymałam wynik krwi które zrobiłam sobie na żądanie . I nie wiem czy mam się martwić ale dwa z nich odbiegają od normy .
Magnez. 0.69. 0.7-1
nick nieaktualny
-
Katarzyna89op wrote:Hej dziewczyny , właśnie otrzymałam wynik krwi które zrobiłam sobie na żądanie . I nie wiem czy mam się martwić ale dwa z nich odbiegają od normy .
Magnez. 0.69. 0.7-1
nick nieaktualny
-
monika_86 wrote:Nadulek super wieści, że z maleństwem wszystko dobrze. Kiedy wyniki amnio?
-
Angel1988 wrote:Mi też w poprzedniej ciazy wyszła 2 grupa i nic nie dostalam... Tak że nie masz się co martwić
Najlepsze jest to, że po wybraniu leku po tygodniu wydzielina znowu się pojawiła, lekarz problemu nie widzi i stosuję provag żel, staram się jeść jogurty, śpię bez majteczek (możecie się śmiać ale to cenna rada ginekolog, która naprawdę pomaga bo okolice się wtedy wietrzą
. Angel może poproś lekarza o coś bezpiecznego na to żeby się bardziej nie rozwinęło
-
Katarzyna89op wrote:Hej dziewczyny , właśnie otrzymałam wynik krwi które zrobiłam sobie na żądanie . I nie wiem czy mam się martwić ale dwa z nich odbiegają od normy .
Magnez. 0.69. 0.7-1
nick nieaktualnyA ja wlasnie wrocilam ze spacerku. Oczywiscie mialam ubrany biustonosz, bo w domu chodze bez:-) sciagam biustonosz a on prajtycznie caly mokry
normalnie ja az czuje jak mi to mleko wycieka, swedza mnie wtedy tak dziwnie sutki. No po prostu jestem zszokowana.
Wiem tez, ze żeby zelazo lepieh sie wchlanialo to nalezy je brac razem z witaminą c, ktora to ułatwia -
nick nieaktualnyAlw przecież drugą grupę ma 3/4 kobiet na świecie, jest ona prawidłowa jak najbardziej i jeśli nie ma jakiś objawów niepokojących, odbiegających od normy to nic się na tą grupę nie dostaje, nie zrobi się z drugiej pierwsza.... Wesoła dostałaś lek dowcipnie na ten śluz a nie z powodu grupy z cyto. Wiem, bo ja też mam drugą grupę odkąd współżyje z mężem i jest ona ok, a też brałam dowcipnie ze względu na dużą ilość śluzu teraz w ciazy. Na kolejnej wizycie- 19.04 będę robić posiew żeby zerknąć czy to infekcja czy raczej norma, bo bez sensu brać leki kiedy nic się nie dzieje.
W pierwszej ciąży miałam mega w drugą stronę, bez żelu ani rusz, dlatego teraz mnie ten śluz zaniepokoił, jakbym non stop miała dni płodne. Więc na wszelki wielki dostałam gyno pevaryl, bo gin po badaniu stwierdziła, że tego śluzu jest za dużo. Potem zaczęłam analizować wszystko i obserwować i jest tak, że jak coś dłużej porobie, podźwigam, pochodzę wiecej szybciej to tego śluzu jest multum, a wtedy przed wizytą lazilam po mieście i nie dość, że nadzwigalam się zakupów to jeszcze musiałam dylować z buta ponad kilometr na wizyte, bo jakiś debil mnie, zastawił na parkingu. Dlatego teraz zrobie sobie posiew dla świętego spokoju. Ale druga grupa w cytologii jest prawidłowa i na nią nic się nie daje -
nick nieaktualnyKrasnalowa nie chodź bez stanika bo się nabawisz jeszcze zapalenia piersi! Jak już zaczęły produkować mleko to musisz o niw dbać tak jak w okresie laktacji! Ja też głupia chodziłam bez, bo tak mi źle było ze stanikiem i się nabawilam i zastoju i zapalenia na raz.!
Promyczek na grzyba to koniecznie... Superancko jest też kupić żel do higieny intymnej, który ma blisko w składzie prebiotyki, zobacz sobie na blogu srokao.pl tam jest mega analizapromyczek 39, Hedgehog lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyfrezyjciada wrote:Krasnalowa nie chodź bez stanika bo się nabawisz jeszcze zapalenia piersi! Jak już zaczęły produkować mleko to musisz o niw dbać tak jak w okresie laktacji! Ja też głupia chodziłam bez, bo tak mi źle było ze stanikiem i się nabawilam i zastoju i zapalenia na raz.!
Promyczek na grzyba to koniecznie... Superancko jest też kupić żel do higieny intymnej, który ma blisko w składzie prebiotyki, zobacz sobie na blogu srokao.pl tam jest mega analiza? Ja tak nie cierpie byc w biustonoszu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny