WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNatalia1984 wrote:Od kilku dni całe dnie spędzamy na wsi, bo mój A jest na urlopie więc ruszyliśmy z budową. Ja mu towarzyszę i min. zajmuję obsługą grilla
Moja maleńka dziś przez cały dzień była bardzo aktywna, czuję ją co chwila dosłownie przez cały dzień. To dziecko chyba wcale nie śpi
Stopy puchną mi jak banie, nie mam wcale kostek
-
nick nieaktualnyNatalia1984 wrote:Opuchnięte mam stopy i powyżej, tak do połowy łydki. Opuchliznę zauważyłam już dwa tyg temu
Niestety to nie mija.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2018, 20:57
-
nick nieaktualny
-
Natalia1984 wrote:Opuchnięte mam stopy i powyżej, tak do połowy łydki. Opuchliznę zauważyłam już dwa tyg temu
Niestety to nie mija.
Mi tez od jakis 2 tyg puchna ale same kostki. Po nocy schodzi i rano mam dalej szczuple niestety kolo 14 zaczynaja znoe nabierac. Robilam mocz brak bialka wiec tak reagowalam na upaly bobteraz od 3 dni chłodniej juz kostki nie puchna.
1. Czy schodzi Ci po nocy?
2. Robilas w ciagu tego czasu mocz i bylo bialko?
3. To za wczesnie na zatrucie ciazowe. Jak już wystepuje to po 20tc. U mnie w 1 ciazy wystapilo w 37tc z wszystkimi objawami na raz17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod..
06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm -
nick nieaktualnyNatalia mój pierworodny był taki wierciel! Ciągle go czułam, nie było godziny żeby nie hasał w brzuchu, w nocy, w dzień, jak chodziłam, jak leżałam, no non stop! I tak mu zostało do dziś
A teraz muszę się mega zrelaksować i wsłuchać żeby dziecko poczuć, niby druga ciąża to i ruchy powinny być wyczuwalne bardziej i wcześniej, a u mnie zupełnie na odwrót! -
nick nieaktualny
-
Też już czuję naszego szkraba
Mąż też chciałby poczuć bo jak mówiłam, że kopie to dotykał brzucha ale to są kopniaczki dla mamusi
Tatuś na swoje musi jeszcze trochę poczekać.
Izabelle, zuza88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marrgoo wrote:No właśnie a u mnie już je czuć pod rękom i widać delikatnie a czytam, ze tak od 25 tyg ruchy są widoczne
Ja wczoraj widzialam na brzuchu i czulam pod reka juz17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod..
06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm -
nick nieaktualnyDziewczyny nie wiem czy sie martwic. Zawsze jak leze plasko na plecach to czuje ruchy dziecka. A dzisiaj od rana nic nie czuje. Najpierw lezalam pol godziny w bezruchu i nic nie czulam. Potem zjadlam sniadanie, wzielam prysznic, polozylam sie i nadal nic nie czuje. Na detektorze znajduje tętno i slysze jakby ruchy, ale nie czuje nic. Nie wiem czy to powod do zmartwien? Wiem, ze na tym etapie nie ma jeszcze regularnych ruchow, ale zawsze czulam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa roznie. Czasen czuje jakby waz przechodzil przez moje jelita, a czasem pukniecia, najczesciej z lewej strony. Jestem zaniepokojona mala aktywnoscia dzidzi dzisiaj. Czulam juz kilka pukniec i słyszałam serduszko, ale kurcze bardzo malo. Nie wiem kiedy nalezy sie martwic.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2018, 08:34
-
nick nieaktualny