WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Evans powtorz koniecznie jeszcze raz betę,ja znam takie przypadki ze beta przyrastała za mało a potem ruszała ,lub nawet stopowała i ruszała z kopyta,lub jak sa 2 zarodki i jedno sie poroni ,wtedy moze byc zły przyrost.
Evans lubi tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
Justyna2212 wrote:Witam Was. Czytam to forum od wczoraj. Zapowiada się że również będę wrześniową mamą. Na USG 11 stycznia widać było dwa pęcherzyki. Zobaczymy czy oba przetrwają. Kolejne USG 22 czyli za tydzień Nie mogę się doczekać, ale czy wy też uważacie że ciąże ciężko nazwać czymś pięknym ?? U mnie ciągły stres czy wszystko ok.
Termin mam na 11 września.
Beta HCH w 5 tygodniu i 3 dniu 6900.
Wczoraj mialam pierwsze usg,jest zarodek 1,9mm:) wg OM to 5t+6 ale ginka powiedziala ze jest mlodsze,max 5t. Jedna rzecz mnie oczywiscie zmartwila,jeszcze jakby nie wszystko jest dobrze przyklejone,sa taki kawaleczki dookola zarodka ktore powinny do niego przylgnac,ale ponoc w 5t.to jeszcze typowe. Ale zapobiegawczo zwiekszyla mi dupka do 3 na dobe i mam duzo odpoczywac. mam nadzieje,ze wszystkm bedzie ok. W pt.mam usg u innego gina;)
A termin tez mam na 11 wrzesnia:) -
Evans wrote:Dziewczyny mam slaby przyrost bety piatek 80 , poniedzialek 106 , raczej bez szans ?? ☹️☹️, czy moze znacie przypadek , ze sie jednak udalo?
Trzymam kciuki:)Evans lubi tę wiadomość
-
Evans wrote:Dziewczyny mam slaby przyrost bety piatek 80 , poniedzialek 106 , raczej bez szans ?? ☹️☹️, czy moze znacie przypadek , ze sie jednak udalo?
Evans lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Amy333 wrote:Ja tez sie ciagle martwie,chyba juz taki los mamusiek.
Wczoraj mialam pierwsze usg,jest zarodek 1,9mm:) wg OM to 5t+6 ale ginka powiedziala ze jest mlodsze,max 5t. Jedna rzecz mnie oczywiscie zmartwila,jeszcze jakby nie wszystko jest dobrze przyklejone,sa taki kawaleczki dookola zarodka ktore powinny do niego przylgnac,ale ponoc w 5t.to jeszcze typowe. Ale zapobiegawczo zwiekszyla mi dupka do 3 na dobe i mam duzo odpoczywac. mam nadzieje,ze wszystkm bedzie ok. W pt.mam usg u innego gina;)
A termin tez mam na 11 wrzesnia:)#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Witam się z rana. Ja juz po wizycie. Jestem szczęsliwa, bo dziś usłyszałam serduszko mojego maleństwa. Zarodek ma 6 mm wszystko rozwija się prawidłowo. Cisnienie ze mnie zeszło i czuję się lepiej:) Ale za to mdlosci mnie dopadają do tego stopnia, ze ledwie szczotkuję zeby
Kolejna Wizyta 12 lutegopromyczek 39, MiSia :), Tasia86, Lady_Dior, Izabelle, moli5, Rucola, Marzena782, aLunia, mmargol, JustynaG, Antonina38 lubią tę wiadomość
Córka Igusia 13.03.2014 - 4 latka -
To ja dostalam wyniki tsh mam niby w granicach normy ale musze brac leki i mam zwiekszona dawke z pol tabletki na cala czyli 50mg. Nie powiedziala jakie dokladnie wartosci. Wizyta 29.01 czyli musze brac i teraz jeszcze bardziwj sie boje bo nie bralam od pozytywa wizyta za 13 dni - 29.01 o 16:15.
Wczoraj przespalam 2h po poludniu .. tak mnie znurzylo a teraz wietrze dom i rozkladam sie z pazurkami bo jeszcze nie zdazylam sobie zrobic. Facet zabral mi auto wiec koczuje w chalupie a mialam jechac do kolezanki no ale mam nadzieje ze mnie ktos odwiedzi a moze ja w koncu porobie porzadki -
Zazdroszczę Wam, ja jeszcze 10 dni do pierwszej wizyty
Dzisiaj wstałam i po raz pierwszy zrobiło mi się mega słabo i niedobrze, no ale po kilku minutach przeszło. Może to przez to, że miałam bardzo kiepską noc, synek budził się wieeele razy.Synek ur. w 2016
-
Dzień dobry
Ja zamulam w pracy i walczę z mdłościami, które są prawie cały czas
Wczoraj doktor mnie postawił do pionu: trzeba cieszyć się chwilą, nie rozpamiętywać, nie wybiegać w przyszłość - wtedy żyje się łatwiej Ma rację, taka prosta prawda.
Miłego dnia dziewuszki :*Raga Tulip, Rucola lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt serduszkowych
Jak Wam zazdroszczę,że Wasze ciążę w większości są tak zaawansowane
U nas dopiero 3 tydz i 2 dzień i tyle czekania na serduszko. Ale jestem spokojna ,nie panikuje i cierpliwie do wszystkiego podchodzę.Malgonia, MiSia :) lubią tę wiadomość
-
Rucola wrote:Amy ja też schizuje i sie martwie, to chyba normalne. Do tego wszystkiego czuje sie fatalnie, mam cały czas mdłości plus wilczy apetyt, nigdy nie sadzilam, ze da sie to pogodzić. Ale wytrzymam wszystko byleby tylko Maleństwo dobrze sie rozwijało
znam to połączenie, w tamtym tygodniu to miałam- mdli a równocześnie wymyślasz co byś zjadła, hehe;-) -
Hej dziewczyny . Witam się po wyspaniu .
Nie mogło być tak Bardzo kolorowo ....
3 w nocy szpital ...
Od wczoraj rana w wewnętrznej części kolana mnie bolało .. ,ale w nocy to przerodziło się w okropny ból ze nie mogłam chodzić .
Szybko poczytałam o zakrzepicy „ moja siostra choruje na trabolifie „ robiłam sobie w Warszawie kilka lat temu typ Genu czy mogę być tez obciążona „ wyniki b.dobre” - dodam ze na ukrwienie biorę dziennie 1 zastrzyk Clexanu .
W skrócie : zakrzepicę wykluczono przy Usg , płyn , wodę także .
Cierpię na wrażliwość skóry i mięśnia , oraz jest lekkie zapalenie .
Mam leżeć okładać nogę lodem i smarować się maściami .
Cieszę się ze wykluczono u mnie to cholerstwo jakim jest zakrzepica
Teraz odpoczywam z Moim Kochanym Bijącym Życiem ❤️
Czuje się o niebo lepiejpromyczek 39 lubi tę wiadomość
4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
Co to za przygody w srodku nocy .. wspolczuje! Wazne, ze sie wszystko wyjasnilo i mozesz byc spokojna Marzena.
Zapomnialam dodac, ze wiel ciazy jest kropla w kropke rowny z wynikiem usg. Termin tez wyszedl taki sam jak policzyl kalkulator:) dostalam zlecenia na tyle badan, ze glowa mala. Chyba wyjde splukana z laboratorium;)
Córka Igusia 13.03.2014 - 4 latka -
MamaIgi wrote:Co to za przygody w srodku nocy .. wspolczuje! Wazne, ze sie wszystko wyjasnilo i mozesz byc spokojna Marzena.
Zapomnialam dodac, ze wiel ciazy jest kropla w kropke rowny z wynikiem usg. Termin tez wyszedl taki sam jak policzyl kalkulator:) dostalam zlecenia na tyle badan, ze glowa mala. Chyba wyjde splukana z laboratorium;)
No troche nerwów tej nocy miałam -.-
Ja t samo tyle badań ze jak ja za to wszystko zapłacę to wyjdę poprostu bez niczego
Aha i wczorajsza wizyta ( usg , serduszko , karta , recepty ) wyniosła mnie AŻ 450 zł. Nie mam pojęcia za co ! Masakra4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
Marzenia, to myslalam, ze moje 320 zl za wizyte to zdzierstwo.
A tak w ogole to witam sie z Wami po powrocie z wygnania. Niby tesciowa o mnie dbala, ale ciesze sie ze juz w domu jestem, mimo lekkiego przeziebienia.
Swoja droga poszlam po preparat wzmacniajacy z czosnkiem, a glowny skladnik to syrop glukozowo fruktozowy. Masakra
Co do nudnosci to mam dokladnie to samo, glod i nudnosci w jednym. A waga znow w dol. Martwi mnie to bo nie wymiotuje a juz 3kg stracilam.
Wszystkim Wam gratuluje wynikow i wzruszen na usg. Jesli nawet nie pisalam to ciagle zagladalam i trzymalam kciuki.
Ciesze sie ze jest nas coraz wiecej. Wiem, ze na poczatku stres jest najwiekszy, ale mam nadzieje, ze nasze doswiadczenia nastroja Was pozytywnie.