WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej gratulacje serduszek i &&&&& za pozostałe wizyty.
Ja w weekend przeżyłam horror. Dostałam krwawienia i pojawił się skrzyp na papierze. Szybko do szpitala na usg. Lekarz na usg powiedział, że pecherzyk splaszczyl się i serce zwolnilo do 101.
Szok i strach że to znowu koniec.
Dzisiaj byłam na usg u swojego gina i na usg piękny pecherzyk i bijące serduszko. Następną wizyta 27.01.
Antonina proszę zmień mi datę na 8.09.promyczek 39, Antonina38, Izabelle lubią tę wiadomość
-
Witam Was. Czytam to forum od wczoraj. Zapowiada się że również będę wrześniową mamą. Na USG 11 stycznia widać było dwa pęcherzyki. Zobaczymy czy oba przetrwają. Kolejne USG 22 czyli za tydzień Nie mogę się doczekać, ale czy wy też uważacie że ciąże ciężko nazwać czymś pięknym ?? U mnie ciągły stres czy wszystko ok.
Termin mam na 11 września.
Beta HCH w 5 tygodniu i 3 dniu 6900.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2018, 20:08
promyczek 39, Antonina38 lubią tę wiadomość
Justyna
-
Raga Tulip, lolll7 także na czwartek mam umówioną pierwszą wizytę A co do bólów brzucha to mnie pobolewa zwłaszcza w nocy ale podejrzewam, że jest to owe rozciąganie gdyż boli lekko jak na okres. Za to jak kichnęłam kilka razy to mnie zdecydowanie bardziej zabolało i teraz się boję kichać a tu akurat przeziębienie ;(
Raga Tulip lubi tę wiadomość
-
Witam wszystkie nowe mamy i spokojnej ciąży życzę
Isabelle gratuluję serduszka i cieszę się razem z Tobą.
Nowym mamom również gratuluję serduszka:)
Mum2b mocno trzymam kciuki-tym razem już będzie dobrze serce na pewno już bije szybko :*
Emka29 współczuję przeżycia-oby się to już nie powtórzyło.
Kadża no na pewno łatwo nie jest ale dasz rady W sumie czas tak szybko ucieka...
Ciekawe jak pozostałe nasze dziś wizytujące mamy... Trzymam kciuki.
Mnie coś głowa pobolewa ale nie mocno.Może przez pogodę?
Miłego wieczoru mamy -
Dzisiaj widziałam maluszka po raz pierwszy Widziałam też i słyszałam serduszko. Niestety przypałętała się także duża torbiel jajnika (8cm). Dostałam dopochwowo luteinę i zakaz przemęczania się. Pan doktor mówił, że powinna się wchłonąć do 12 tygodnia (inna lekarka straszyła mnie operacją w II trymestrze).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2018, 21:01
promyczek 39, aLunia lubią tę wiadomość
Hashimoto + niedoczynność = Letrox 75
-
Hej wszystkim , czekałyście ?☺️
Nasz Sens życia ma 6,5mm I PIĘKNIE BIJĄCE SERDUSZKO ❤️
To przeżycie jest NIE DO O P I S A N I A !!!❤️ M oszalał ja płakałam ze szczęścia !
Zwiększenie luteiny 2x3 dla bezpieczeństwa
Karta założona , L4 piękne Zdjęcia !
Boże ... dziękuje ci za taki cud ! Moje maleństwo jest takie Malutkie !
A mamusia z tatusiem są tacy Szczęśliwi
Dodam jeszcze ze według usg 6t5dni i według bbf TAK SAMO
Kolejna wizyta 12.02.18❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2018, 21:17
Tasia86, Lady_Dior, Rucola, Mum2b, aLunia, JustynaG, Izabelle, Wesoła89, mmargol lubią tę wiadomość
4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
Seremida,Marzena782 gratuluję serduszek hihi Niech dzidzie rosną jak na drożdżach
seremida lubi tę wiadomość
-
Marzena782 wrote:Hej wszystkim , czekałyście ?☺️
Nasz Sens życia ma 6,5mm I PIĘKNIE BIJĄCE SERDUSZKO ❤️
To przeżycie jest NIE DO O P I S A N I A !!!❤️ M oszalał ja płakałam ze szczęścia !
Zwiększenie luteiny 2x3 dla bezpieczeństwa
Karta założona , L4 piękne Zdjęcia !
Boże ... dziękuje ci za taki cud ! Moje maleństwo jest takie Malutkie !
A mamusia z tatusiem są tacy Szczęśliwi
Dodam jeszcze ze według usg 6t5dni i według bbf TAK SAMO
Kolejna wizyta 12.02.18❤️
Oj tak pięknie to odpisałaś,aż się wzruszyłam
Ja odebrałam wyniki beta hcg 23 dzień cyklu 9 dni po owu -56,7
Oby tylko wszystko było dobrze
Trzymam kciuki za Wasze udane wizyty!!! -
moli5 wrote:Oj tak pięknie to odpisałaś,aż się wzruszyłam
Ja odebrałam wyniki beta hcg 23 dzień cyklu 9 dni po owu -56,7
Oby tylko wszystko było dobrze
Trzymam kciuki za Wasze udane wizyty!!!
Masz piękna betę jak na ten dzień po owu ja na 11 D po owulacji miałam 20,64:D a potem już tylko rosła i rosła4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
nick nieaktualnyemka29 wrote:Hej gratulacje serduszek i &&&&& za pozostałe wizyty.
Ja w weekend przeżyłam horror. Dostałam krwawienia i pojawił się skrzyp na papierze. Szybko do szpitala na usg. Lekarz na usg powiedział, że pecherzyk splaszczyl się i serce zwolnilo do 101.
Szok i strach że to znowu koniec.
Dzisiaj byłam na usg u swojego gina i na usg piękny pecherzyk i bijące serduszko. Następną wizyta 27.01.
Antonina proszę zmień mi datę na 8.09.
Witaj Justyna2212Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2018, 22:13
-
Gratuluję dziewczyny serduszek ))
Jesteście śpiącego może dziewczyny? Bo ja praktycznie w ogóle, nawet w nocy się wybudzam. Mam problemy ze spaniem, a za to rano mogłabym do południa spać. W pierwszej ciąży spałam cały czas.Marzena782, Raga Tulip lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ☺ cały dzień mnie nie było i miałam tyle do nadrobienia ☺
Marzena bardzo się cieszę i wzruszam to takie piękne, wiedziałam że tak będzie
Paula trzymaj się i bądź dobrej myśli, Twoje dzieciątko da rade ☺
U mnie ból piersi pełną parą. Nawet w pracy jak siedziałam to czułam pobolewanie. No i trzeba będzie kupić większe biustonosze bo przez tą noc mi tak urosły że mi niewygodnie. -
Antonina38 wrote:Witaj na kiedy bbf wyznaczyl ci termin porodu?
Dziś beta 96,9 - 13dpoWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2018, 22:48
Antonina38 lubi tę wiadomość
Księżniczka styczeń 2013
Aniołek [*] luty 2018 - 10t
-
nick nieaktualny
-
Herbata wrote:Enii a co u Ciebie?
Progiem nie mam sie co stresować bo jego sie nie powinno badac gdyż nie ma stałego ppoziomu. Dla uspokojenia ( czyli bym nie schizowala) mam dupka. Jeszcze go nie brałam
Miałam usg, wiec faktycznie zaraz po @ fasolka. Widac pęcherzyk w macicy, endo bardzo ładne, jajniki czyściutkie. Wiec nie powinnam schuzowac jeśli chodzi o proga. 29 kolejna wizyta już serduszkowa.promyczek 39, Marzena782, Herbata lubią tę wiadomość
💗5 💗