WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
frezyjciada wrote:Nie ma za co
leczę się naturalnie od 10lat i zawsze wszystko działa, już mam tyyyyyle sposobów, że to co tu napisałam to mega skrócona lista
dodam tylko żeby nie pić gorących napoi, tak samo jak pijesz herbatę to w czasie przeziębienia dodaj do niej cynamon, cytrynę, sok malinowy prawdziwy z malin nie cukier sklepowy i miód, tylko trzeba pamiętać, że miód traci właściwości lecznicze w temperaturze powyżej 40°C. A cynamon jest naturalnym antybiotykiem.
W razie w mozesz też nasmarować się czosnkiem, zrobić czosnkowe skarpetki. Ostrzegam, że będzie śmierdzieć na kilometr i po nocy w takich skarpetkach nawet.oddech jest czosnkowy, ale działa na każdy stan zapalny w organizmie!Super rady
Mam syrop z cebuli i czosnku z miodem zrobiony i robię inhalację z soli morskiej No i Apap na ból głowy
-
kasia1518 wrote:Ja mam tak samo jak Ty Krasnalowa - budzę się w środku nocy i później przez 2 godz się kręcę z boku na bok, potem muszę w dzień dosypiać z godzinkę.
ale czytałam że często się zdarza w ciąży bezsenność... hormony!!
-
krasnalowa wrote:I tak wyjda te dzieci kiedy chca:-) bodajze tylko 5% rodzi sie w wyznaczonym dniu. Mi by pasowalo bardziej na poczatku wrzesnie bo sie musze jeszcze obronic we wrzesniu
idealnie w dzień wg om i USG (miałam ten sam) odeszły mi wody
-
nick nieaktualnylinka220 wrote:Mam tak samo 1.30 jak bym miała zegarek w słowie i do 3-4 nie śpię
ale czytałam że często się zdarza w ciąży bezsenność... hormony!!
wybila godzina mojej pobudki. Aaa rano na studia:( no i idę zbadac anty xa. Dam Wam znac jak to badanie. W sumie sie boje, ze wyjdzie ze mam zla dawke i nie wiem co wtedy zrobir bo mam zapas heparyny jeszcze chyba na 2miesiace w dawce 0,4 i nie wiem nawet czy gin przepisalby mi wieksza ewentualnie. Wiec mam nadzieje ze wyjdzie ok.
-
nick nieaktualnyfrezyjciada wrote:Spijcie póki możecie! Ja przed ciążą spałam jak suseł, totalny śpioch, w ciąży jako tako, dosypiałam w dzien, baaaaaaardzo dużo spałam. No ale jak już młody pojawił się na świecie to MASAKRA... Serio.... Pierwszy raz Przespał ciągiem 40minut jak skończył 9msc! Latem pobudki rano były ok 3:30-4:30. W styczniu tego roku pierwszy raz przespał w ciąg 4h i to jest rarytas, fakt zdarzylo się to może z 5razy ale jednak! No i dzień zaczynamy o bardziej ludzkich porach typu 5-6 rano.
W nocy natomiast to ja bym znów spała jak zabita, nawet jak młody się budzi to ja nie zawsze słyszę(mąż na szczęście jeszcze nocami w domu) a w dzień nie ma opcji Żeby się zdrzemnać. Dlatego korzystajcie kiedy macie taką możliwość
Matko to rzeczywiście dziwię się że jakoś funkcjonujesz. Ja marzę żeby podać się do siebie i mojego brata. My spaliśmy od urodzenia od 21 do 7 rano. To jest błogosławieństwo dla kobiet.
Wybraliście imię dla drugiego synusia? -
nick nieaktualny86Monia wrote:Matko to rzeczywiście dziwię się że jakoś funkcjonujesz. Ja marzę żeby podać się do siebie i mojego brata. My spaliśmy od urodzenia od 21 do 7 rano. To jest błogosławieństwo dla kobiet.
Wybraliście imię dla drugiego synusia? -
Mycha321 wrote:No to mnie Kochana pocieszyłaś bo już myślałam że tylko moja "mała" jest taka olbrzymia
Tu same myszki albo książkowe dzieci a moja 3 dni temu też na połówkowych miała 362g. Moja mała kochana "Kruszynka"
Ja mam termin na początkek września
Lekarz był w szoku,bo wszystkie pomiary wychodziły na dokładnie 21+0 . Idealnie się pokrywały
Jestem taka dumna z naszej " Kruszynki" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Izabelle wrote:Oj,to nssze też są książkowe przecież
Ja mam termin na początkek września
Lekarz był w szoku,bo wszystkie pomiary wychodziły na dokładnie 21+0 . Idealnie się pokrywały
Jestem taka dumna z naszej " Kruszynki"bo moja cały czas 2tyg większa
-
nick nieaktualnyMycha321 wrote:Aaaaaa już wiem Tobie się suwaczek nie przestawia i pokazuje że masz identyczny termin jak ja a teraz wychodzi że jest między nami jakieś 2tyg skoro Twoja mała jest książkowa
bo moja cały czas 2tyg większa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
krasnalowa wrote:A mi badanie anty xa nie jest pisane. Pkazalo sie ze tak rzadko bylo robione ze wycofali je z oferty, tylko nikt go nie usunął z cennika:-/
No to zapomnij o nim17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod..
06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm -
frezyjciada wrote:Nie ma za co
leczę się naturalnie od 10lat i zawsze wszystko działa, już mam tyyyyyle sposobów, że to co tu napisałam to mega skrócona lista
dodam tylko żeby nie pić gorących napoi, tak samo jak pijesz herbatę to w czasie przeziębienia dodaj do niej cynamon, cytrynę, sok malinowy prawdziwy z malin nie cukier sklepowy i miód, tylko trzeba pamiętać, że miód traci właściwości lecznicze w temperaturze powyżej 40°C. A cynamon jest naturalnym antybiotykiem.
W razie w mozesz też nasmarować się czosnkiem, zrobić czosnkowe skarpetki. Ostrzegam, że będzie śmierdzieć na kilometr i po nocy w takich skarpetkach nawet.oddech jest czosnkowy, ale działa na każdy stan zapalny w organizmie!
Czosnkowe skarpetki? Rozwiniesz Frezycjada?
——————————
Piotruś [*] 08.2017, 9tc -
nick nieaktualny