WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatarzyna89op wrote:Agaafabka A miałam iść w Polsce to nic ci nie powiedzieli na temat łożyska?
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, gratuluję wszystkim udanych połówkowych!
cudnie rosną te nasze maluchy
jeśli chodzi o brzuszek to wydaje mi się, że mój zatrzymał się w miejscu. Ale jednak kilka obcych osób typu sąsiedzi zorientowało się, że jesteśmy w dwupaku. Także jestem dumna, że rośniemyMój brzuszek z dzisiaj (na zdjęciach ZAWSZE wygląda na mniejszy):
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e3abd527c169.jpg
A tak w ogóle to witamy się w połowie ciąży!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2018, 00:05
krasnalowa, Izabelle, Angel1988, agaafabka, kasia1518, linka220 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mialam laparo bo mialam niezidentyfikowane bole podbrzusza i podejrzewano endometrioze, ktora nie wyszla wiec w sumie zabieg na darmo. A wspominam go strasznie. Wzieli mnie jako ostatnią danego dnia, przede mna przywiezli z operacji jakas kobietę, ktora majaczyla cos po niemiecku i gadala jak boli, jeszcze mnie jakas babka lekarka zestresowala pytaniami czy anestezjolog sie zgodzil na intubacje jak mam aparat stały na zęby. A po zabiegu sie pytaly pielęgniarki czemu placze, a ja nie czulam ze placze:D
-
nick nieaktualnyO jeju ja też chce takie chude sarnie nóżki! ❤ Ja niestety mam tendencję do rozrastania się w już i tak grubych udach i pupie.... Jak kupuje spodnie to muszę zasze rozmiar większe i są za duże w pasie ZAWSZE, a te co dobre w pasie to za ciasne w udziskach
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katarzyna89op wrote:Dziewczyny łożysko jest w stanie się podnieść jeszcze do 30 tyg mamy czas zobaczymy . Czas szybko leci zaraz będziemy pisać jak wyglądały nasze porody
A jak tam kopniaczki dzidziusia ?
U mnie już się rozkrecilo na maksa . A jak i wasRaz tylko poczuł, bardzo się cieszył. Później moja piesełka położył głowę na brzuchu ale albo nic nie czuła, albo to jej nie przeszkadzało
wczoraj przyjechała moja mama z Włoch z mężem. Przywiozła tyle rzeczy dla małej, że musieliśmy jechać po nich na dwa auta. Butelki, smoczki, ubranka. Zwariowała. I tak nie wzięła wszystkiego bo już nie miała miejsca.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2018, 07:57
agaafabka, Katarzyna89op, Izabelle, ola_g89, JustynaG lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b11a35a3baf7.jpg
Udało sięMogę oddać trochę brzucha za darmo w promocji.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2018, 09:13
Izabelle, kasia1518, OctAngel, ola_g89, agaafabka, nadulek, Agatek_gagatek, linka220 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny