WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c4c38b165a1e.jpg
Udało się- dziękuję za pomocjak na 19tc to wydaje mi się niemały, ale do szczupłych nigdy nie nalezalam więc pewnie dlatego. Ja jeszcze jestem na minusie 2kg od wagi sprzed ciąży.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2018, 10:34
ola_g89, JustynaG, agaafabka, linka220 lubią tę wiadomość
kasia1518
-
ola_g89 wrote:Piękne brzuszki
każda rośnie w innym tempie, ale w końcu widać, ze to ciąża, a nie wzdęcie
U nas 4 kg na plus - nie wiem, gdzie to idzie. Chociaż w brzuchu mam 20cm więcej niż przed ciążaAle też +7 kg
ola_g89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ola_g89 wrote:Natalia, te 7kg nie przeszkadza, pięknie wyglądasz. Wcale nie jesteś Sidem
Do ogrodniczek! Jak tam Wasze roślinki? Moje pomidorki koktajlowe rosną jak na drożdżach, zasilam je delikatnie bio nawozem, dziś pierwszy raz wyniosłam je na zewnątrz, stały pół dnia w cieniu. Mama z Włoch przywiozła mi dodatkowe 4 sztuki, są już bycze i mają kwiatki, no ale tam o wiele cieplej. Zamówiłam właśnie sadzonki poziomek pnących i 6 sztuk melonów, te ostatnie posadzę na wsi, gdzie budujemy się. Teść zaorał mi kawałek poletka, nawiózł obornika i posieję sobie trochę warzywek, ciekawe jak mi będzie szło plewienie tego z wielkim brzucholem pod nosem, może jakoś dam radęNa zdjęciu dodatkowo moja tarasowa uprawa zielonego groszku karłowego i koperku a w koreczkach torfowych rosną patisony
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2018, 16:21
JustynaG, ola_g89, Izabelle, kasia1518 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natalia, Ty mnie zadziwiasz.
Najpierw super zdjęcie, a mówisz, że 7kg na plusie (ja sie pytam gdzie? może wszystko w cycki poszło?)
A teraz zdjęcia z ogródka gdzie wszystko wygląda imponująco.
My zasialiśmy na balkonie kocimiętkę no i zaczyna kiełkować. Ale jeszcze trochę czasu potrzeba na efekty takie jak u Ciebie.ola_g89 lubi tę wiadomość
-
JustynaG wrote:Natalia, Ty mnie zadziwiasz.
Najpierw super zdjęcie, a mówisz, że 7kg na plusie (ja sie pytam gdzie? może wszystko w cycki poszło?)
A teraz zdjęcia z ogródka gdzie wszystko wygląda imponująco.
My zasialiśmy na balkonie kocimiętkę no i zaczyna kiełkować. Ale jeszcze trochę czasu potrzeba na efekty takie jak u Ciebie.A biust i owszem, nigdy takiego nie miałam, tak serio to ja nigdy w ogóle nie miałam biustu a teraz, że tak powiem cyce jak donice... Wieczorem przed/po prysznicu oglądam się nago w lustrze a w głowie jedna myśl ,,dojna krowa''
Roślinki podskoczyły bardzo w ostatnich dniach, bo u nas upały
agaafabka, ola_g89 lubią tę wiadomość
-
Moja znajoma bardzo sobie chwali Anex Sport. Jest nim zachwycona, jest duży ale dziecko ma w nim dużo miejsca, tak samo w spacerówce. Pompowane koła, składa się i przekłada na jeden klik. Będę w rodzinnym mieście to pójdę do niej obejrzeć go.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2018, 22:14
-
Powiem Wam, ze mieliśmy propozycje odkupienia Anex Sport od znajomych. Poza tym, ze stwierdziliśmy, ze chcemy jednak nowy wózek, zniechęciły mnie na maxa opinie w necie. Jeśli chodzi o gondole to podobno rewelacja, schody podobno zaczynaja się przy spacerówce. Podobno jest zle wyprofilowana i dziecko się zsuwa plus trzeba wyłączyć dodatkowa amortyzację, która jest największym atutem tego wózka. Także Natalia jak będziesz po „teście” u znajomej to daj znać. Chętnie się dowiem, jak to faktycznie wyglada
-
nick nieaktualnyMy tez mamy problem z wozkiem. Moi rodzice ostatnio zadeklarowali, że wózek oni kupia ale mamy im powiedziec jaki chcemy, bo wiedzą że ja jestem wybredna i gdyby mi kupili nie w moim guście to bym wyprzydzala
u nas najwazniejszym kryterium jest w sumie waga, bo mieszkamy na 1 pietrze w bloku, niby niewysoko a jednak te 20waskich schodkow trzeba pokonac i pewnie najczęściej bede to ja sama go znosic na spacerki jak mąż bedzie w pracy. Jakichs super amortyzacji czy kol nie potrzebujemy bo mieszkamy w mieście, wkolo aleje i chodniki. No i dla mnie tez ważny jest wygląd, lubie ladne rzeczy
trzeba bedzie w końcu przesiąść i poogladac
agaafabka lubi tę wiadomość
-
ola_g89 wrote:Powiem Wam, ze mieliśmy propozycje odkupienia Anex Sport od znajomych. Poza tym, ze stwierdziliśmy, ze chcemy jednak nowy wózek, zniechęciły mnie na maxa opinie w necie. Jeśli chodzi o gondole to podobno rewelacja, schody podobno zaczynaja się przy spacerówce. Podobno jest zle wyprofilowana i dziecko się zsuwa plus trzeba wyłączyć dodatkowa amortyzację, która jest największym atutem tego wózka. Także Natalia jak będziesz po „teście” u znajomej to daj znać. Chętnie się dowiem, jak to faktycznie wyglada