X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE DZIECI 2018

Oceń ten wątek:
  • OctAngel Ekspertka

Wysłany: 1 maja 2018, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cudne brzuszki dziewczyny. A ja mam jeszcze malutki, jak Krasnalowa, mimo, że nie jestem szczupła. Z utęsknieniem wyczekuję, aż będzie go widać :)

3jvzwn15td2p4lbx.png
  • kasia1518 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2018, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c4c38b165a1e.jpg

Udało się- dziękuję za pomoc :) jak na 19tc to wydaje mi się niemały, ale do szczupłych nigdy nie nalezalam więc pewnie dlatego. Ja jeszcze jestem na minusie 2kg od wagi sprzed ciąży.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2018, 10:34

ola_g89, JustynaG, agaafabka, linka220 lubią tę wiadomość

kasia1518

relg8iikdgf37yhc.png
    3i49ej280kg4r0lc.png
  • ola_g89 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2018, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękne brzuszki <3 każda rośnie w innym tempie, ale w końcu widać, ze to ciąża, a nie wzdęcie :D
    U nas 4 kg na plus - nie wiem, gdzie to idzie. Chociaż w brzuchu mam 20cm więcej niż przed ciąża :D

agaafabka, kasia1518 lubią tę wiadomość

klz9i09k40pp4fu3.png
    qb3ci09ktod8alpu.png
  • Natalia1984 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2018, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola_g89 wrote:
    Piękne brzuszki <3 każda rośnie w innym tempie, ale w końcu widać, ze to ciąża, a nie wzdęcie :D
    U nas 4 kg na plus - nie wiem, gdzie to idzie. Chociaż w brzuchu mam 20cm więcej niż przed ciąża :D
    Ja tak samo, wcześniej 75 cm w talii, teraz 95 cm :P Ale też +7 kg :(

ola_g89 lubi tę wiadomość

klz9df9hvltz8vcc.png
  • ola_g89 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2018, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia, te 7kg nie przeszkadza, pięknie wyglądasz. Wcale nie jesteś Sidem :D

klz9i09k40pp4fu3.png
    qb3ci09ktod8alpu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2018, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wrażenie, że od 2 tygodni mój brzuch stoi w miejscu :D
    Pewnie będzie tak jak ostatnio, że wybrzuszy mnie z dnia na dzień :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2018, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marrgoo wrote:
    Ja mam wrażenie, że od 2 tygodni mój brzuch stoi w miejscu :D
    Pewnie będzie tak jak ostatnio, że wybrzuszy mnie z dnia na dzień :)
    Marrgoo my mamy małe myszki to nam tak szybko brzuchy nie rosną:D

• Izabelle Autorytet

Wysłany: 1 maja 2018, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajne macie brzuszki :) każda inny i każda śliczny :)

l22ne6yd1cgn4wml.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2018, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    86Monia wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b11a35a3baf7.jpg

Udało się:) Mogę oddać trochę brzucha za darmo w promocji.
    Wooow ale masz brzuchol fajny duży :) to twoja pierwsza czy druga ciąża??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2018, 14:39

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2018, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krasnalowa wrote:
    To ja w warunkach polowych, bo lustro nadal na podlodze :-)

mie7as.jpg
    fajny brzuchol chyba wielkościowo taki jak mój :) moja niby małą myszką nie jest ale jeszcze dobrze się chowa :)

kasia1518, krasnalowa, linka220 lubią tę wiadomość

• Natalia1984 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2018, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola_g89 wrote:
    Natalia, te 7kg nie przeszkadza, pięknie wyglądasz. Wcale nie jesteś Sidem :D
    Hahaha dzięki kochana :* :D
    Do ogrodniczek! Jak tam Wasze roślinki? Moje pomidorki koktajlowe rosną jak na drożdżach, zasilam je delikatnie bio nawozem, dziś pierwszy raz wyniosłam je na zewnątrz, stały pół dnia w cieniu. Mama z Włoch przywiozła mi dodatkowe 4 sztuki, są już bycze i mają kwiatki, no ale tam o wiele cieplej. Zamówiłam właśnie sadzonki poziomek pnących i 6 sztuk melonów, te ostatnie posadzę na wsi, gdzie budujemy się. Teść zaorał mi kawałek poletka, nawiózł obornika i posieję sobie trochę warzywek, ciekawe jak mi będzie szło plewienie tego z wielkim brzucholem pod nosem, może jakoś dam radę :D Na zdjęciu dodatkowo moja tarasowa uprawa zielonego groszku karłowego i koperku a w koreczkach torfowych rosną patisony :)
    4f2e8ed9dfbc78cdmed.jpg
    aaf6e748b847e535med.jpg
    1e59d0840422c6dcmed.jpg
    832dba1dbb75712amed.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2018, 16:21

JustynaG, ola_g89, Izabelle, kasia1518 lubią tę wiadomość

klz9df9hvltz8vcc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2018, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agaafabka wrote:
    Wooow ale masz brzuchol fajny duży :) to twoja pierwsza czy druga ciąża??

Pierwsza. I przed ciążą miałam płaski.

agaafabka lubi tę wiadomość

• JustynaG Autorytet

Wysłany: 1 maja 2018, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia, Ty mnie zadziwiasz.
    Najpierw super zdjęcie, a mówisz, że 7kg na plusie (ja sie pytam gdzie? może wszystko w cycki poszło? :P)
    A teraz zdjęcia z ogródka gdzie wszystko wygląda imponująco.

My zasialiśmy na balkonie kocimiętkę no i zaczyna kiełkować. Ale jeszcze trochę czasu potrzeba na efekty takie jak u Ciebie.

ola_g89 lubi tę wiadomość

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • Natalia1984 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2018, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustynaG wrote:
    Natalia, Ty mnie zadziwiasz.
    Najpierw super zdjęcie, a mówisz, że 7kg na plusie (ja sie pytam gdzie? może wszystko w cycki poszło? :P)
    A teraz zdjęcia z ogródka gdzie wszystko wygląda imponująco.

My zasialiśmy na balkonie kocimiętkę no i zaczyna kiełkować. Ale jeszcze trochę czasu potrzeba na efekty takie jak u Ciebie.
    Oj uwierz, że przybyło tu i ówdzie ;) A biust i owszem, nigdy takiego nie miałam, tak serio to ja nigdy w ogóle nie miałam biustu a teraz, że tak powiem cyce jak donice... Wieczorem przed/po prysznicu oglądam się nago w lustrze a w głowie jedna myśl ,,dojna krowa'' :D Roślinki podskoczyły bardzo w ostatnich dniach, bo u nas upały :D

agaafabka, ola_g89 lubią tę wiadomość

klz9df9hvltz8vcc.png
  • Hedgehog Autorytet

Wysłany: 1 maja 2018, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2024, 12:50

[link=https://www.suwaczki.com/]17u9hdge9c31bxqo.png[/link]
  • Natalia1984 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2018, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja znajoma bardzo sobie chwali Anex Sport. Jest nim zachwycona, jest duży ale dziecko ma w nim dużo miejsca, tak samo w spacerówce. Pompowane koła, składa się i przekłada na jeden klik. Będę w rodzinnym mieście to pójdę do niej obejrzeć go.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2018, 22:14

klz9df9hvltz8vcc.png
  • ola_g89 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2018, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam, ze mieliśmy propozycje odkupienia Anex Sport od znajomych. Poza tym, ze stwierdziliśmy, ze chcemy jednak nowy wózek, zniechęciły mnie na maxa opinie w necie. Jeśli chodzi o gondole to podobno rewelacja, schody podobno zaczynaja się przy spacerówce. Podobno jest zle wyprofilowana i dziecko się zsuwa plus trzeba wyłączyć dodatkowa amortyzację, która jest największym atutem tego wózka. Także Natalia jak będziesz po „teście” u znajomej to daj znać. Chętnie się dowiem, jak to faktycznie wyglada :)

klz9i09k40pp4fu3.png
    qb3ci09ktod8alpu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2018, 00:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My tez mamy problem z wozkiem. Moi rodzice ostatnio zadeklarowali, że wózek oni kupia ale mamy im powiedziec jaki chcemy, bo wiedzą że ja jestem wybredna i gdyby mi kupili nie w moim guście to bym wyprzydzala :P u nas najwazniejszym kryterium jest w sumie waga, bo mieszkamy na 1 pietrze w bloku, niby niewysoko a jednak te 20waskich schodkow trzeba pokonac i pewnie najczęściej bede to ja sama go znosic na spacerki jak mąż bedzie w pracy. Jakichs super amortyzacji czy kol nie potrzebujemy bo mieszkamy w mieście, wkolo aleje i chodniki. No i dla mnie tez ważny jest wygląd, lubie ladne rzeczy :D trzeba bedzie w końcu przesiąść i poogladac

agaafabka lubi tę wiadomość

• Natalia1984 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2018, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola_g89 wrote:
    Powiem Wam, ze mieliśmy propozycje odkupienia Anex Sport od znajomych. Poza tym, ze stwierdziliśmy, ze chcemy jednak nowy wózek, zniechęciły mnie na maxa opinie w necie. Jeśli chodzi o gondole to podobno rewelacja, schody podobno zaczynaja się przy spacerówce. Podobno jest zle wyprofilowana i dziecko się zsuwa plus trzeba wyłączyć dodatkowa amortyzację, która jest największym atutem tego wózka. Także Natalia jak będziesz po „teście” u znajomej to daj znać. Chętnie się dowiem, jak to faktycznie wyglada :)
    Oni też kupili używany od kogoś. Również czytałam o tym, że dziecko się zsuwa a u ludzi od których kupili wózek nie było tego problemu bo długo wozili w nim dzieciaka. Mi się w sklepie podobał wózek Tako Nocturne granatowy. Malutki, obrotny, lekki. Ale żadnych o nim opinii w necie :/

klz9df9hvltz8vcc.png
  • Ciemnowlosa Autorytet

Wysłany: 2 maja 2018, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny boli Was czasem jakby spojenie lonowe itp? Tak mnie w pochwie ciagnie szarpie od kilku dni jakby sie rozciagalo itp

17.03.2014 - Staś, 3400, 58cm
    05.04.2017 - cp, usuniety lewy jajowod.. :(
    06.09.2018 - Ignaś, 3kg, 53cm
‹‹ 664 665 666 667 668 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ