WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngel1988 to ja tak samo w ciąży z Tysiem 20kg... Teraz chcę min 5kg mniej, bo mój kręgosłup jest już w opłakanym stanie.... Ale co zrobić jak ja kocham słodycze! Na początku całkiem nie miałam na nie ochoty, a teraz ciągle! Może przez to, że glukozę mam teraz niską
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngel1988 wrote:No już mam 5 kg do przodu
ale tak jak pisałam wcześniej w dwóch poprzednich ciazach tylam po 20 kg więc tym razem nastawiam się na tyle samo
Ja do końca nie wiem ile. Waga domowa pokazuje co innego w różnych miejscach a lekarska co innego. Ale też około 6. Moja mama 27 ze mna więc to mega dużo. Wolałabym poniżej 20. Nie jem jakoś więcej a rosne. -
nick nieaktualny
-
frezyjciada wrote:Angel1988 to ja tak samo w ciąży z Tysiem 20kg... Teraz chcę min 5kg mniej, bo mój kręgosłup jest już w opłakanym stanie.... Ale co zrobić jak ja kocham słodycze! Na początku całkiem nie miałam na nie ochoty, a teraz ciągle! Może przez to, że glukozę mam teraz niską
widocznie taka moja uroda
dobrze że mam 170 wzrostu to tych kg tak bardzo nie widać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyola_g89 wrote:Mała rośnie, szyjka w porządku, gratulacje! Oby szybko Cię wypuścili i wszystko było z Tobą ok
Co do głaskania brzucha to pierwsze słyszę! Dobrze, że o tym piszecie, bo ja non stop miętoszę małą...ale nie wiem, czy będę umiała przestać.
-
nick nieaktualnyagaafabka wrote:Pierwsze słyszę z tym głaskaniem... ja w zasadzie nie głaszcze bardzo rzadko mi się zdarzy przejechać ręką po brzuchu ale mam takie pytanie odnośnie twardnienia brzucha bo zauważyłam że wieczorem i rano kiedy już leżę w łóżku na plecach to mi się robi taki twardy brzuch a wystarczy że położę się na boku i wszystko wraca do normy wiecie dziewczyny co to może być
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2018, 18:46
agaafabka lubi tę wiadomość