WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny czy wy kupujecie monitory oddechu? Ja właśnie sprzedałam po starszym synku, miałam zlecony zakup ze względu na to że mały był wcześniakiem i przez dwie doby życia był wspomagany oddechowo, teraz nie zakładam że może coś być nie tak, sprzedałam i nie mam zamiaru używać u młodszego syna, uważam że to bardziej stresuje tylko bo zdarzało się chodź by kiedy bateria siadała że zaczynało pikać chodź nic się nie działo a ja wtedy prawie na zawał schodziłam....niepotrzebny stres jak dla mnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2018, 16:15
-
nick nieaktualnymilka87 wrote:Dziewczyny czy wy kupujecie monitory oddechu? Ja właśnie sprzedałam po starszym synku, miałam zlecony zakup ze względu na to że mały był wcześniakiem i przez dwie doby życia był wspomagany oddechowo, teraz nie zakładam że może coś być nie tak, sprzedałam i nie mam zamiaru używać u młodszego syna, uważam że to bardziej stresuje tylko bo zdarzało się chodź by kiedy bateria siadała że zaczynało pikać chodź nic się nie działo a ja wtedy prawie na zawał schodziłam....niepotrzebny stres jak dla mnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2018, 16:20
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZnajoma kupiła przy pierwszym dziecku monitor oddechu bo wcześniej poronila 3 ciąże. To wcale nie poprawiło stanu jej psychiki, a wręcz przeciwnie. Gdy córka zaczęła się więcej ruszać w łóżeczku, czujnik nie zawsze wychwytywal oddech i wył alarm na cały dom. A ta biedna jak nawiedzona biegała w kółko po 2piętrowym domu, w końcu mąż nie wytrzymał i wywalił urządzenie.
-
nick nieaktualnyJa nie lubię smyka, jakość masakra moim Zdaniem, też z 5 10 15 nie kupuje, bo te co kupowałam dla pierworodnego nie nadają się juz do użytku, kiepsko jakościowo. Dla mnie najlepiej to hm i c&a, lidlowe też super. Nawe z pepco mam sporo i nie zeszmaciły się tak jak te z 5-10-15 czy smyka
jatoszka lubi tę wiadomość
-
milka87 wrote:Dziewczyny czy wy kupujecie monitory oddechu? Ja właśnie sprzedałam po starszym synku, miałam zlecony zakup ze względu na to że mały był wcześniakiem i przez dwie doby życia był wspomagany oddechowo, teraz nie zakładam że może coś być nie tak, sprzedałam i nie mam zamiaru używać u młodszego syna, uważam że to bardziej stresuje tylko bo zdarzało się chodź by kiedy bateria siadała że zaczynało pikać chodź nic się nie działo a ja wtedy prawie na zawał schodziłam....niepotrzebny stres jak dla mnie
U mnie jest na liście zakupów - może dlatego że to pierwsze dzieckoWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2018, 17:46
Aprielka lubi tę wiadomość
kasia1518
-
nick nieaktualny
-
Też zamierzam kupić monitor oddechu,przynajmniej nie będę ciągle wisiała nad Małą czy oddycha.
Co do jakosci ubrań, to własciwie z każdej firmy zdarzały się dobre rzeczy, jak i wpadki. Jako mama szesciolatka spodni dresowych z Pepco nie polecam,dziury na kolanach robią się sameZ kolei dresy ze Smyka zniosa duzo więcej. Na 5 10 15 nie mogę złego słowa powiedzieć. Bodziaki super były z H&M i C&A, Lidl nie był wtedy tak popularny
-
nick nieaktualnyMy tez zawsze byliśmy zadowoleni z 5 10 15 jak dla bratanic meza kupowalismy. A pepco wszystkie kolezanki odradzaja, ze faktycznie cena kusi bo kilka zlotych te rzeczy zazwyczaj kosztuja, ale mowia ze lepiej dolozyc kilka złotych bo po pierwszym praniu do wyrzucenia.
Rano jakos przemowilam sobie do rozumu a teraz sie zaczęłam zas stresować tym cmv a oni zawsze tak pozno wysylaja te wyniki 21-22:-/. Przypominaja mi sie czasy jak w styczniu robilam bete i odswiezalam od 21 co minutę maila i kazalam mezowi odczytac bo sie balam:D -
nick nieaktualny
-
krasnalowa wrote:A wpisalas ten kod co dostalas na maila w pole rabatowe?
Dziękujemy za dodanie adresu do naszej listy mailingowej, Twój adres jest już aktywny.'' Nic więcej... Kupiłam rzeczy za 153 zł, było 210 zł ale musiałam trochę wyrzucić z koszyka, zagalopowałam sięWybrałam płatność w ciągu 30 dni, pierwszy raz się z tym spotykam.
-
nick nieaktualnyNatalia1984 wrote:Nie otrzymałam żadnego kodu rabatowego, tylko info ,,Witaj,
Dziękujemy za dodanie adresu do naszej listy mailingowej, Twój adres jest już aktywny.'' Nic więcej... Kupiłam rzeczy za 153 zł, było 210 zł ale musiałam trochę wyrzucić z koszyka, zagalopowałam sięWybrałam płatność w ciągu 30 dni, pierwszy raz się z tym spotykam.