X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE DZIECI 2018

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2018, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odbiór masz do wyboru. Mi to 10 procent nie wskoczyło.

• Natalia1984 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2018, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok :D To i ja przekroczę haha Z jakich stron jeszcze zamawiasz ciuszki z dużymi rabatami?

klz9df9hvltz8vcc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2018, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smyk ma czasem. Z takich tańszych sklepów ale ja bardzo sobie chwalę to txm.pl.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2018, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlasciwie prawie tylko z 5 10 15. Tez raz zamówiłam w smyku, ale teraz prawie nic juz tam na wyprzedazy nie ma, raz w reserved. Poluje tez na olx :-)

• milka87 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2018, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy wy kupujecie monitory oddechu? Ja właśnie sprzedałam po starszym synku, miałam zlecony zakup ze względu na to że mały był wcześniakiem i przez dwie doby życia był wspomagany oddechowo, teraz nie zakładam że może coś być nie tak, sprzedałam i nie mam zamiaru używać u młodszego syna, uważam że to bardziej stresuje tylko bo zdarzało się chodź by kiedy bateria siadała że zaczynało pikać chodź nic się nie działo a ja wtedy prawie na zawał schodziłam....niepotrzebny stres jak dla mnie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2018, 16:15

1usaanliq3y1w40k.png

nzjdk0s3aly9bpvj.png
  • monika_86 Ekspertka

Wysłany: 17 maja 2018, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bradzo dużo ubranek zamówiłam w C&A na wyprzedaży i H&M. Bardzo fajna jakość. Z 5 10 15 też mam trochę, również fajne. Za Smykiem nie przepadam, moim zdaniem jakość najgorsza z tych wszystkich sklepów, w których kupowałam.

zrz6qtkfujjdexc2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2018, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milka87 wrote:
    Dziewczyny czy wy kupujecie monitory oddechu? Ja właśnie sprzedałam po starszym synku, miałam zlecony zakup ze względu na to że mały był wcześniakiem i przez dwie doby życia był wspomagany oddechowo, teraz nie zakładam że może coś być nie tak, sprzedałam i nie mam zamiaru używać u młodszego syna, uważam że to bardziej stresuje tylko bo zdarzało się chodź by kiedy bateria siadała że zaczynało pikać chodź nic się nie działo a ja wtedy prawie na zawał schodziłam....niepotrzebny stres jak dla mnie
    Ja kupuje, pewnie spac bym nie mogla przez pierwsze noce tylko bym stała nad małą i sie gapiła czy oddycha:P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2018, 16:20

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2018, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krasnalowa bardzo dziękuję za link do sklepu. Zrobiłam za mniej niż 100 zł bardzo fajne zakupy, 3 pary rajstopek, dwa pajace i dwa kompleciki dresowe.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2018, 16:40

krasnalowa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2018, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znajoma kupiła przy pierwszym dziecku monitor oddechu bo wcześniej poronila 3 ciąże. To wcale nie poprawiło stanu jej psychiki, a wręcz przeciwnie. Gdy córka zaczęła się więcej ruszać w łóżeczku, czujnik nie zawsze wychwytywal oddech i wył alarm na cały dom. A ta biedna jak nawiedzona biegała w kółko po 2piętrowym domu, w końcu mąż nie wytrzymał i wywalił urządzenie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2018, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie lubię smyka, jakość masakra moim Zdaniem, też z 5 10 15 nie kupuje, bo te co kupowałam dla pierworodnego nie nadają się juz do użytku, kiepsko jakościowo. Dla mnie najlepiej to hm i c&a, lidlowe też super. Nawe z pepco mam sporo i nie zeszmaciły się tak jak te z 5-10-15 czy smyka

jatoszka lubi tę wiadomość

• kasia1518 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2018, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milka87 wrote:

U mnie jest na liście zakupów - może dlatego że to pierwsze dziecko :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2018, 17:46

Aprielka lubi tę wiadomość

kasia1518

relg8iikdgf37yhc.png
    3i49ej280kg4r0lc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2018, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też planuje. Ale poszukam na olx taniej

• Izabelle Autorytet

Wysłany: 17 maja 2018, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też zamierzam kupić monitor oddechu,przynajmniej nie będę ciągle wisiała nad Małą czy oddycha.

Co do jakosci ubrań, to własciwie z każdej firmy zdarzały się dobre rzeczy, jak i wpadki. Jako mama szesciolatka spodni dresowych z Pepco nie polecam,dziury na kolanach robią się same ;) Z kolei dresy ze Smyka zniosa duzo więcej. Na 5 10 15 nie mogę złego słowa powiedzieć. Bodziaki super były z H&M i C&A, Lidl nie był wtedy tak popularny ;)

l22ne6yd1cgn4wml.png
  • Natalia1984 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2018, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krasnalowa wrote:
    Jak zamawiacie pierwszy raz to jest jeszcze -10% za zapisanie sie do newslettera :P
    No i nie policzyli mi tych 10% za newsletter :/

klz9df9hvltz8vcc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2018, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My tez zawsze byliśmy zadowoleni z 5 10 15 jak dla bratanic meza kupowalismy. A pepco wszystkie kolezanki odradzaja, ze faktycznie cena kusi bo kilka zlotych te rzeczy zazwyczaj kosztuja, ale mowia ze lepiej dolozyc kilka złotych bo po pierwszym praniu do wyrzucenia.

Rano jakos przemowilam sobie do rozumu a teraz sie zaczęłam zas stresować tym cmv a oni zawsze tak pozno wysylaja te wyniki 21-22:-/. Przypominaja mi sie czasy jak w styczniu robilam bete i odswiezalam od 21 co minutę maila i kazalam mezowi odczytac bo sie balam:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2018, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia1984 wrote:
    No i nie policzyli mi tych 10% za newsletter :/
    A wpisalas ten kod co dostalas na maila w pole rabatowe?

• Natalia1984 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2018, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krasnalowa wrote:
    A wpisalas ten kod co dostalas na maila w pole rabatowe?
    Nie otrzymałam żadnego kodu rabatowego, tylko info ,,Witaj,
    Dziękujemy za dodanie adresu do naszej listy mailingowej, Twój adres jest już aktywny.'' Nic więcej... Kupiłam rzeczy za 153 zł, było 210 zł ale musiałam trochę wyrzucić z koszyka, zagalopowałam się :P Wybrałam płatność w ciągu 30 dni, pierwszy raz się z tym spotykam.

klz9df9hvltz8vcc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2018, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia1984 wrote:
    Nie otrzymałam żadnego kodu rabatowego, tylko info ,,Witaj,
    Dziękujemy za dodanie adresu do naszej listy mailingowej, Twój adres jest już aktywny.'' Nic więcej... Kupiłam rzeczy za 153 zł, było 210 zł ale musiałam trochę wyrzucić z koszyka, zagalopowałam się :P Wybrałam płatność w ciągu 30 dni, pierwszy raz się z tym spotykam.
    Ja dostałam wtedy kod na maila i musialam go wpisywac w to pole rabatowe i wtedy mi odliczylo 10%. Tak to samo nie odlicza.

• Natalia1984 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2018, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisałam do nich maila, będę znów pewnie coś niedługo zamawiać bo mam kody rabatowe z gazety Dziecko - od 25-27.05 -30% taniej na nową kolekcję :D I jak ja mam nazbierać na ten wózek dla dziecka? :D Kupuję już oczywiście większe ciuchy, głównie 74 i 80.

klz9df9hvltz8vcc.png
  • monika_86 Ekspertka

Wysłany: 17 maja 2018, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też koniecznie kupuję monitor oddechu. Spać bez niego bym nie mogła, bo bym nasłuchiwała zamiast spać.

zrz6qtkfujjdexc2.png
‹‹ 717 718 719 720 721 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ