WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja na wysokości pępka mam 95cm ale też nie wiem ile miałam przed ciążą.
Co do Prenalenu to ja kupiłam całą serię przy przeziębieniu na początku ciąży i powiem Wam dziewczyny, że szkoda kasy. Lepiej zaopatrzyć się w naturalny sok z malin, acerolę, polski czosnek lub cebulę i wyjdzie i taniej i skuteczniej -
Mam pytanie: czy też macie tak, że jak pochodzicie lub postoicie trochę więcej to Wam się napina mocno brzuch? Bo ja ostatno nawet jak pójdę do supermarketu na zakupy i nic nie dźwigam tylko chodzę to zaraz mam twardy brzuch i takie nieprzyjemne uczucie napięcia
-
nick nieaktualnycziqitka89 wrote:Mam pytanie: czy też macie tak, że jak pochodzicie lub postoicie trochę więcej to Wam się napina mocno brzuch? Bo ja ostatno nawet jak pójdę do supermarketu na zakupy i nic nie dźwigam tylko chodzę to zaraz mam twardy brzuch i takie nieprzyjemne uczucie napięcia
Mam to samo! Jak leżę jest ok.Jak chodzę mam napięty od piersi na dół, że nie mogę palca wcisnąć, jak leżę wszystko mięciutkie. -
cziqitka89 wrote:Ja na wysokości pępka mam 95cm ale też nie wiem ile miałam przed ciążą.
Co do Prenalenu to ja kupiłam całą serię przy przeziębieniu na początku ciąży i powiem Wam dziewczyny, że szkoda kasy. Lepiej zaopatrzyć się w naturalny sok z malin, acerolę, polski czosnek lub cebulę i wyjdzie i taniej i skuteczniej
U mnie bylo to samo ...zero efektów- stracone pieniądze A jeszcze cholerstwo takie słodkie że mi po tym było niedobrze - czosnek, miód, sok malinowy i syrop z cebuli - to mi pomogło.kasia1518
-
Dziewczyny co do koszul/szlafrokow polecam stronę https://www.slodkisen.com.pl polski producent, wszystko bawełniane - ceny Ok, a teraz jeszcze jakieś promocje i dla maluszka też mają rzeczy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2018, 10:00
lena86, ola_g89 lubią tę wiadomość
kasia1518
-
nick nieaktualnyJa chce sie powoli zabrac za tą wyprawke apteczna. Ale nie lubie takich rzeczy. Ja lubie kupowac rzeczy ladne a nie praktyczne:-). Chyba zrobie liste i zlece to mezowi, on lubi siedziec w necie i czytac i porownywac ceny:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2018, 09:54
-
nick nieaktualnykrasnalowa wrote:Ja chce sie powoli zabrac za tą wyprawke apteczna. Ale nie lubie takich rzeczy. Ja lubie kupowac rzeczy ladne a nie praktyczne:-). Chyba zrobie liste i zlece to mezowi, on lubi siedziec w necie i czytac i porownywac ceny:D
Polecam gemini i doz. Ceny porównywalne. Ja już mam listę zrobioną tylko kupić. -
Ja właśnie kilka dni temu kupowałam w tej aptece doz. wcześniej kupowałam też w aptekarodzinna i byłam bardzo zadowolona bo szybka wysyłka i do tego dostałam kupę różnych próbek plus kubek niekapek canpola
byłam mile zaskoczona. Teraz zamawiałam na tej doz bo w tej rodzinnej nie mieli paru rzeczy co mi trzeba było i czekam na dostawę.
-
86Monia wrote:Polecam gemini i doz. Ceny porównywalne. Ja już mam listę zrobioną tylko kupić.
Która z Was decyduje się na ten kosmetyk do kąpieli? http://www.srokao.pl/2018/05/analiza-aa-i-love-you-baby.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2018, 10:35
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Właśnie bo i ja się zastanawiam. Sól morska do noska, szczoteczka do włosków tylko ja bym chciała jakąś np z włosia koziego,, sudocremu nie kupuję, bo może nawet nie będzie potrzeby. Gruszkę do noska mam, co jeszcze?
Z pewnością będę kupowała jakiś płyn do mycia, nie wyobrażam sobie żeby kupkę wymyć samą wodąMama z Włoch przywiozła mi jakiś naturalny płyn do mycia, bez zapachu, muszę przynieść z piwnicy i sprawdzić skład.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2018, 10:51