WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Z synem używałam elektryczny laktator Avent,ręcznym nie umiałam się posługiwać
Teraz,jeśli będzie to konieczne zostanę przy tym samym laktatorze.
Co do nakładek na sutki, to naczytałam się na blogu Hafija,żeby się z nimi nie spieszyć.
Wszystko pewnie zweryfikuje dziecko i doradca lajtacyjny,bo w niego chyba najlepiej zainwestowac -
Natalia1984, wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek bo chciałam pogadać na priv.
-
Marrgoo wrote:Dzięki dziewczyny za listy zakupów! Powiem wam, że kiedyś nie mogłam się doczekać aż będzie odpowiedni czas na robienie wyprawki, a teraz kiedy w zasadzie już można ja mam jakiś opór, że jeszcze za wcześnie.
Co do laktatora to wezmę chyba ten Aventa elektryczny. Czytałam, ze jest dobry, a i tak butelki będę kupowała tej firmy to będą do kompletu
Moja mała ma dzisiaj ogromnego lenia, zjadłam obiad, lody, ciasto a ona tylko kilka razy się poruszyła
https://www.smyk.com/philips-avent-laktator-elektryczny-natural.html - o tym piszesz?Marrgoo lubi tę wiadomość
2017r. - puste jajo płodowe (10tc)
2018r. - narodziny zdrowego bobaska
2019r. - ciąża od 4.09.19r. wg OM, zakończona poronieniem w 11+1 tc -
Marrgoo wrote:Dzięki dziewczyny za listy zakupów! Powiem wam, że kiedyś nie mogłam się doczekać aż będzie odpowiedni czas na robienie wyprawki, a teraz kiedy w zasadzie już można ja mam jakiś opór, że jeszcze za wcześnie.
Co do laktatora to wezmę chyba ten Aventa elektryczny. Czytałam, ze jest dobry, a i tak butelki będę kupowała tej firmy to będą do kompletu
Moja mała ma dzisiaj ogromnego lenia, zjadłam obiad, lody, ciasto a ona tylko kilka razy się poruszyłaCorka - 2018
Syn - 2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam dziś o 10 po pnad 4 tygodniach przerwy więc ledwo już żyję
Co do laktatora to kupię chyba elektryczny- lovi prolactis dziewczyny na innych wątkach bardzo polecały. Drogie to cholerstwo no ale nie chcę się później denerwować. Zakup jego planuje jednak na sam koniec. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoj maz jak zobaczył ceny recznych i ceny elektrycznych to powiedział że za te kilka stow to on sam bedzie mi pompował
Mam nadzieje, że bede go potrzebowala tylko w bardzo wyjatkowych sytuacjach jak bede potrzebowala wyjsc na chwile gdzies sama i maz bedzie musial zostac z dzieckien -
nick nieaktualny
-
Hej... powodzenia na wizytach...
ja właśnie jestem po wypiciu cudownego eliksiru
teraz najgorsze to czekanie
powiem Wam że ja jak przy synu popekaly mi brodawki tak że już nie było mowy o przystawieniu to do piersi to zawiodły mnie oba odciagacze: ręczny to o dupe rozbić A elektryczny był za mocny i też mnie bolało. więc skończyło się na tym że odciagalam ręcznie i powiem Wam że jak doszłam do wprawy to raz dwa i mialam odciagniete mleko.
-
Ja miałam elektryczny Nuka ale jakis taki inny niż te co teraz widzę (pewnie tego modelu już nie ma hihi) ale tak czy siak nie potrafiłam się nim obsłużyć. Prawie nic nie chciało lecieć
ale miałam w zapasie drugi ręczny Tommee Tippee i ten już był ok. Cały zestaw z Tommee Tippee miałam dla małego i teraz już też zakupiłam dla malutkiej. Butelki się sprawdziły bo np na butelkę z Aventu mały się złościł.
-
Ja po wizycie piatkowej na echo serduszka
wszystko jest w porzadku
pani badala ze 40 minut juz myslalam ze zejde na zawal nie moglam wylezec slabo mi bylo
Mlode dobrze znioslo podroz prawie 300 km wiec nad morze tez sie uda dojechacIzabelle, GuBo, promyczek 39 lubią tę wiadomość
-
Ja też dziś wizytuje o 15
Co do laktatora to ja najpierw kupuje ręczny Avent, a jak bedzie potrzeba to dopiero dokupie elektryczny. W ogóle do tej pory piersi mi nic nie urosły mimo, że przytyłam już 8 kg, nie mam żadnej siary i martwię się, że mogę mieć problemy z pokarmem... -
nick nieaktualny
-
krasnalowa wrote:U mnie za to mleko leci chyba juz od 17 tygodnia i ciagle musze nosic wkladki, strasznie mi jakos tez nie urosly, a mimo to w ostatnich dniach pojawiły mi sie na nich rozstepy:-/ gdzie na brzuchu nie mam na razie ani jednego.
Smaruj, nawilżaj, masuj.
-
nick nieaktualnyJa dostałam od koleżanki laktator ręczny canpol babies. Ktoś używał ? Ale i tak chciałam kupić elektryczny firmy Medel. Ale ceny w zależności od modelu od 300 zł. Zastanawiam się bo chyba nie zawsze sie przydaje. Sama nie wiem. Narazie ja tez nie mam wogole pokarmu. Chociaż moje piersi urosły, sutki stercza mi non stop od początku ciazy i mam mnóstwo niebieskich żyłek. Wiec coś tam się dzieje.
A aspirator do noska kupujecie tez elektryczny?