WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa ostatnio przed badaniem krzywej też jadłam truskawki ze śmietaną i cukrem ale ok godz 21. Wynik jest ok. Ważne, żeby utrzymać post nocny co najmniej 10 godzin przed badaniem. I wszędzie piszą, żeby jeść normalnie, bo właśnie rezygnacja z węglowodanów zaburza wyniki
jatoszka lubi tę wiadomość
-
Ja tez jem za dwoje. Pogoda w ogóle mi w tym nie przeszkadza
a później co stanę na wadze to więcej i więcej.
jatoszka wrote:Najadlam sie na wieczor truskawek myslicie ze to sfalszuje wynik krzywej gdybym jutro pszla ???ja najadłam się dzisiaj czereśni pod wieczór. Dam znać jutro, czy to wpłynęło na wyniki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2018, 22:27
jatoszka, kasia1518 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny86Monia wrote:Mi apetyt dopisuje...a kilogramy nie wiem skąd się biorą w ciąży!!!Bo jem tak samo- zawsze miałam apetyt!
-
Ech,póki się nie objadamy nadmiernie,nie ma cukrzycy i panujemy nad tarczycą,to nie ma co się martwić kilogramami. Ale 20 kg na plusie juz bym nie chciała... Nue było łatwo się pozbyc 8, strasznie się z nimi męczyłam,ale pozwalałam sobie na wszystko, słodycze,rzuciłam fajki i byłam świeżo po diecie dukana i tak się złożyło
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam już plus 8/9 kg na plusie...Jestem załamana bo w zasadzie jak od 12 tyg ruszyło to lawinowo. Rozumiem to gdybym się obżerała naprawdę, ale ja sobie wiecznie odmawiam słodyczy, jem je max 2 razy w tygodniu np kawałek ciasta/ lody. Inne posiłki jem normalnie, zazwyczaj 4-5 małych posiłków. 2 kromki chleba dziennie.Tragedia. Myślę że gdybym jadła to co chcę to bym miała już spokojnie plus 15 kg ;/;/
-
Izabelle wrote:Jakie masz anty tpo i anty tg?
anty TPO - 0,12 (zakres ref. 0 - 5,61)
Wyniki chyba są dobre?
Ja mam już też +10 kg na plusie. Unikam słodyczy, bo wyniki krzywej nie wyszły zbyt dobre. Jem tak samo jak przed ciążą, do tego ogromne ilości warzyw i owoców z ogrodu teściowej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2018, 08:52